- 23 Ağustos 2010
- 509
- 0
- Konu Sahibi sonbahar14
hayırlı olsun canım. çok güzel görünüyo. mutlulukla oturun inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım. çok güzel görünüyo. mutlulukla oturun inş
Allah agızzz tadıylaaa oturmayı nasip etsin canımm
ccanım cok güzel evın mınık diyorsun ama site ıcınde olması daha güvenlıklı..havuz bile var..:)
daha ne isticen bide yarin yanında olcak.. o ev sana cennet gibi olur..:)
güle güle oturun hayatım
canım hiç kullanılmamış sanırım eviniz...ayy maşallah bende beğendim gayet güzel...güle güle mutlulukla aşkla huzurla sağlıkla oturun...güzel bir yuva olur neşeli hoş sohbetli inşallah
sen de benim gibi yeni olsun minik olsun dedin heralde:)
güle güle kullan evini de eşyanıda canım
ayyy zeynep ev çok güzel canımcım istesen daha iyisini nulamazdın zaten düğün şansı diyelim ben çok beğendim
ilerde bakrasın fırsatlar iyi ev alırsınız ama bu da süper hele yazın balkondan şöyle keyifle kahve içersin kocişinle.)))
ay cnm inan kaç gündür oldumu tutuldumu tutuluomu derken sinir sistemim bozuldu resmençok güzel çok güzel zeynepcim sırtından yük kalktı insan kafasında oldumu başka şeylerede adapte olamıyor çok sevindim aman olmasın koltukları karşılıklı yapıp içersiniz zaten
canımm benimm çok dırdır ettim size.zeyneppppppp
evınızı şimdi gordum ve esyalarını yerlestırdım bıle zıhnımde:)
cok guzel canım cok begendım.gercekten ıyı bı ev sececegını bılıyodum zevklı hatınsun ama şansında yaver gıtmıs. iyi gunlerde otutun canım arkadasım
heyecanla yerlesmenı beklıyorum..çok mutlu olursun ıns canım arkadasım
çok bekledın sabrettın ama çok sukur her ısın haloldu..
mutluluklar guzel akadasım benımmmm
kırkbirbuçuk kere Çok cici canım ya iyi günlerde oturun küçük ev iyidir temizlemesi kolay olur bizim yuvamızda kutu gibi
Yeni gördüm fotoğrafları. Güle güle oturun inşallah. Hazırlığın en keyifli kısmı evi alıp-kiralayıp eşyaları yerleştirmek galiba :)
Kolay gelsin.