sonbahar'ın çeyizi

Herşey çok güzel canım Allah Hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin.Kızlar sizce pijama takımları saten mi yoksa pamuklu mu daha iyi olur.

Herşey çok güzel canım Allah Hayırlısıyla kullandırmak nasip etsin.Kızlar sizce pijama takımları saten mi yoksa pamuklu mu daha iyi olur.
sağolasın cnm aminn inş.
güzel dileklein için çok teşk.ederim
cnm aslında pamuklu daha iyi olur.
ama bikaç tanede saten aldım ben. gerçi çok kullanışlı olucağını sanmıyrm ama çeyiz işte alınıo

ben senin nihalenle kesme tahtanı yerim yerim kıs zeynep nerden aldın onları ya çok hoşuma gitti benim yaaaaaa bende istiyom ondannnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben senin nihalenle kesme tahtanı yerim yerim kıs zeynep nerden aldın onları ya çok hoşuma gitti benim yaaaaaa bende istiyom ondannnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bebemmm çok teşk. ederimmm.
kız bilsem alırdım sana da markafoniden aldım onları geçen hafta.

Ne güzel herkesi düşünmüşşün zeynepcim bileklikler bende telefon kılıfı yaptım örgü ipten içine kalpli ayna koyacağım renk renk kılıflar :))

hatıra yakın arkadaşlarıma düşünüyorum bütün herkesle başa çıkamam sanırım

çamaşırlar da çok şık mutlu günlerde kullan
çeyizlerinde öyle hep mutlu olursun inş.

Tekrar baktım çeyizlerine çoook güzel.
Salon halını falan aldığına göre mobilyalar ve ev belli sanıırm.
Canım peçeteler ve havlular çok fazla umarım onlara yer bulmak zor olmaz.

Sevgiler...

sonbahar ceyizin cok güzel bayagi almissin bitmistir herseyin hazir masallah cok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin :nazar:

nekadar guzel hazırlıklar bunlar... öyle isterdimki dugunde kınada olmak..
çok mutlu ol inş.çok bekledın cok guzel hazırlıklar yaptın ben bıran once evınızın ve düğününün resimlerini görmek istiyorum.....
sadece aklımı kurcalayan nıkahın salonda olması.bılıyorum duvagın farklı olacak ama kuaforden bı yardımcı ıstesen salonda degıstırırdı.nıkaftan sonra dıger sekılde cıkardır musafırlerın karsısına..
canım arkadasım cok cok mutluluklar...

Ne güzel herkesi düşünmüşşün zeynepcim bileklikler bende telefon kılıfı yaptım örgü ipten içine kalpli ayna koyacağım renk renk kılıflar :))

hatıra yakın arkadaşlarıma düşünüyorum bütün herkesle başa çıkamam sanırım

çamaşırlar da çok şık mutlu günlerde kullan
çeyizlerinde öyle hep mutlu olursun inş.
sağol cnm benimm çok teşk.ederim.
sende çok gzl düşünmüşsün.
bende baktım bileklikten önce telefon kılıfı
ama hiç hoşuma gitmedi seninki ne güzel el emeğii. daha da kıymetli.

Tekrar baktım çeyizlerine çoook güzel.
Salon halını falan aldığına göre mobilyalar ve ev belli sanıırm.
Canım peçeteler ve havlular çok fazla umarım onlara yer bulmak zor olmaz.

Sevgiler...
cnm mobilyalarım belli ama henüz evimiz belli değil.
her salona uycak şekilde aldım halıları.
3 m2 büyük olan 2 m2 küçük olan
eğer 2m2 olan salona uymazsa oturma odasına koyarım die düşünüp almıştım.
çok teşk.ederim cnm
sonbahar ceyizin cok güzel bayagi almissin bitmistir herseyin hazir masallah cok güzeller Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin :nazar:
teşk.lerr elimden geldiğince almaya çalıştım
beğendiğinize çok sevindim
nekadar guzel hazırlıklar bunlar... öyle isterdimki dugunde kınada olmak..
çok mutlu ol inş.çok bekledın cok guzel hazırlıklar yaptın ben bıran once evınızın ve düğününün resimlerini görmek istiyorum.....
sadece aklımı kurcalayan nıkahın salonda olması.bılıyorum duvagın farklı olacak ama kuaforden bı yardımcı ıstesen salonda degıstırırdı.nıkaftan sonra dıger sekılde cıkardır musafırlerın karsısına..
canım arkadasım cok cok mutluluklar...

tatlımm canım arkadaşımm.çok teşk.ederim güzel dileklerine.
inş. paylaşıcam evimizide yerleştirince.
cnm yanımda olmanızı çok isterim keşke gelebilseniz her zaman beklerim.
tatlım nikah işide şöyle olcak saat 3 4 gibi nikahım kıyılcak.
o dediğim duvak takılcak saçlarım salık olucak.
nikah çıkışı düğün salonuna gitmeden önce ist.dan gelenlere mangal partisi düzenliyrz :)
onlar mangal başındayken bende kuaförüme gidicem tekrar topuz yapılcak saçım ve taç normal duvak takılcak saat 7 gibi herkes düğün salonuna gelmeye başlar yemek faslda bitmiş olur aileler konukları karşılar 8de de düğün başlar.
canımm birde değişiklikler oldu tabiii özelden anlatım sana
Allah sanada nasip etsn cnm.tez zamanda inş.. :KK16: :KK16:

süper bir program olmus canım cok cok guzel olacak benım gonlum zaten sadece nıkahtan yana degıldı..heyecanla gelınlıgını beklıyorum şansınız acık olsun inş.

1.sayfaya resim güncelledim kızlar uzun zamandır giremedim
bu aralar pekde çeyizime bişiyler alamadım
en kısa zamanda alıcam inş.. :KK1:

uzun zamandır bişiyler alamamıştım.
artık büyük eşyları araştırıyoruz ama bugn bikaç bişiy almak istedim.
buzd. süslerim ve meze tabaklarım.
07f6d44d.jpg

sonbahar14 çeyizini güle güle kullan inşallah. Kalan hazırlıklarda da Allah kolaylık versin.
Banyo kapı askını nerden aldın acaba ? Çok sevimli, çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
X