sonbahar'ın çeyizi

canım hepsi birbirinden güzel güle güle iyi günlerde kullan,özellikle çoraplarına bayıldım b,de ben havlu delisiyim havlu ve danteli inşallah musait olduğumda bende yaptığım havlu kenarlarımı sunarım sizlere :KK34:

cok güzeller cnm iyi günlerde kullan yuvarlak dantel güzelmiş yatak oadası takımımı?
sağol cnm teşk.ederim.
aslında o yuvarlak dantel bir büyük yuvarlak sürahi üzerine 4 tane de küçük parçası bardak üzerine ve die düşünülerek yapılmış.ama ben yatak odası tak. olarak kullanmayı düşünüyrm. çünkü artık öyle sürahiye fln örtü örten kalmadı :)

canım güle güle kullan son eklediklerinide.
sağol tatlımm
canım hepsi birbirinden güzel güle güle iyi günlerde kullan,özellikle çoraplarına bayıldım b,de ben havlu delisiyim havlu ve danteli inşallah musait olduğumda bende yaptığım havlu kenarlarımı sunarım sizlere :KK34:
çok teşk.ederim cnm.
seninde yaptıklarını bekliyrm cnm fikir alırız hem.

Aldıklarını güle güle kullan canım. Masa örtünü, elma dilimli baharatlığını ve 2 katlı kek, kurabiye servisini nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim canım?

Aldıklarını güle güle kullan canım. Masa örtünü, elma dilimli baharatlığını ve 2 katlı kek, kurabiye servisini nerden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim canım?
teşk.ederim cnm.sağolasın.
masa örtüsünü çeyiz satan bi yerden aldım.
elma dilimli baharatlık gondol marka satan züccaciyelerde bulunuyor sanırım evdi diye bir yerdi .
2 katlı serviside yine züccaciden aldım.
fkt herhangi bi züccaciyeden de bulunabilinir sanırım
benzerlerini başka yerlerde gördüm canım..

hepsi çok güzemiş gül güle kullan sağlıkla

çok teşk.ederimm amin cnm hepimiz güzel günlerde kullanalım

3845.jpg
3885.jpg

3854.jpg
3858.jpg

3862.jpg
3865.jpg

amerikan servislerim..gündelik ekmek sepetim..
3869.jpg
3875.jpg

3881.jpg

3893.jpg
3914.jpg

gündelik şekerliğim
3900.jpg

dondurma kaşıklarım 6 adet
3919.jpg

Son düzenleme:
canım güle güle kullan son aldıklarınıda ..
ütü hurcu lazım mı ,kutunun icinde dursa da bişi olmaz dimi? alıyım mı bende diye soruyorum ..:)
şu dondurma kaşıklarında da a101 e gelmişti almadım zamanında şimdi nerden bulayım ki dondurma canavarıyız nişanlımla ben bize şart yanii:107: artık bizde yemek kasıgıyla yeriz:KK56:
birde sondaki sarı papatyalı dantelın sade beyazından vitrin takımım var ..:) kulanır mıyım muamma ..

Son düzenleme:
sağol cnm teşkler
bende kaşıkları oradan almıştım sanırım epey oldu çünkü aldığım
dantelleri bende kullanacağımı sanmıyrm yapılmış işte vakti zamanında
ütü hurcuda gerekli bişiy değil aslında almak şart değil
ben kutusuyla fazla yer kaplamasın diye aldım.sen bilirsin sürekli kutudan çıkartmak zor gelir bana.

Şamdanını nerden ne kdra aldın canım ..güle güle kullan bu arada.. birde su silikon mandalları sorcaktım unutmusum ..:KK1:

cnm tichibodan aldım 110 tl
teşk.ederim tatlım. mandallarda tesadüf aldım bi yerden.:)
paketi 3 tl di sanırım

cnm çeyizin harikaa özenerek yapmışsın belli allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh, hepsini iyi günlerde kullan.:nazar:
Bu tekli tapı askılarından bende arıyorum cnm sen nerden aldığını hatırlıyormusun ??

X