- Konu Sahibi karbeyaz.ocean
anlamadım ben ????
tabi cnm buyur ne demek :))) ne kadar kafa o kadar fikir o kadar güç demek :)
ama msn alayım burdan anlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım ben ????
tabi cnm buyur ne demek :))) ne kadar kafa o kadar fikir o kadar güç demek :)
canım sana özelden msj attım msn adresimi.ama bu yazımı yazdıktan sonra bir iki saat nette olamayabilirim.
yemek,duş falan işte :)
seni çok iyi anladığımı,yazdığın bir cümleden aslında ne büyük anlamalar çıkardığımı bilmeni istiyorum.çünkü senin yazılarını okurken kendimi okuduğumu hissediyorum.
bir şeyi benimseyemediysen eğer benimseyemezsin....
ben sana ayrıl bitir diyebilirim.
ama ben dışarıdan bir insanım.ne seni tanıyorum ne de nişanlını.anlattıklarına göre yorum yapabiliyorum.kendimi senin yerine koyuyorum.
benim içime sinmeyen bir eve,evim diyemem ki ben.kuşlar falan bunlar kabul edilecek basit konular.ama bir ev öyle değilki.evi kendi zevkine göre alması,kendine göre döşemesi ve en çıldırtıcı olanı ilgisizliği...
herkes insandır.belli yerlerde müsammaa gösterilecektir elbet ama buda karsılıklı değilmidir? bi insan ne zaman kadar hep tamam derki.o zaman bi kukladan ne farkı kalır ki?
neden sadece onun istekleri önemli olsun? ve bak en azından hadi hepsini geçelim silelim.iyi yönlerini düşünelim sadece.
kaç gün oldu hala daha ben buraya aradı yazdığını görmedim.aramamış demekki? nasıl bir vurdumduymazlık ki bu?
arkadaş doğru demiş.seni neyin mutlu ettiğini ancak sen bilebilirsin ve eğer sen de benim gibiysen bunun sana getirisi sadece mutsuzluk olacak.başaklar cok sabırlı değildir çünkü.yıllarca annelerimiz gibi susup sineye cekemezler.bi yerde patlarla ve o patla öyle şiddetli olur ki arada ne ip kalır ne bağ ne de köprü....
şimdi diyeceksin ki bak ne güzel söylüyorsun e kendindede uygulasana :))))
olmuyor.senin içinde bu böyle biliyorum.her ne kadar vazgeçtim desende olayları başka bi pencereden gördüm desende hala ara ara elin gidiyordur tlf na ya neden aramadı diye.hala bir umut vardır yüreğinin bi köşesinde acaba diye.
çünkü emek verilmiş.öyle bi çırpıda değmez değil silinmiyor ki...
ben de işte sana akıl veriyorum ama iş kendime uygulamaya geldiğinde maalesef çok beceriksizim.
aslında eminimki ikimiz içinde olumlu ve olumsuz yönleri buraya yazdıklarımızla sınırlı değil.
oturup konussak seninle eminim ki milyonlarca neden üretebiliriz :))))
ve bence bunu yapalım derim ben.sen anlat önce mesela en başından...herşeyiyle.dinlerim ben yorumlarım da kendimce.ben senin aynan olabilirim.
sonra sen beni dinle sen yorumla.sende benim aynam olabilirsin.
çünkü yasadığımız sehirler ortamlar dertler farklı da olsa sen bensin aslında ben de sen...
olayalara bakısımız anlayışımız tepkilerimiz öyle çok benzer yönlerimiz var ki...
ve bence bi kişiyi en iyi anlayacak,onun aynası olabilecek tek kişide onunla aynı karaktere sahip olan kişidir...
"Similia similibus currentur ..."
profilimde işte ben yazısının karşısına yazdığım cümleydi...Anlamı "benzer benzeri çeker....."
