Son kaburga kemikleri

daisy_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
27
1
86
İstanbul
Konuyu nereye taşıyacağımı bilemedim ama...

Benim son kaburga kemiklerim önden çok çıkık. Yani yumru şeklinde gayet bariz bir şekilde kıyafetin üstünden bile belli oluyorlar. Hayatta kaburgalarımı aldırmayı falan düşünmem. Merak ettiğim aranızda böyle bir problemi olan var mı? Bugüne kadar sadece bir kişi gördüm durumu bana benzeyen.

uzun süreli kullanımda korse bu sorunu çözüyor, belinizde inceliyor üstelik...ama o kaburga kemiklerinin içinde akciğeleriniz var, bırakın onlara bol bol yer kalsın derim.......

son kaburgalarımın birleştiği yerler cok cıkıntılı duruyor. cok çirkin gorunuyor. bikini falan hayatta giyememem (( bunun ameliyatını yapabilecek doktor arıyorum. cok bunalımdayım (

süper bri konu kimse beni anlamıyor,kaburgalarım çok geniş,51 kiloyum boyum 1,56 ama kaburgalarım çok geniş,göğüslerim ayrık ve sırtım çok etli,ve göbekle mide sorunum var ,bu kiloda nasıl bu kdr sorun var diyebilrisiniz ama var işte,bu kaburga genişliği çok kötü dapdar badi giyemiyorum bikini hiç giyemiyorum güreşçiler gibi oluyorum neyseki yalnız değilmişim:gitme:

mankenler modeller sırf daha ince görünebilmek için bile kaburga kemiklerinin alt kısmındakilere operasyon uygulatıyorlar.. sizin bu denli rahatsızlığınız varsa bence bi uzmanla görüşün.. sonucta önemli olan kendi memnuniyetiniz..

Benimkiler o kadar çıkık değil yani belimi kalın veya göğüslerimi küçük göstermiyor fakat üst karnımı şişkin gösteriyor. Karnım sağa yatık m gibi duruyor. Bu yüzden kaburgalarımın genişliğinden çok rahatsız oluyorum. Gerçekten korse işe yarar mı? Ne tür korse işe yarar?

korsenın kemık uzerınde ne gbı bı etkısı olabılırkı aynı problem bende de war 47 kıloyum daha once bole bı sorunum yoktu ama yaklaşık bı 5 kılo werdıkten sonra ortaya cıktı.goguslerım mınık gorunuyo bırıncısı bırde yapım cok ırı duruo sankı ırı yarı bı kızmısım gbı gorunuorum kemıklerım yuzunden..pahalı we zahmetlı bı amelıyat oldgunu dusunuyorum

Aynı durum bendede var, ırk özelliği demişti doktorumuz, kafama takmıyoum açıkçası çünkü zayıfım ama mesela annem birazcık yediğine dikkat etmese hemen mide-göbek yapmış gibi görünüyor bu açıdan biraz sıkıntılı...O kemikler yüzünden midemiz tamamen dümdüz durmuyor ne yazık ki...

benim gibi varmış dedim yazılanları okuduktan sonra , 1,66 boyunda 55 kiloyum fakat kaburga kemiklerim çok çıkık göğüslerim küçük belim kalın ve göbeğim var yıllardım uğraşıyorum fakat bir türlü çare bulamadım ne yapcam bilemiyorum , yardımlarınızı bekliyorum ......

Bir çaresi yok ancak ameliyat ile aldırabilirsin ama bence çok gereksiz, o bölgeyi düzenli olarak çalıştırmak lazım ki yağlanarak kötü bir görüntü oluşturmasın bunun dışında yapılabilecek bir şey yok...

ah arkadaşlar bende de öyle bir sıkıntı var ama benim kaburgalarım göğsümün tam altında bitiyor belimi kalın göstermiyor midemi de cıkarmıyor ama sanki göğsümün altında bir çift göğüs daha var gibi normalden kısa galıba benım kaburgalarım korse falan inanmayın arkadaslarnormal korsenin hiç bi faydası olmaz kemiğe çelik korseler ise ancak çocuk yaşlarda kullanılırsa faydalı olur ameliyata cesaret eden olduysa lutfen bizimle paylassın arkadaslar

Ben de cook dertliyiyaa bıktım dargiyemiyorum ikinbir göğüs gibi dedigugibi.korse alsam diyorum hani şu sutyene kadar askılı deneyen varmı

arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam ebru şallı bir bölümde pilates ile bunun düzeltilebileceğini söylüyordu merak edenler ebru şallının sitesinden bölümleri bulsun ama kesin emin değilim onu söyleyeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…