- 17 Mayıs 2009
- 653
- 1
- 39
-
- Konu Sahibi sonbahar14
ayy harikalar gerçekten,süper fikirler bulmuşsun.Bir de kendin yapıyorsun ya o daha da güzel.ben de kendim hazırlıyorum bir çok hediyeliğimi.çok zevkli...
canım ben de kına gülü yapıyorum çok zevkli gerçekten.bir de kınada elde tutmak için süslü kına mumları ypıporuz.başka birşey yok kına paketlerini hazır aldık.ozaman hiç aklımda yoktu kendim yapma fikri.Gerçekten KK'dan bu yönden çok ii fikirler elde ediyoruz.Kolay gelsin sanaaa:124:
kızlar bunlarda bugün aldım 20 tane aldım şimdilik henüz hesap yapmamıştım kaç kişi kınaya gelir diye.
kadının elinde de baya vardı. havlu alıncak içinede havlularını koyuncada eklicem.
havlu kesesi.
kınaya gelen hanımlara vericem
buda kınada kızlara dağıtılcak olan bileklik. fkt farklı farklı renklerde yaptırıcam bu mavisi
siyahı kırmızısı ve grisi yapılcak siparişini verdim bunuda kendime numune aldım
taşları var arada ama belli olmuyr telden çektim resimleri idare edin kızlar
bilekliklerde çok güzelmişşşcanım tahmini sayıya göre mi aldın kaç tane aldın kaça mal oldu sorması ayıp bir de söylemeden edemedim inan kınanda da düğününde de olmayı çok isterdim canım:2:.
çok güzel duruyorlar canım ben sözümde mendil dağıttım nişanımda da buzdolabı süsü dağıttım misafireme ama nikahım düğünde olacak o yüzden nikah şekeri yerine değişik bir şey dağıtmak istiyorum bileklik de çok güzelll.. sen sadece genç kızlara mı dağıtıcan biraz az geldi sayı bana da canım..
çokda canım..Eki Görüntüle 124577
cnm sadece genç kızlara dağıtıcam
büyüklere havlu dağıtıcaz. çünkü onlara bu bileklikler anlamsız gelebilir.
20 tane bileklik aldım 30 40 gibide havlu yapcaz.
nişanlımla aynı şehirde değiliz onlar araba tutup gelicekler çok kalabalık olmazlar. bu sayı yeterli olcak
onlardan hesapladım 5 6 kız gelicek ancak geri kalan kendi arkadaşlarıma.
düğünde nikah şekeri gibi lavantalı bişiyler dağıtabilirsin cnm.
ben hazırladığım lavanta keselerini düğünde dağıtıcam
ama ikisi aynı gün olucak nikah erken saatte olucak düğünüm gece. çünkü nikah salonunda kıydırmak en büyük hayalimdi düğüne memuru çağırmıcaz
cnm bu süs çok güzell.
kendin mi yaptın bunu düğünde de böyle bişy olabilir mesela.
daha farklı dallı çiçekler var şimdi.
hem uyguna gelio hemde insanların hoşuna gider vazolarına fln koyarlar.
yok canım bunu nişanı yaptırttığımız salonun anlaşmalı bir firması yaptı 125 tanesi için 100 lira verdim sadece beyaz değildi ama yeşiller ve pembeler de vardı herkes bayıldı misafirlerimin evine gittiğimde buzdolaplarında gördüğümde çok hoşuıma gidiyorrrr
da neden çok hayal ettiğin halde memuru çağırmıyorsunuz canım özel olmazsaa. ben sırf bunun için eş durumu tayinini kaçırıyorum biliyor musun
canım söz mendilim çok güzeldi nişandaki buzdolabı süsleride beğenildi gerçi karanlık çıktı ama güzeller gerçekte lavanta keseleri biraz daha kınaya uygun gibime geliyor ama annem de kınada ayrı düğünde ayrı ne gerek var sadece kınada dağıt ama farklı güzel birşey olsun diyor benim de nişanlım farklı şehirde kınaya fazla kişi gelmeyecek o yüzden ben de düğünde dağıtayım herkes alsın ve farklı birşey olsun istiyorum ama şimdi kınada bileklik fikri hoş geldi banaama düğün ne olacakk
cnm ben bu lavanta keselerini kınamda dağıtıcaktım
salonda büyük bi kına yapıcaktık. nikah ve sonrası 20 25 kişilik eğlence olucaktı
sonrada fikrimiz değişti kınaya o kadar masraf yapıcağımıza evde yapalım.ertesi günde düğün yapıp herkesi çağralım dedik( nikahla düğün aynı gün olucak saat 3 4 gibi nikahı yapıp ordan düğün salonuna geçicez. nikahıma çok fazla kişi gelemicek)
o yüzden kınamda şimdi 150 tane kese fazla olcak bende 100 150 tane daha alıp beyazlı kremli keselere lavanta koyup düğünde dağıtmaya karar verdim.
cnm ben nikah salonunda istiyrm nikahı
düğün yapıcağımız yerde istemiyrm
çünkü nikahta takıcağım duvağım ayrı olucak düğünde takıcağım ayrı olucak.
birazda o yüzden nikahı belediyenin kendi salonunda yapmak istiyrm.
hem çok hoşuma gidio nikah salonunda yapılan nikahlar
tatlım sen düğünde bişiyler dağıtmak için nikah şekeri satan yerlere git fikir edin.
çok çeşitler oluyor değişik fikirler gelir o zaman aklına.mutlaka beğenirsin bişiyler
kına için bileklik ve lavanta keseleri şu an aklımda olanlar düğün için de biraz daha araştırayım evet en iyisi:81: bu arada senin düğün ne zaman canım?
cnm daha gün almadık ama 21 mayıs olucak kısmetse.henüz evraklar açılmamış daha