• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son şansımızı kaybetmek üzereyiz iyi fikirlere ihtiyacım var

Savaşmalımıyım, değermi ?

• Evet savaşmalısın değer

OY: 6 8,7%
  • Hayır savaşmamalısın birbirinize yazık etmeyin

OY: 63 91,3%

• Ankete Katılan
    69
Canim hakkinda hayirlisi olur insallah senin bir bebegin var bu yukun altina tek girmeyeceksin o cocugun da pisikoljisini dusun o aile seni yipratir ama bebegini de yipratir.
Sevgilinin arkanda duracagindan eminmisin yok yada sen kendi kendini savunacak karakterdemisin bunlar cok onemli

Daha inandirici olur belki suan böyle birsey yaptigimi acikliodun fikir almak icib oda okusub diye aralsrindan secip yollamaya cslistim. Insanlar fikir istiyor veya konuyu ayri gereksiy manadiz yerlere cekilio saskinim bazi kisilere
Burda fake açan kişi oluyor, siz de cevap yazmayınca bu şekilde tepki vermeleri normaldir. Sevgiliniz burayı okuyorsa bu yorumları da gönderin, arkasında duramayacagi kızın günahına girmesin. Sizin arkanızda duramaz bu kişi. Şimdiden durmuyor ilerde size hakaret edilince, asagilaninca hiç durmaz

Sevgiliniz, ailesi ve sizin aranızdaki dengeyi kurabilecek mi?
Bu zamana kadar hep yanindaydi laf ettirmedi ev vermeyiz vermeyin dedi karsi cikan herkesin önünde durdu istedigi tek sey annemi ve babami sil deme silemiyorum mantikli olmaya calistigimda hkli ama o insanlara karsi mantikli olamiyorum sorun burda cok fazla kirildim bana birak ve karisma diyor sürekli

Kız kardeşleriyle görüşmezsiniz
Çok büyük ve çok çirkin laflar etmişler
O söyledikleri laflar, dönüp dolaşır onların buna benzer sana kullandıkları olayları yaşarlar,
Bence bu kötü niuetli görünce adayların anne ve babalarınıda sana karşı doldurmuşlar gibi
Onlar torun olduktan sonra olaylar yatışır gibi
Ama o 2 görümceden uzak dur

Kız kardeşleriyle görüşmezsiniz
Çok büyük ve çok çirkin laflar etmişler
O söyledikleri laflar, dönüp dolaşır onların buna benzer sana kullandıkları olayları yaşarlar,
Bence bu kötü niuetli görünce adayların anne ve babalarınıda sana karşı doldurmuşlar gibi
Onlar torun olduktan sonra olaylar yatışır gibi
Ama o 2 görümceden uzak dur
Buna anlasdik dün bnm ablamlada görüsüldü sadece bana degil aileme de söylemesi önemliydi bnm icin.

3,5 yaşında çocuğum var, onun için bitirirdim. Onun yanında böyle cahil bir aile istemezdim. Dillerinin ayarı yok, ileride oğluma kırıcı bir laf söyleme ihtimalleri yüksek. Böyle bir şeye maruz bırakamam.
Kendimi de böyle bir aileye layık görmezdim. Bana o cümleleri kuran bir ailenin oğluyla devam etmezdim. Bu kafa yapısında bir ailenşn yetiştirdiği adam da ilk anlaşmazlıkta ilk kavgada bana geçmişten ağır cümleler kurar.
En çok ama size şaşırdım. Bu kadar ufak bebeğiniz varken nasıl ne olacağı belli olmadan çocukla bu kadar haşır neşir edersiniz? Alıştırıp bir ayrılık daha yaşatacaksınız.
ayrıca sizin çocuğunuzun babası var, ikinci bir babası yedek babası olmayacak sizin eşiniz. En önemlisi çocuğun ileride duysa hoşuna giymeyeceği şeyleri yaptırmayın. Çocuk büyüyünce altını başkasının almasından rahatsızlık duyar. Ne münasebet size karşı koyamıyor diye elaleme en özel yerlerini gösteriyorsunuz. Annesi de olsanız buna hakkınız yok.
Benim oğlumun altını sadece annesi babası, biz yokken ananesi babannesi teyzesi değiştirdi. Onda da biz olmadığımız için mecburen. Ben öz amcasına dayısına değiştirtmem elin adamına ne münasebet. Bu çocuklar büyüdüğünde başkasının altını temizlemesini duysa ne hisseder diye düşünüp öyle hareket edin

Benim takıldığım evli olmanıza rağmen eski sevgilinizin 8 yıl boyunca size yazıp ulaşmaya çalışması..Onun yüzünden evliliğinizi bozmadığınıza emin misiniz? Bence 8 yıl boyunca evli birine ulaşmaya çalışacak tıynette olan adam güvenilmezdir..Ayrıca ben şunu düşünür ve şuna inanırım ki..Evlenilecek kişinin ailesi gelini istemezse eninde sonunda o yuvayı bozar..Sevgiliniz de benim ailem böyle ya kabul et ya ayrıl demiş..Çok da güvenilir olmadığına ikinci örnek..Evlenseniz de bence bu evlilikten hayır gelmez, ayırırlar sizi.

Ha son olarak ortada savaşılmaya değer hiçbir şey göremedim.Nerden tutsan insanın elinde kalıyor.İlk aşkınız falan diye boşuna romantizm katmaya çalışmayın ilişkinize. Adam adam değil.

Back