Hangi burç arkadaşınız peki ?
beni benim tarzımla anlatmışsın gerçekten birkezaha şaşırdım.ben kısa ve öz anlatırım detaylarını karşımdaki insanın anlamasını beklerim.çoğu zaman yanlış anlaşılmalara sebep olsa senin anladığının %1i kadar anlayabilmesini isterdim onun..
o ev artık benim için hırs oldu diyebilirim.o evle ilgili konuştuğunda ki mecbur işçiler çalışıyor dinlemek zorundayım..tahammül edemiyorum buna.o evi bana inat aldı.bunu da ben yaptım diyebileceğim hiçbirşey yok içinde.onun evi ve onun hayalleri.ordaki bir tuğla kadar etmiyorum onun gözünde gibi cümleler aklımdan geçiyor ve ben deli oluyorum.birinin evine gittiğimde içim cızlıyor.işte ben böyle bir ev istemiştim.veya işte eşiyle birlikte seçmişler herşeyi ben bunu yapmak istemiştim diyorum ve kendimi tutamayıp gittiğim yerde ağlama krizlerine giriyorum.çevremde evin dekorasyonu için koşturan arkadaşlarımı inanılmaz kıskanıyorum.çünkü en büyük hevesim nişanlımla evi seçmemiz,ev yapılırken her anında başında durmamız,evi birlikte temizlememiz,eşyaları birlikte seçmemizdi.ben iki kişilik hayaller kuruyordum.ama o beni önemsemedi bile.şimdi tek sebep ev mi?evet büyük sebep ev ama ya ilgisizliği?biraz ilgisi olsa birazcık paylaşımlarımız olsa,desem ki bugün sevgilimle harika birgün geçirdim sahilde yürüyüş yaptık,ne bileyim bi kahve içip dertleştik vs... evi o kadar kafamda büyütmezdim belki.büyütürdüm ama bu ayrılık sebebim olmazdı.şimdi neden ayrıldığımız sorulduğunda ben evi alması mı dicem?ayrılma sebebimiz gerçekten havada kaldı basit bir sebep gibi görünüyor ama değil.ve ben çok gururlu bir insanım.gururumun kırıldığını hissettiğim bir evde yaşayamam ki???kaynanama hayrandım ben eskiden.haftanın 4 günü onlardaydım o kadar seviyordum düşün.bir de kin kaptım onlara.evin sebebi o diyorum.çenesini tutmadı umrumda değil diyorum.soğumama sebep oldu..evlilik bambaşka bir duygu çok yüce bir duygu..o sorumlulukları almaktan korksam da evleneceğim günü iple çekiyordum.eskiden tek merakım eşime istediği gibi olacak mıyım eşimi memnun edecek miyim sorularıydı.şimdi diyorum acaba ben mutlu olacak mıyım?beni memnun edecek mi?acaba ben alışabilecek miyim ona ve beni önemseyecek mi acaba???? sorular değişti bende evlilikle ilgili.o tek kişilik o kadar hareket etti ki ben de haliyle kendimi düşünür oldum...memnun muyum hayır.seviyormuyum onu ben de bilmiyorum ama alışkanlığım geçmiş değil.telefonuma msj geldiğinde hevesle bakıyorum ama o değil.aramıyor sormuyor...kendince ceza veriyor belki ama o aramadan aramam beni iyi biliyor.ezdirmem kendimi.o kadar basitleşemem gözünde..ben mart ayından beri hergün ağlıyorum.artık ailem bile korkuyor benim bu halimden..evlendikten sonra canlarına okuyacağım o nikahtan sonra gelinlik nasıl yapılırmış görecekler gibi acayip hırslara kaptırdım birara kendimi.kaynanam hastaneye yatsın bakalım bidaha refakatçi kalıyormuyum geberse üzülmicem dedim kendi kendime..bu kadar hırslı biri değilim ama bir ev beni ne hallere düşürdü kendime inanamıyorum..neden evlilik bilinci neden iki kişilik düşünmek erkeklere zor geliyor....ya kadınlar bu kadar basit değil ki?kendimi basit düşündürecek ne yaptım diyorum.iyi niyet bu kdar kötü birşey olmamalı...ne bileyim sinirlerim bozuluyor ev konusu açılınca..zaafım oldu artık.
kafamda ne kadar bitti desemde burçların konusu açılınca hemen olumlu olmaya başladım:)demekki halen unutamamışım.çaba sarfetmeme rağmen henüz başarılı değilim.ama benim kadar biraz da o çabalasın?ben buyum diyip de sıyrılmak neden bu kadar kolay?
ay bu sefer de ben uzun yazdım...geldiğinde okursun artık tatlım ya...bak kızdım şimdi var ya((
kız anlamıcak ne var..aynı kafada aynı görüşte olan insanlar bir şekilde birbirini bulurlar yani..Şu an konu sahibi ile aranızda olduğu gibi...demek istedim...
