sonbahar'ın çeyizi

canım maşallah perdende çok cici olmuş
sabır işi onu örmek yaa

kırmızı kurdela ile bağlamak da çok iyi olmuşş

el emekleride cok güzelmiş canım ya.. göz dayanmaz buna ama cok şık duruyor.. güle güle kullan cnm:KK70:

cnm çok sağolasın.
baya uzun zaman aldı perdeyi yapmak.
kullanmaya nasıl kıyıcam onuda bilmiyrm.
amin cnm inş..:KK16:

cnm hepsi cok güzeller benzer ceyizlerimiz var sende ayrıntıcısın:KK66: bak bak bitiremedim vallaa birde vu kurulama bezini nerden aldın kac zamandır sorcam soramadım :84:

canım mutlu günlerde kullan hepsi çok şirin ama kırmızı tencere setin ve elektrikli süpürgen hangi markaa çok güzellllll:nazar:

cnm hepsi cok güzeller benzer ceyizlerimiz var sende ayrıntıcısın:KK66: bak bak bitiremedim vallaa birde vu kurulama bezini nerden aldın kac zamandır sorcam soramadım :84:
sağol canımm.çok teşk.ederim evet ayrıntılara dikkat ediyrm :) evet akşam bende verdiğin siteden baktım çeyizlerine baya benzer şeyimiz var. mutfak raylarımız flnda aynı :) sende güle güle kullan tatlım hepsini
bulaşık kurulama bezimi engilish homeden almıştım cnm.

canım mutlu günlerde kullan hepsi çok şirin ama kırmızı tencere setin ve elektrikli süpürgen hangi markaa çok güzellllll:nazar:

teşkler canımm.
kırmızı domates tencereleri soruyorsun şok markete gelmişti cnm. öyle markası varmı hiç bilmiyrm. ordan almıştım ben.
süpürgemde philips
minicik bişiy. ama çok güzel süpürüyor. evde denemek için bakmıştık çok memnun kaldım.

sağol canımm.çok teşk.ederim evet ayrıntılara dikkat ediyrm :) evet akşam bende verdiğin siteden baktım çeyizlerine baya benzer şeyimiz var. mutfak raylarımız flnda aynı :) sende güle güle kullan tatlım hepsini
bulaşık kurulama bezimi engilish homeden almıştım cnm.

sagol cnm :) zevklerimiz benziyo kayıt olmussun sevindim aksam görürnücee ozaman yorumun bekliyrm bende:) sevindir benide:KK4: al al bitmiyo yaa bir sürü eksik var daha :)

2574.jpg

servis tabağım.
mutfak için dekoratif bişiy olsun dedim :)
2600.jpg

bunuda tesadüfen aldım.
12 kişilik peçeteli masa örtüm vardı ama bunada peçete yaptırmayı düşünüyrm...
2613.jpg

6585.jpg

6595.jpg
tepsi örtüm

patiklerim diğerinide annem dayanamadı aldı :)
6605.jpg

6638.jpg

mutfak havlularım 3 ünden de 2 şer tane yapıldı

6648.jpg

gündelik havlularım...
6671.jpg
6673.jpg

6678.jpg
6680.jpg
bunun oyalarını sevmiyrm.
dha doğruu oyalı havluyu sevmiyrm ama her kızın çeyizinde oluyor işte...

6689.jpg
6692.jpg

6703.jpg
bunlarda gündelik
6709.jpg

bunlardanda ikişer tane var..
6719.jpg
6734.jpg

Son düzenleme:
X