3,5 yaşında çocuğum var, onun için bitirirdim. Onun yanında böyle cahil bir aile istemezdim. Dillerinin ayarı yok, ileride oğluma kırıcı bir laf söyleme ihtimalleri yüksek. Böyle bir şeye maruz bırakamam.
Kendimi de böyle bir aileye layık görmezdim. Bana o cümleleri kuran bir ailenin oğluyla devam etmezdim. Bu kafa yapısında bir ailenşn yetiştirdiği adam da ilk anlaşmazlıkta ilk kavgada bana geçmişten ağır cümleler kurar.
En çok ama size şaşırdım. Bu kadar ufak bebeğiniz varken nasıl ne olacağı belli olmadan çocukla bu kadar haşır neşir edersiniz? Alıştırıp bir ayrılık daha yaşatacaksınız.
ayrıca sizin çocuğunuzun babası var, ikinci bir babası yedek babası olmayacak sizin eşiniz. En önemlisi çocuğun ileride duysa hoşuna giymeyeceği şeyleri yaptırmayın. Çocuk büyüyünce altını başkasının almasından rahatsızlık duyar. Ne münasebet size karşı koyamıyor diye elaleme en özel yerlerini gösteriyorsunuz. Annesi de olsanız buna hakkınız yok.
Benim oğlumun altını sadece annesi babası, biz yokken ananesi babannesi teyzesi değiştirdi. Onda da biz olmadığımız için mecburen. Ben öz amcasına dayısına değiştirtmem elin adamına ne münasebet. Bu çocuklar büyüdüğünde başkasının altını temizlemesini duysa ne hisseder diye düşünüp öyle hareket edin