Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlı ve mutsuzum, nolur fikir verin, nasihat verin kimseye anlatamıyorum..
- Konu Sahibi SEYMAYLMZ
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?nasılsa benım yasadıklarıma benzıyor hıkayen..ben de nısanlıyım yakısıklı zengın okumus nısanlım ama lıse mezunu eskı sevgılım ıcın goz yası dokuyorum eskıden karıyer ve para umrumdaydı ama hayatıma gıren kımse onun gıbı davranmadı bana..o evlendı ıkı cocugu var bızımn ıcın artık cok gec umarım sıızn ıcın gec degıldır
bence sen ikisiyle de mutlu olamazsın.uğuru falan sevdiğin yok sadece yarım kalmış hikayeler çekici gelir insana hepsi o...onunla beraber olduktan bir süre sonra yıne sorunlar başlayacak....bir de çocugu varmış...benim nacizane tavsiyem : bazı şeyleri unutana kadar hayatına kimseyı almaman......çünkü yarım kalanlar unutulmuyor...:26:
bence de en dogrusu bu.
Okuduğumdan anladığım kadarıyla Uğuru sevmişsin ve bitmiş, hayatına yeni biri girmiş o sana ilgi göstermiş olsaydı eski sevgilin aklına bile gelmeyecekti.Oda bir şekilde evlenmiş evliliği nasıl giderse gitsin bu sizi ilgilendirmemeli bana göre.Birde sanki kız çocuğu demişsin ona takıldım keşke bütün erkekler birazcık kız çocukları gibi dikkat etse erkekliği kullanıp birçok şeyi yaşamasalar.
nasılsa benım yasadıklarıma benzıyor hıkayen..ben de nısanlıyım yakısıklı zengın okumus nısanlım ama lıse mezunu eskı sevgılım ıcın goz yası dokuyorum eskıden karıyer ve para umrumdaydı ama hayatıma gıren kımse onun gıbı davranmadı bana..o evlendı ıkı cocugu var bızımn ıcın artık cok gec umarım sıızn ıcın gec degıldır
ben çok büyük bir hatanın kıyısından döndüm. şimdi nişanlımla biraz gerginlik yaşayınca dünya başıma çökmüş gibi geliyor. iyi ki o zamanlar bir delilik yapmamışım. geçen zamandan anladım ki bizim nişanlılığımız çok uzun sürmüş. bir yıl olacak artık nerdeyse. ama bir ay sonra evleniyoruz zaten.
buna nasıl kanaat getirdim, onu açıklayayım; onunla ilk günlerimizi düşündüm, uğurdan sonra hayatıma mucize gibi girmişti. ilgili, düşünceli, şefkatli.. sonra araya arkadaşlarımız girdi kimi iyi nieytli kimi kötü.. bunu şimdi şimdi anlıyorum. ben elimin altındakinin değil benden gidenin peşinde koşan biriydim. uğur biz birlikteyken ilgisizliğiyle beni o kadar çok üzmüştü ki sürekli ağlıyordum. benm o halimi bilen arkadaslarımda mustafayla monotonlaştığımız sıralarda sen bunu sevmiyosun, sen aşık olduğunda böyle olmazdın fln kanıma girdiler. ben mustafayla ipleri koparma noktasına geldiğimde baktım ki onun bana karşı sabrını deniyorum resmen ve bende çok üzülüyorum.
ortak arkadaşlarımız var sonuçta, ayrıldık diyelim dedim, onun yanında bi başkasını görmeye tahammül edemezdim ama uğurun evlenmesine izin verdim bu benim için üzücü olmadı o sıralar. hiç kimseyi değil kendi iç sesimi ve burdaki arkadasları dinledim, hepsinden ayrı ayrı allah razı olsun, şu anda mutlu bi evliliğin hazırlığındaysam bunda onların çok önemi var.
bugün ve yarın evimin eşyaları geliyor. evliliğin sıcaklığı aramıza girdiğinden beri daha mutluyum. eskiden utangaçlık vardı daha soğuktuk, şimdi birbirimize ait olma duygusuyla her şey çok daha iyi olacak eminim.
ve şunu anladım ki eski sevgili o zamanlar canımı yakmış olmasaydı zaten eski olmazdı. benim bir telefonu için dua ettiğim zamanları düşündükçe daha çok kızıyorum kendime. neden bu kadar prim verdim ona diye. çünkü beyenfi ben mustafayı bulduktan sonra daha çok dolandı peşimde. o zmnlar bir damla ilgi için neler vermezdim.
herneyse sen benim o halime değil bu halime inan. hayatta aşktan daha önemli bişey vrsa o da güvenmek, ben bunu buldum, huzurluyum. inşallah senin içinde bir gün aynı şeyleri okuruz.
öpüyorum :)
Okuduğumdan anladığım kadarıyla Uğuru sevmişsin ve bitmiş, hayatına yeni biri girmiş o sana ilgi göstermiş olsaydı eski sevgilin aklına bile gelmeyecekti.Oda bir şekilde evlenmiş evliliği nasıl giderse gitsin bu sizi ilgilendirmemeli bana göre.Birde sanki kız çocuğu demişsin ona takıldım keşke bütün erkekler birazcık kız çocukları gibi dikkat etse erkekliği kullanıp birçok şeyi yaşamasalar.
sağol fikrin için, o benim için bir dönemmiş ve bitti çok şükür. bir ay sonra evleniyorum ve çok mutluyum. iyi ki bir delilik yapmamışım o zamanlar :)
Unutmuştum yazdığım şeyi:))hakkında hayırlısı olsun çok mutlu olursun umarım:))sağol fikrin için, o benim için bir dönemmiş ve bitti çok şükür. bir ay sonra evleniyorum ve çok mutluyum. iyi ki bir delilik yapmamışım o zamanlar :)