- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
- Konu Sahibi DidemdeniZ2017
-
Kendi kendine KEMALETTIN TUGCU oluyor da olabilir:))Sana benim annem babam değerli, kabul edersen böyle etmezsen de ayrılırız diyen adam da ailesine SENDEN torun vermeye meraklı değil eminim ki.
Yani bence sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Ozellikle belirtmis yaslari bizi deniyor,,akıl oyunlari bölüm 5:))aaa evet ya yaşlara bakmamıştım ben. 25te 8 yıllık evlilik bitmiş.
off gene mi fake konu
Ozellikle belirtmis yaslari bizi deniyor,,akıl oyunlari bölüm 5:))
17 yasinda ex eşle evlendiysen,19 yasindayken ex sevgiliyle nasil ayrildin
Ahhahhhah bosanma 8 yildan sonra gerceklesti,sevgiliyle 19unda ayrildi,carp böl topla cikar uymuyor:))Ben de bunu soracaktım.
Boşanma resmileşmeden görüşmeye başlamış olabilirler. Dava 2 sene sürdüyse...
Üvey babanne ,üvey dede , üvey hala üçlemesiKendi kendine KEMALETTIN TUGCU oluyor da olabilir:))
Bazen en onemli sey goz onunde olur ya:))off iş arasında hızlı bakınca kaçıyor. en başta yakalasam güzel şeyler yazardım :)
Bazı pedagoglar sadece anne değiştirsin bile diyorken konu sahibi depar atmış. Üstüne bir de bunu ayyyy ne kadar ponçik diyeceğimizi düşünerek minnoş minnoş yazmış...gelsın tacız tecavuz ıstısmar .
Bazen en onemli sey goz onunde olur ya:))
cocugum ıns saglıkla dunyaya gelırse onu nasıl koruyup kollayacagımı dusunmeye basladım sımdıden nasıl davranacagımı cunku es tarafım cok görgüsüz ve kalabalık bır aıle , benmı degısık dusunuyorum bılmıyorum ama dıs kapının dıs mandalı yanı ben akrabama ızın vermem altını acması ıcın sevgılısı ne alakaBazı pedagoglar sadece anne değiştirsin bile diyorken konu sahibi depar atmış. Üstüne bir de bunu ayyyy ne kadar ponçik diyeceğimizi düşünerek minnoş minnoş yazmış...
Helâl arkadaşım ne güzel yazmissin..Bunca yıl aklı sizde kaldığı için birileriyle birlikte olmadı, evlenmedi de, kıymetinizi bu kadarcık mı bildi yani? Bunca yıldır ailesinin yapısını, sizin evlenip ayrıldığınızı, çıkacak sorunları bilmiyor muydu? Bence yıllar süren yalnızlığının sebebi size olan bitmeyen aşkı filan değil, bunun sebebi basiretsiz, olgunlaşmamış karakteri ve ailesinin cahilliği, kötü kalpliliği olabilir ancak. Şöyle biraz kendilerini tanıyan bir insan, azıcık aklı başındaysa arkasına bakmadan kaçar zaten. Muhtemelen bir sürü insanı da kaçırmışlardır. Siz niye oldurmaya çalışıyorsunuz peki? Hayat arkadaşı olmaz ki bu adamdan size. Hayat arkadaşı dediğin ne istediğini bilecek, kendi kararlarını verebilecek, ailesinin de bu kararlara saygı göstermesini sağlayacak... Olmuyorsa da resti çekecek. Zor ama başka yolu var mı? Diğer yol ailesi ne derse ona hee diyen bir kuklaya dönüşmek olabilir tabi. Adam sizi sindirme peşinde. Niye kabullenesiniz? Bulunmaz hint kumaşı değil kendisi.
Ahhahhhah bosanma 8 yildan sonra gerceklesti,sevgiliyle 19unda ayrildi,carp böl topla cikar uymuyor:))
Karantina koklerine organik gubre döktü:))ya bu karantinada mı böyle oldular yoksa hep var mıydı böyleleri :)
Öyle bile olsa eski sevgiliden ayrılış ...başkası ile evlenme...evlilik süreci ve boşanma ...sonrasında eski sevgili ile geçirilen 1,5 yıl (bu durumda eşten bosanmamisken birlikte olmaya başladığı da ortaya çıkıyor) bence bir süre kendini tanımaya vakit ayirsa daha iyi olurBen de bunu soracaktım.
Boşanma resmileşmeden görüşmeye başlamış olabilirler. Dava 2 sene sürdüyse...
Şaka yapıyorsunuz demi? Adamın baba adayı olmasını alt değiştirme ile mi ölçüyorsunuz? Birlikte parka gidin.birlikte yemek yiyin. İlla çocuğun mahrem yerini görmek zorunda mı? Evlenmiş olsanız hadi neyseYanındayım bende dikkat ediyorum nekadar ilginc düşğnce bu adam cocuğuma nasıl davranıyor as cok görmeden nasıl evlenicem ?
19 yasinda ayrildik diyor,17de evlendi,burasi neresi ben kimimÖyle bile olsa eski sevgiliden ayrılış ...başkası ile evlenme...evlilik süreci ve boşanma ...sonrasında eski sevgili ile geçirilen 1,5 yıl (bu durumda eşten bosanmamisken birlikte olmaya başladığı da ortaya çıkıyor) bence bir süre kendini tanımaya vakit ayirsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?