- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
-
- Konu Sahibi sonbahar14
arkadsın dedigi gibi temizlemesi zor olabilir ama bence 1. model salon icin daha sık durur canım sen icine sineni al tatlim
canım mobilyamın resmini eklemiştim daha önce beyazlı girili koltuklarım
ferforje olan 1.eklediğim diğerinin küçüğü
o taşlıların küçüklerindende antreme almıştım
deli kızın çeyizi gibi olmasın sonra diye kararsızım :)
mobilyalarım bu sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401402-sonbaharin-ceyizi-66.html
Mmm çok begndim canm Allah güle güle oturmak nasip etsin.Minimalist tarzını anımsatan şeyler begenmişsin o yüzden 1 i uyumsuz buldum şahsen ben o berjiyerli takımlara filan daha uyar.Bence daha sade düz avizelere bakabilirsin tabi senin içine sinmesi önemli
ayy tatlım yaa güle güle kullan herşeyini
vakit yaklaşıyor değilmi
evet canım az kaldıı düğüne 59 gün kaldı kısmetse
heycan basıyor yavaş yvaş artık.
canım her şeyin çok güzel allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin çeğizlerine bakarken yemeği unutmuşum ocakta yakıyodum bana bi yemek borcun olacaktı
canım göremediklerimi de gördüm.ne zamandır giremiyorum ..
güle güle kullan canım benm hepsini.. az kaldı dügüne :))
ben 1 ay sonra evli olcam kısmetse darısı hepinizin basına ..:107:
avizeyi daha almadık bizde ona da bakalım unutmustum canım halılarımızda var.. bitmiyor birtrlü5 kilo verdim stresten yahu gelsede kurtulsam su stresten
Cnm herşeyin çok güzel güle güle ağız tadıyla kullan inş.lah çeyizlerini telaş büyük şuan hepimizde ben senden 1 hafta önce kurtulcam nasip olursa bu güzel telaşlardan
inş. canım güzel dileklerine çok teşk.ederimm.
mutluluklar diliyrm bende sana.
çok güzel telaşlar sindire sindire tadını çıkarmaya çalışıyorum
tşk.ler cnm evet çok güzel telaşlar ama çok yorucu Allah kolaylık versin hepimize
tatlı telaslarınızda rabbim yardımcınız olsun.... (amin)