sonbahar'ın çeyizi

kızlar koltuk tak. bu ama iç kısmı daha koyu olucak resimler nişanlımda kaldı diğerlerinide eklicem

benim tekliler 2 tane
1 üçlü 1 ikili koltuk

c servis sehpamız.

Son düzenleme:
merakla bekliyorum canım...hayırlı olsun şimdiden...

sağol cnm resimleri eklicem birazdan şimdilik netten bulduğum bu.
aynısı ama içi daha koyu yastıklarıda öyle.
aslında beyaz istiodum ama sonra kirlenebiliceğini düşündüm içini daha koyu aldım.
çalışınca sürekli elim üzerlerinde olmayabilir.
riske atmak istemedim.

kızlar koltuk tak. bu ama iç kısmı daha koyu olucak resimler nişanlımda kaldı diğerlerinide eklicem

benim tekliler 2 tane
1 üçlü 1 ikili koltuk

c servis sehpamız.

[/QUOTE]

canım çok hoş bir takım...ben çok beğendim...güle güle kullan...bencede koyu seçmen daha mantıklı olmuş...

eylemciğim sağol canımm.
diğerlerinide ekliyrm şimdi
evet annemle gittik oda çok kirlenir bakamazsın dedi
böle koyusu vardı ztn rengini hiç ellemedik
brde ilk sayfadan bakıp yorum yaparsan sevinirim yaptırdığım beyazlı gümüşlü kırlentler ve halıla vardı
uyar dimi. ayrıca dşündüm halılar yemek odasına uyar ille herşeye uyum olcak değil ya
zıtlık modaymış zaten

sandalyeler deri.

masa açılıp 12 kişilik oluyor.

vitrinide vardı ama almadık.

kızlar buna uygun tv sehpası düşünüyrm ikeadan baktım bikaç model.
fikir verirseniz sevinirim.

buda koltuk tak.
uzun olan koltuk tv koltuğu olmuş hali tekliler ayrıca tek kişilik yatak oluyor.
yastık öne katlanınca normal koltuk oluyor.

tv koltuğu olmuş hali

c sehpam ve orta sehpamda bunlar.

ayrıca yatak odasının dolap içine örtü siparişinide verdik bugün ölçüleri alıp.diğer sayfada da yaak olmuş hali var

Son düzenleme:
canım ben senin çeyizini yeni gördüm ama inan bayıldım,zevklerimiz aynı,bende hep bu renk,bu tarz şeyleri seviyorum.
Allah güle güle oturmak nasip etsin canım,koltuklarda süper.sorması ayıp ne kadara aldınız :78:

ne kadar zevklisin canım ya bayıldım hepsine özellikle tv koltuğuna bu tarzını görmemiştim aklımda olsun oturma odamıza uygun olur iyiki paylaştın canım iyi günlerde sefasını sür eşinle

aa canım baktım uyuyorlar bence...yani takımı alıp sonradan yatırsaydın koltukları ancak bu kadar uyabilirdi...bu arada yatak odan çok güzelmiş bambu gibi görünüyor...çok sade ve şık ben çok beğendimAllah nazarlardan korusun canım...maşallah...

canım sanki daha önce gördüm ben bu mobilyaları çok tanıdık geldi engince yada enginevden mi aldın?bide sakıncası yoksa kaça aldınız canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…