- 21 Kasım 2010
- 1.524
- 24
-
- Konu Sahibi sonbahar14
- #1.041
cnm dün aldım geceliği hemen gittim denedim kalça kısmıma ancak geldibugun yıne baktım ne yapabılırım dıye askılarına .. cok uzun askıları kestım kısalttım boyu cok iyi oldu gecelıklerın :) eger uzun gelırse askılarından kesıp kısaltabılrısın canım sende :) inşallah bnmkılerdekı sorun olmaz bu aldıgın geceliğin modelı farklı cunku senınkının inş tam olur sana :) bnm boyum 1.64 dizlerime gelıyodu gecelık uyuz olmustum sımdı rahatladım kesıp yapınca
aminn canımm çok teşl.ederimm.Canım herşeyin çok güzel olmuş
eşyalarında gitmiş hayırlı uğurlu olsun hep mutlu ol...
cnm dün aldım geceliği hemen gittim denedim kalça kısmıma ancak geldi
tam fotodaki gibi oldu benim boyumda 168 fln çok beğendim iyi ki almışım valla :)
sende çözüm bulmuşsun canımdım güle güle giyin :)
sevidim olduğuna uzun olsa dedim baktım hş durmaz gerçekten
süper çok sevındım mor hastasıyım bende alıcam ozamn kıskandımmmm :))))
Çok hoş modeli güle güle kullan canım
canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle..herşeyin çookk güzel..hepsini çok beğendim..iyi günlerde kullanırsın inşalah..bir ömür mutluluklar dilerim..ben gelin damat kadehinden almak istiyorum.çok iyi bir fikir bence.nereden aldın acaba canım?teşekkür ederim..
çok teşk.le
beğendiğine çok sevindim
tatlım onları ben yaptım hazır almadım
ama dışarda satılıo organizasyon firmalarında fln.
oalardan bulabilirsin belki
ellerine sağlık canım.çok güzel olmuş..nasıl yaptın?üzerindeki gelin damat figürlerini kendinmi çizdin?
kızlar sonunda davetiye siparişimizide verdikk
koza davetiye 11033
çıktısını verdiler 1 adet.
isimlerimizi yanyana görünce çok heycanlandım
kalbimin düt ettiğini duydum resmen.
davetiye sözümüzde
aşk adını verdiğimiz mutlu beraberliğimizin dönüm noktası olan düğün törenimizde sizlerle birlikte olmak dileğiyle...
biz seçmedik davetiyenin üzerinde bu yazılıydı böyle kalsın istedik
umarım beğenirsiniz.
zarfın üzerine yazmayada yaldızlı gümüş renk kalem aldık
Çok güzel canım çok romantik :) Ne kadara yaptırdınız?
Canımm hepsii çok güzell evinde davetiyende Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin