- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- Konu Sahibi sonbahar14
Herşey çok güzel canım Allah Hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin.Kızlar sizce pijama takımları saten mi yoksa pamuklu mu daha iyi olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolasın cnm aminn inş.Herşey çok güzel canım Allah Hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin.Kızlar sizce pijama takımları saten mi yoksa pamuklu mu daha iyi olur.
ben senin nihalenle kesme tahtanı yerim yerim kıs zeynep nerden aldın onları ya çok hoşuma gitti benim yaaaaaa bende istiyom ondannnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebemmm çok teşk. ederimmm.
kız bilsem alırdım sana da markafoniden aldım onları geçen hafta.
ay zeynep yaa walla hiç bakmadım oraya yaa uzun süredirde bakmıyorum
kaçırdım deseneee
sağol cnm benimm çok teşk.ederim.Ne güzel herkesi düşünmüşşün zeynepcim bileklikler bende telefon kılıfı yaptım örgü ipten içine kalpli ayna koyacağım renk renk kılıflar :))
hatıra yakın arkadaşlarıma düşünüyorum bütün herkesle başa çıkamam sanırım
çamaşırlar da çok şık mutlu günlerde kullan
çeyizlerinde öyle hep mutlu olursun inş.
cnm mobilyalarım belli ama henüz evimiz belli değil.Tekrar baktım çeyizlerine çoook güzel.
Salon halını falan aldığına göre mobilyalar ve ev belli sanıırm.
Canım peçeteler ve havlular çok fazla umarım onlara yer bulmak zor olmaz.
Sevgiler...
teşk.lerr elimden geldiğince almaya çalıştımsonbahar ceyizin cok güzel bayagi almissin bitmistir herseyin hazir masallah cok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin
nekadar guzel hazırlıklar bunlar... öyle isterdimki dugunde kınada olmak..
çok mutlu ol inş.çok bekledın cok guzel hazırlıklar yaptın ben bıran once evınızın ve düğününün resimlerini görmek istiyorum.....
sadece aklımı kurcalayan nıkahın salonda olması.bılıyorum duvagın farklı olacak ama kuaforden bı yardımcı ıstesen salonda degıstırırdı.nıkaftan sonra dıger sekılde cıkardır musafırlerın karsısına..
canım arkadasım cok cok mutluluklar...
süper bir program olmus canım cok cok guzel olacak benım gonlum zaten sadece nıkahtan yana degıldı..heyecanla gelınlıgını beklıyorum şansınız acık olsun inş.
çok teşk. ederim amin
gel bacım gel bekliyrmm
amin tatlım inş. hepimiz ağız tadıyla kullanalım
çok sağol canım
tek kelimeyle BAYILDIM.. güle güle kullan
tek kelimeyle BAYILDIM.. güle güle kullan