• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son internet fenomeni Kanada’nın yeni başbakanı: Striptiz videosu bile var

beni vatanımdan kovuyorsun.yok artık.
sanamı düşmüş nerede yaşayacağım. keşke olsa dedim diye gelmiş ülkemden kovuyor beni. sen kimsinki beni kovıuyorsun. bir kendine gel sen

Ya sev ya terket diyor işte.
Bu kesim hep böyle değil miydi?
Eleştiriler karşısında ya saldırır ya kovar...
Sana bana yaşama Hakkı vermez.
Tek tip insanı ve inancı savunur.
Dogmadır.

Ya sev ya terket diyor işte.
Bu kesim hep böyle değil miydi?
Eleştiriler karşısında ya saldırır ya kovar...
Sana bana yaşama Hakkı vermez.
Tek tip insanı ve inancı savunur.
Dogmadır.
aynen ya. nasıl belli ediyorlar kendilerini. bunlar böyle asarlarda keserlerde, kendilerinden farklı olanı işte

Tutan yok Oky senin gibi düşünenler için yaşasın Kanada :KK14:
senn gbi dusunmedigi icin ulkeyi mi terketmesi gerekiyo? sen mi karar veriyosun.ister kabul et ister etme.sizle ayni fikirde degiliz ve bu ulkede bizde variz..gecen gun dusunce ozgurlugu diyip duruyolardi burda.bzde fikrimizi soyluyrz.ee nerde dusunce ozgurlugu o zman?

sen haddini bilmiyorsun. ben ülkemi seviyorum. ve senin haddin değil git kanadada yaşa demek.

bence Kanada'ya gitme zaten ,uzak.
Bir büyüğümüzün yaptığını yap İtalya'ya git.Türkiye'nin suyu çıktığı için çoluk çocuk doktora yapmaya git.
Eğitim şart.

aynen ya. nasıl belli ediyorlar kendilerini. bunlar böyle asarlarda keserlerde, kendilerinden farklı olanı işte

İşte bu yüzden başkanlık sistemi bize göre değil diyoruz.
İşte bu yüzden cumhuriyet diyoruz, demokrasi diyoruz.
Bu tarz insanların demokrasiden kasıtları tek tip düşünce çünkü.
Bu da kendi düşünceleri...
Baskı ile insanları kaçıracakları ya da susturacakları ya da linç edecekleri günün hayali ile yaşıyorlar.

Bana yaptıkları çok çekici gelmedi. Yani düşünceleri kendine elbette ama ülkenin en başı olarak bir duruşu olmalı. Sex malzemesi olan bir başbakanım olsun istemezdim.

Bunları RTE yapsa burada topa tutardık ama başkası yapınca alkışlamak olmamalı. Yani RTE'nin striptiz yapan görüntüsü olsa offffff rezil rüsva etmiştik. Kimse ne kadaan çağdaş ve modern demezdi.

Bazen empati yönümüzün fazlasıyla eksik kaldığını düşünüyorum. Başkalarından beklediğimiz duyarlılığı başkalarına göstermiyor, başklarına kızdıklarımızı kendimiz fazlasıyla yapıyoruz.

Bu adam istediği kadar yakışıklı olsun kendi marjinal düşüncelerini uygulayacağım diye uyuşturucuyu serbest bırakan bir insan hangi konumda olursa olsun iticidir...

Kılıçdaroğlu bunları yapsa (sex kısmı hariç) asla oy vermezdim. İyiki yapmıyor...

Bana yaptıkları çok çekici gelmedi. Yani düşünceleri kendine elbette ama ülkenin en başı olarak bir duruşu olmalı. Sex malzemesi olan bir başbakanım olsun istemezdim.

Bunları RTE yapsa burada topa tutardık ama başkası yapınca alkışlamak olmamalı. Yani RTE'nin striptiz yapan görüntüsü olsa offffff rezil rüsva etmiştik. Kimse ne kadaan çağdaş ve modern demezdi.

Bazen empati yönümüzün fazlasıyla eksik kaldığını düşünüyorum. Başkalarından beklediğimiz duyarlılığı başkalarına göstermiyor, başklarına kızdıklarımızı kendimiz fazlasıyla yapıyoruz.

Bu adam istediği kadar yakışıklı olsun kendi marjinal düşüncelerini uygulayacağım diye uyuşturucuyu serbest bırakan bir insan hangi konumda olursa olsun iticidir...
yoo ben topa tutmazdım. çoğul konuşma bence

Valla hatunlar sizi bilmiyorum ama benim gitmek icin sececegim ilk ulke olur kanada.. kimse uyusturucuyu zorla agziniza tikmiyor merak etmeyin.. istemezseniz kullanmazsiniz, yapmazsiniz, yemezsiniz v.s...

