Son şansımızı kaybetmek üzereyiz iyi fikirlere ihtiyacım var

Savaşmalımıyım, değermi ?

• Evet savaşmalısın değer

OY: 6 8,7%
  • Hayır savaşmamalısın birbirinize yazık etmeyin

OY: 63 91,3%

• Ankete Katılan
    69
Ayrıca normal şartlarda nişanlılık döneminde sorun yasamayanlar evlenince kv kp ile sorun yaşıyor.Size şimdiden o.. falan diyen insanlarla ilişkinizi nasıl bir seviyede tutacaksınız ki?

Ayrılın. Adam diyeceğini demiş. Bu insanlar size asla huzur vermez. İnsanlar ettiğini çekecekler kalbiniz kırık kalmasın

İlk evliliğiniz neden bitti sanki ilk eşinizi hiç sevmemişte hep aklınızda 19 yaşında aşık olduğunuz kişi varmış ğibi yazmışsınız
Neden boşandınız
Ailesinin istememesi normal oğulları hiç evlenmemiş çocuğu yok
Empati yapınca ya da başa böyle bişey gelince kimse istemez ama zamanla alışırlar sevgilin arkanda duruyorsa
Sen mesela oğlun olsa hiç evlenmemiş boşanmış çocuklu biriyle evlensin istermiydin ya da bunu hemen kabul edermiydin sindiremezdin

Sindirilmicek birşey yok bu cok cahilce bir düşünce ben saygıda kusur etmedim işimde gücümde düzgün ailen hayatım var ozAmam boşnan hicbir kadın sevmedikleri insanalrı alsınlr evlenen boşanan buna katılmıyorum. Eger oğlum terbiyesiz birini getirirse sindiremem bir düşmez klkmaz allahtır ben kendimi kusurlu görmüyorum görenin gözlerinde kalbinde kusur. Eski eşimle farklı sebeplerden ayrıldık ben şimdiki sevgilimi klbime gömüştüm Tabiki bir hayat arkadaşı seciyor seviyorsun eğer evli olm sevdalı değil birbirine

Ve istemiyorum demeninde adabı var gönül kalp kırarak fitne fesatlık yaparak oldupu icin karşıyım yoksa tabiki fikir verebilirler cocuklar bizim malımız değiller

Güveniyorum kendime güvenemiyorum bana bir telefon bile bazen yaptıklarını hatırlatıyor hunkonu asi olan bnm

Boşanmışsın 3 yaşında çocugun var, böyle entrikalı çekişmeli bi ilişkiye zaman ayırmazdım senin yerinde olsam. Kafam huzurlu bir şekilde çocugumla ilgilenirdim. Karşıma düzgün biri çıkarsa da şans verirdim 19 yasındaki çocukluk heyecanlanlarını ozamanda bırakırdım. Hadi karsındakiyle sorunsuz olsa neyse de bintürlü entrika, huzursuzluk. Ayrıca çocugunun güvenliğine de dikkat et elin adamına güvenme önceliğin senin aşkın değil çocugun güvenliği olsun. Bu devirde kim sapık belli olmuo cunku

Ve istemiyorum demeninde adabı var gönül kalp kırarak fitne fesatlık yaparak oldupu icin karşıyım yoksa tabiki fikir verebilirler cocuklar bizim malımız değiller
Senin fikrin öyle ama bende istemezdim açıkçası bu da benim fikrim ailesi yönünden düşününce onları haklı buluyorum zor bi durum çünkü
Senin yönünden bakınca sende haklısın
Siz evlensenizde ama çok sorunlar yaşıcaksınız haberin olsun evlenecek olduğun kişi de çok sorun yaşıcak bunlara hazırmı kaldırabilcekmi
Sonuçta ortada bi çocuk var ve o çocuğun da bi babası var babası onu görmeye gelecek herşeyinde yanında olmak isticek şimdiki konuştuğun kişi bunları kaldırabilcekmi konuştunuzmu hiç erkekler detay düşünmezde o yüzden soruyorum

Malesef olacak is degil ayrica o adamin psikolojisinin normal olmadigini dusunuyorum hayatina kimseyi almamis 8 yil evli kalmis cocuklu eski sevgilisi bosaninca yine ona kosmus hic peşini birakmamis falan. Yanlis anlamayin sizi asagilamak icin demiyorum yani kim boyle bekler normal insan hayatina devam ederdi. Ailesine karsi koyamiyor yillarca unutamamis bunu bildigikleri halde ayirmaya calisiyolat falan filan olmaz o is sevgilin resti coktan cekmeliydi cekemedi dahada yapabilecegini sanmiyorum. Sizde bence en azindan bosanmis ama cocuklu ama cocuksuz sizi yadirgamayacak biriyle belki mutlulugu yakalarsiniz uzulmeyin

Anne olduktan sonra önceliğin çocuğun olmalı. Aşk vs sonra gelen şeyler. 2 yıl önce ayrılıp 1.5 yıldır sevgili olmanız bi sürü saçma sapan davranış bilemedim. Kişisel düşüncem kadın erkek fark etmez çocuklu birinin çocuksuz biriyle evlenmemesi. Ayaklarınızın üstünde durup bebeğinizi biraz büyütmeniz bana daha mantıklı geliyor.aile size rahat verecek gibi değil. Zira oğullarının evliliği onlar için hayal kırıklığı utanç olacak belli ki. Tabi tüm bunlara karşın belki her şey iyi gider belli olmaz. Hakkınızda hayırlısı

Yanındayım bende dikkat ediyorum nekadar ilginc düşğnce bu adam cocuğuma nasıl davranıyor as cok görmeden nasıl evlenicem ?
cocugunuza nasil davrandigini anlamaniz icin altini acmasina gerek yok.
adam gercekten iyi niyetli olabilir ama yinede olmaz cocugunuzun mahremiyeti icin acmamali bir kere.
asil sorunuzada cevap vermek istiyorum sevgilimin ailesi bosandigim icin bana o kelimeyi kullansa o dakikadan sonra ogullarini sevgili olarak kabul etmezdim hic kimse kendi pisirik miyminti oglunu savunmak icin benim cocugumun annesine bana o kelimeyi kullanamaz.
farzedin ki evlendiniz 3 5 sene sonra cocugunuzda buyudu ve bu kelimeyi onun onunde de kullandilar cocuk ne hissedecek ?siz ne hissedeceksiniz?
cocugunuzu boyle aptal zir cahil bosanmis herkesi yollu goren insanlarin icerisindemi buyuteceksiniz?
adam size kabul edersen boyle demis her yolu acmis anam babam evimede gelir sanada her kelimeyide kullanabilir onemli degil cunku anam babam demis.
fragmani izlemissiniz daha fazla selvi boylum al yazmalim modunda takilmayin bence

adam gayet net: "annem babam kıymetli kabul edersen böyle etmezsende ayrıl" demiş. yani anası babası ne laf etse kabul edeceksiniz, çekemem der yada ters tepki verirseniz işler sarpa sarar.
kaldı ki anası babası bana ...pu diyen adamla neden aile kurayım ?

orusbu dediklerin kadından torunları olursa utanmicaklarmı nasıl ben samimi davranıcamöfkem kırgınlığım geçmiyor cünkü
Sana benim annem babam değerli, kabul edersen böyle etmezsen de ayrılırız diyen adam da ailesine SENDEN torun vermeye meraklı değil eminim ki.
Yani bence sen kendi kendine gelin güvey oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…