- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
- Konu Sahibi witch hunt
-
Keşke yazamasaydi. Yazdikca içinde daha fazla daha derin şeyler birikıyor insanın. Biriktikce de yazıyor işte. Yetenek de olunca okuyanlari mahvediyorçine giden bayanmiydiniz siz...karistiriyor da olabilirim ama benim gibi duygusuz bi tipi bile etkilediniz..cooook guzel yazmissiniz yaa...massallah...
Bu günün geleceği belliydi... Söylenecek çok şey var aslında ama artık değmez... Hakkında hayırlısı olsun, oldukça cesur bir karar aldın her zamanki gibi... Yanındayız...
Yo yoo yanlış anladın. Eminim sen gitmek istiyorsun. Mecbur hissettiğin için tabii ama burnu surtsun derdinde değilsin farkındayım. Ama o senden vazgeçmeyecek. Çok zorlanacaksin. Pes edecek kadar.o beni bırakmaz dediği ben bıraktım onu umarım mutlu olur ..Oluruz ..
insan aç kalsa koymaz ama aldatılmak ayrı bir acı. demek ki sevilmeyi kaldıramamış, yasak olan tatlı gelmiş. inşallah verdiğin karardan pişman olmazsın.
patırtı gürültü yapmadan, net bir şekilde çok önemli ve cesur bir karar vermişsin. Hakkında hayırlısı olsun. Seni tanımıyorum ama inşallah mutlu olursun. Bazen bittiğinde bitmiştir. Hatrı var diyerek kangren olmak yerine, o parçayı kesip atmak gerek.
Aslında ruhunu özgür kılıyorsun..
Kafanı boşaltıp sırtını koltuğa düşünmeden yaslayacaksın..ikilemler üçlemler beşlemler yok artık hayatında..
Hakettiğin huzurlu hayatı süreceksin ve başka mutlulukların da olacak inşallah..
İnsan kendini aptal yerine bir kez koydurabilir.. Affetmiş görünsen de için affedemez hep sızlar kalbin ve yine aptal yerine konulmamak için başlar dedektifçilik.. Beynin kalbin yorgun.. Perperişan..
Mutlu musun? Olunamaz ki bu koşullarda.. Kafada deli şüpheler.. Hayat hep diken üstünde sürer..
Bu şekilde nereye kadar sürebilir ki..Sırtını yaslayacağın insana arkanı iç rahatlığıyla dönemezsin bile..Çünkü arkanı döndüğünde arkandan bir iş daha çevrilmesi korkusu vardır hep içinde.. Tamamen yersiz de değildir maalesef..
Çoookk mutlu ol özgür insan...
Bir konunuza rast gelmistim.
Yanlis hatirlamiyorsam bir tiyatro mevzusuydu.
O bile cirkin bir isti.
Kaldi ki arkadasima hisleri var dediginiz adama iyi bile cok iyi bile sabretmissiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Gözümü kirpmadan okudum... umarım çok mutlu olursunuz çooook ..
Cnm yaa sarIlasIm geldi sana(cok icten yaziyosun...insallah yolun apacik aydInlIk olur bundan sonra..insallah cok durust insanlar cikar karsina..icinde bi rahatlama oldu mu bu karardan sonra..?
evet o durumda bile bana ispat ederim falan dedi ,o arkadaşıma sor dedikçe mideme yumruklar atıldı ..O sesini daha fazla duyurmaya çalışınca ben daha sessizleştim ,istedim ki artık sussun o unuttum sandı bende zaman verdim kendime ..Ve sonuç ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?