• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son şansımızı kaybetmek üzereyiz iyi fikirlere ihtiyacım var

Savaşmalımıyım, değermi ?

• Evet savaşmalısın değer

OY: 6 8,7%
  • Hayır savaşmamalısın birbirinize yazık etmeyin

OY: 63 91,3%

• Ankete Katılan
    69
Sana benim annem babam değerli, kabul edersen böyle etmezsen de ayrılırız diyen adam da ailesine SENDEN torun vermeye meraklı değil eminim ki.
Yani bence sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
Kendi kendine KEMALETTIN TUGCU oluyor da olabilir:))

Sevgilin u dönüşü yapıyor sanki
Muhtemelen hevesi vardı senelerce gezdi tozdu sevişti , şimdi aileme ters olamam mantığına giriyor.
Yani eğer öyleyse üzgünüm ama gerçekten sevmemiş seni :(

Bazı pedagoglar sadece anne değiştirsin bile diyorken konu sahibi depar atmış. Üstüne bir de bunu ayyyy ne kadar ponçik diyeceğimizi düşünerek minnoş minnoş yazmış...
cocugum ıns saglıkla dunyaya gelırse onu nasıl koruyup kollayacagımı dusunmeye basladım sımdıden nasıl davranacagımı cunku es tarafım cok görgüsüz ve kalabalık bır aıle , benmı degısık dusunuyorum bılmıyorum ama dıs kapının dıs mandalı yanı ben akrabama ızın vermem altını acması ıcın sevgılısı ne alaka

Bunca yıl aklı sizde kaldığı için birileriyle birlikte olmadı, evlenmedi de, kıymetinizi bu kadarcık mı bildi yani? Bunca yıldır ailesinin yapısını, sizin evlenip ayrıldığınızı, çıkacak sorunları bilmiyor muydu? Bence yıllar süren yalnızlığının sebebi size olan bitmeyen aşkı filan değil, bunun sebebi basiretsiz, olgunlaşmamış karakteri ve ailesinin cahilliği, kötü kalpliliği olabilir ancak. Şöyle biraz kendilerini tanıyan bir insan, azıcık aklı başındaysa arkasına bakmadan kaçar zaten. Muhtemelen bir sürü insanı da kaçırmışlardır. Siz niye oldurmaya çalışıyorsunuz peki? Hayat arkadaşı olmaz ki bu adamdan size. Hayat arkadaşı dediğin ne istediğini bilecek, kendi kararlarını verebilecek, ailesinin de bu kararlara saygı göstermesini sağlayacak... Olmuyorsa da resti çekecek. Zor ama başka yolu var mı? Diğer yol ailesi ne derse ona hee diyen bir kuklaya dönüşmek olabilir tabi. Adam sizi sindirme peşinde. Niye kabullenesiniz? Bulunmaz hint kumaşı değil kendisi.
Helâl arkadaşım ne güzel yazmissin..👏

Ahhahhhah bosanma 8 yildan sonra gerceklesti,sevgiliyle 19unda ayrildi,carp böl topla cikar uymuyor:))

Eski sevgiliyle 19'unda ayrılıp jet hızıyla evlenmiş olsa, 6 sene aktif evlilik desek, yaş 25 yapar.
O arada eskisiyle görüşmeye başladıysa, boşanma da 2 sene sürdüyse her şey tamam oluyor işte. Yaş 27'ye, evlilik 8 seneye tamamlanıyor :KK53:

27 yıla ne çok şey sığdırmışsınız.
8 yıllık evlilik ve bir çocuk.
ölümüne bir aşk.
Sizinle olmaya hazır, bekar eski sevgili.
Sizi istemedikleri için kardeşlerini hayatından silmiş bir eski sevgili.
Ve siz bu adamın sizinle evlenmek istemesini bir yana bırakıp anne babasını sevmesini bile kabul etmiyorsunuz. Değişik.

Ben de bunu soracaktım.
Boşanma resmileşmeden görüşmeye başlamış olabilirler. Dava 2 sene sürdüyse...
Öyle bile olsa eski sevgiliden ayrılış ...başkası ile evlenme...evlilik süreci ve boşanma ...sonrasında eski sevgili ile geçirilen 1,5 yıl (bu durumda eşten bosanmamisken birlikte olmaya başladığı da ortaya çıkıyor) bence bir süre kendini tanımaya vakit ayirsa daha iyi olur

Yanındayım bende dikkat ediyorum nekadar ilginc düşğnce bu adam cocuğuma nasıl davranıyor as cok görmeden nasıl evlenicem ?
Şaka yapıyorsunuz demi? Adamın baba adayı olmasını alt değiştirme ile mi ölçüyorsunuz? Birlikte parka gidin.birlikte yemek yiyin. İlla çocuğun mahrem yerini görmek zorunda mı? Evlenmiş olsanız hadi neyse

Öyle bile olsa eski sevgiliden ayrılış ...başkası ile evlenme...evlilik süreci ve boşanma ...sonrasında eski sevgili ile geçirilen 1,5 yıl (bu durumda eşten bosanmamisken birlikte olmaya başladığı da ortaya çıkıyor) bence bir süre kendini tanımaya vakit ayirsa daha iyi olur
19 yasinda ayrildik diyor,17de evlendi,burasi neresi ben kimim:confused:

Bebeğinizin altını sevgiliniz değişiyor siz ise gidince yokken bakıyor cimnastiğe götürüyor vss gerçekten mi? Kanım dondu beynime kan sıçradı..Bırakın aşk meşk işlerini önce anne olun ne bu saçmalık.

Back