Erdoğan la bozmuş bunlar kafayı :KK14:
Aksine...
Reisiniz ile kafayı bozan sizlersiniz ki, başka bir ülkenin bakanı için yapılan pozitif yorumlara bile gelemiyorsunuz.
Sizin için sadece uzun Adama methiyeler düzülebilir, ancak ona sevgi duyulabilir.
Reisinizi eleştiren kim varsa onu kıskanıyordur, ülkeden de defolsundur.

Valla hatunlar sizi bilmiyorum ama benim gitmek icin sececegim ilk ulke olur kanada.. kimse uyusturucuyu zorla agziniza tikmiyor merak etmeyin.. istemezseniz kullanmazsiniz, yapmazsiniz, yemezsiniz v.s...
off git be o zaman git! bırak beni burada git :cry:

bunun nedeni uyuşturucu ticaretini sekteye vurmak. uyuşturucudan kazananları çökertmekmiş bir yerde. uruguay devletbaşkanıda yaptı bunu. birde sadece marihuana. diğerleri değil sanırım. onuda adamlar uyuşturucu olarak görmüyorlar. sanırım amerikanın bazı eyaletlerindede serbest

Aksine...
Reisiniz ile kafayı bozan sizlersiniz ki, başka bir ülkenin bakanı için yapılan pozitif yorumlara bile gelemiyorsunuz.
Sizin için sadece uzun Adama methiyeler düzülebilir, ancak ona sevgi duyulabilir.
Reisinizi eleştiren kim varsa onu kıskanıyordur, ülkeden de defolsundur.

senn gbi dusunmedigi icin ulkeyi mi terketmesi gerekiyo? sen mi karar veriyosun.ister kabul et ister etme.sizle ayni fikirde degiliz ve bu ulkede bizde variz..gecen gun dusunce ozgurlugu diyip duruyolardi burda.bzde fikrimizi soyluyrz.ee nerde dusunce ozgurlugu o zman?
Hah işte yine işinize geldiği gibi anlamışsınız bravo :KK14:

yoo ben topa tutmazdım. çoğul konuşma bence

RTE karizma seçildi diye yaa lider karizma olsa ne olmasa ne demiştik.

Bu adam da şu an yakışıklı diye, uyuşturucuyu serbest bıraktı diye, lgbt'ye önem verdi diye keşke başımızda olsa diyoruz.

Hani önemli olan refah, ekonomi icraati falan filandı...

Ben paragrafta adamın diğer faaliyetlerini okumadım hep sex, lgbt, uyşturucu, erkekle öpüşme vs. Bu mu onu modern ve çekici kılan? Oy verilebilir kılan.

Bu adam da şu an yakışıklı diye, uyuşturucuyu serbest bıraktı diye, lgbt'ye önem verdi diye keşke başımızda olsa diyoruz.

Ben paragrafta adamın diğer faaliyetlerini okumadım hep sex, lgbt, uyşturucu, erkekle öpüşme vs. Bu mu onu modern ve çekici kılan? Oy verilebilir kılan.
adam feminist . bu yetiyor bana. insan haklarına saygılı buda yetiyor. bu ülkede gel insan haklarına bak. özlemişiz insan haklarını savunan,tercihlerine saygılı insanlaarı..
yakışıklı olmasıda artı .bana göre bir detay sadece
ama adamın bu saydığım özellikleri yeter

Ama orada adamlarin refah, ekonomi, icraat gibi bir derdi yok ki.. gecen sene ontario eyaletinde belediyenin elinde kalan fazla para cocuk sayisina gore bolusturulerek halka dagitilmisti.. yani bizim dert olarak gordugumuz hicbir sey yasanmiyor ki onlarda.. o yuzden milet bunlara odaklaniyor.. isvec bakani gibi..

GERÇEK DEĞİŞİM VAADİ İŞE YARADI

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkenin orta direği sayılan dar gelirliler üzerine kurduğu “Real Change” (Gerçek Değişim) sloganı ile, son hafta tüm anketleri alt üst etmeyi başardı. Liberal Parti'nin iki üniversite mezunu genç liderinin, babası Pierre Trudeau'nun 4 kez oturduğu başbakanlık koltuğuna oturacak olması, en çok Yeni Demokrat Parti taraftarları ve Lideri Tom Mulcair'i şoke etti.

sadece o sayılanlar değil adamın oy almasının nedeni

Back