Hangi burç arkadaşınız peki ?
o zaman benim yaşadığım safhalara hoşgeldin şekerim :)))))
bak dediğim gibi işte aslında ev değil olay tamam evde var ama diğer şeyler yolunda gitmiş olsaydı evi bu kadar takmazdın.kaynanan ilgi sevgi önemsenme bunlar olsaydı,ya da o sana bunu tatlı bir dille kabul ettirmeye çalışsaydı belki sen şu an bu aşamaya gelmezdin.
ben diyorum işte başak susar susar ama bir gün hiç umulmadık bi anda patlar.
burçlara takmamak gerek canım be.bak bi arkadaş balık burcunun 2 farklı şeklini yazmış.
yengeç desen bak kaç farklı karakter ortaya çıkabiliyor.
ama acaba düzelirmi acaba olurmu gibi sorularla kurulan bir yuva ne kadar sağlam olabilir ki.ben yaptım işte bu hatayı zamanında.acabalarla evlendim sonuç belli.
ha olabilir mi belki çok iyi olacak belki düzelecek belki mutlu edecek seni.
ama ya olmazsa?????
benim annem hep der ki bir kişi ile ilgili aklında tek bir olumsuz neden varsa bile otur 40 kere düşün der.
sende ve bende olumsuzlullar 1 tane değil ki...
ne cezasıdır bu? sen cocukmusun?
amaç ne?
benim nişanlım.beni seviyor evde alındı düğünede az kaldı her ne kadar istemesede paşa paşa evlenecek mi?
bumu yani?
ben aslında en çok sana senin fikrine önem vermemesine kızıyorum.ve günlerdir aramamsına...
nasıl aramaz ya bu kadar basitmi nasıl olurda önemsemez seni.sen onla evlenmeye mecburmusun? dünyada kalmadımı ondan başka erkek? resmen böyle görmüş kendini demekki....
ben de çok kızdım şimdi çoookk hemde....
devamı olacak.bi doyurayım hele karnımı :))))
işte tam olarak uymak istedim ama evi benimseyemiyorum.hele ki şu kulaksızdan bana gına geldi.keşke kulaksızı da yıkıp yeni binalar inşa etseler diyecek kadar abarttım ben bu olayı..kaynanamın ileride değişik bahaneler üretip yine ikimizin hayatına karışmasından korkuyorum.kuşları kabul etmiştim yine.söylendim ama kabul de ettim.benim onlara izin vermem mucizedir aslında.ama bunları kabul etmeme rağmen ilgi görmedim.seviyormuş beni.ben bunu biliyormuşum yetmez miymiş.yapmacık olamazmış.ama insan biraz hareketlilik bekliyor.bir sürpriz bekliyor.hadi gel bu sabah bi yürüyüşe çıkalım diyebilir mesela.ne bileyim bi haftasonunu bize ayırabilir.ama yapmıyor.o ne derse tamam dememi bekliyor.çoğu zaman anlıyorum onu.ama artık ben de hayatımda bir nişanlımın olduğunu hatırlamak istiyorum.keşke biraz ilgi gösterse.emin ol hiçbirşeye ses çıkartmazdım...
anladım canım... toplumumuzda kadına verilen değer bu kadar işte. her şeye erkek karar verecek sen uyacaksın kukla gibi. işine gelmediğinde uzatmayacaksın da bakma işte duyglarımıza kapılabiliyoruz. anneciğiyle mutluluklar dile ona o zaman. seni bu kadar bezdirmiş madem.
kafamdan binbirtürlü senaryo geçiyor.bitirmek aslında en ama en mantıklısı.ama şuan tam olarak bitmiş değil.faceye girmeye başladı.bende değil ablam ve abimde ekli.orda nişanlı yazısını kaldırmamış.msnde de silmemiş.bende engelli gerçi.hiçbirşey tam olarak bitmiş sayılmaz.tamamen bittikten sonraki boşluk korkutuyor beni.iyi kötü 25 yaşıma geldim.gelecekte yeni bir insan tanıyana kadar geçecek bir bunalım,yeni bir insan karşıma çıkarsa şayet onu tanıyıp anlama ve kendimi de anlatabilmeye çalışacağım o uzuuun süre,tekrar birine güvenmek..yani bu yıllar alacak.o süre içinde kendi içimdeki bunalımlarım.gelecekte yaşayacaklarım çok korkutuyor beni.he dedim mi silinmiyor atılmıyor kafadan.hiç basit birşey değil.barışsam yine düşünüyorum.saygısız,ilgisiz,ve herşeyine tamam dedirtmeye üstünlük kurmaya çalışan bir insan?yani barışırsam bunları kabul etmek durumunda kalıyorum çünkü bir erkeğe nasıl dediğimi yaptırırım bilmiyorum bu yetenek bende yok?hani iki durumda da çok sıkıntı yaşicam.bitse de üzülücem bitmese de...inan günler geçip haber alamadıkça daha da çöküyorum.annemler bayramı bekliyordur diyor.ve nişanlımın durumun ciddiyetine inanmadığını düşünüyorlar.hani nasılsa barışır gibi bir düşüncesi olduğunu söylüyorlar.ben de böyle düşünüyorum.tamamen bitmeden o anlamaz.ben de onunla son bir konuşma yapacak olsam ne dicem bilmiyorum.bitmesi daha hayırlı görünüyor gerçi ama benim kafa yapımda biri de karşıma çıkmaz..gelecekten gözüm korkuyor anlayacağınız...hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum sadece....
kafamdan binbirtürlü senaryo geçiyor.bitirmek aslında en ama en mantıklısı.ama şuan tam olarak bitmiş değil.faceye girmeye başladı.bende değil ablam ve abimde ekli.orda nişanlı yazısını kaldırmamış.msnde de silmemiş.bende engelli gerçi.hiçbirşey tam olarak bitmiş sayılmaz.tamamen bittikten sonraki boşluk korkutuyor beni.iyi kötü 25 yaşıma geldim.gelecekte yeni bir insan tanıyana kadar geçecek bir bunalım,yeni bir insan karşıma çıkarsa şayet onu tanıyıp anlama ve kendimi de anlatabilmeye çalışacağım o uzuuun süre,tekrar birine güvenmek..yani bu yıllar alacak.o süre içinde kendi içimdeki bunalımlarım.gelecekte yaşayacaklarım çok korkutuyor beni.he dedim mi silinmiyor atılmıyor kafadan.hiç basit birşey değil.barışsam yine düşünüyorum.saygısız,ilgisiz,ve herşeyine tamam dedirtmeye üstünlük kurmaya çalışan bir insan?yani barışırsam bunları kabul etmek durumunda kalıyorum çünkü bir erkeğe nasıl dediğimi yaptırırım bilmiyorum bu yetenek bende yok?hani iki durumda da çok sıkıntı yaşicam.bitse de üzülücem bitmese de...inan günler geçip haber alamadıkça daha da çöküyorum.annemler bayramı bekliyordur diyor.ve nişanlımın durumun ciddiyetine inanmadığını düşünüyorlar.hani nasılsa barışır gibi bir düşüncesi olduğunu söylüyorlar.ben de böyle düşünüyorum.tamamen bitmeden o anlamaz.ben de onunla son bir konuşma yapacak olsam ne dicem bilmiyorum.bitmesi daha hayırlı görünüyor gerçi ama benim kafa yapımda biri de karşıma çıkmaz..gelecekten gözüm korkuyor anlayacağınız...hayırlısı neyse o olsun diyebiliyorum sadece....