• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son internet fenomeni Kanada’nın yeni başbakanı: Striptiz videosu bile var

Bizim ulkemizde allahtan hala yüzde elliden fazlasi gelenekci örf ve adetini bilen insanlar,

yazdığını okudum ve net anladım.Yüzde elliden az bir kesim olmasına karşı yüzde elliden fazla olduğunu iddia edenlerin gelenekçi olsalar ,örf ve adetini bilseler bu tavırda konuşmaz ve davranmazlardı.
hastalıklı şekilde lafı getiren tam olarak bu bahsettiğiniz yüzde elli emin olun.
kendini , karısını,anasını feda edenler vermeye hazır olan seçmen kitlesinin örf ve adeti değil mi bunlar aynı zamanda.

ottawa-on-april-14-2013-new-leader-of-the-liberal-part.webp
ailesiyle
siradisi-bir-siyasi-varis-6189723.webp

yazdığını okudum ve net anladım.Yüzde elliden az bir kesim olmasına karşı yüzde elliden fazla olduğunu iddia edenlerin gelenekçi olsalar ,örf ve adetini bilseler bu tavırda konuşmaz ve davranmazlardı.
hastalıklı şekilde lafı getiren tam olarak bu bahsettiğiniz yüzde elli emin olun.
kendini , karısını,anasını feda edenler vermeye hazır olan seçmen kitlesinin örf ve adeti değil mi bunlar aynı zamanda.

Yüzde elli deyince aklınıza direkt Erdoğan mi geliyor gerçekten? Tovbeler tovbesi :)) isvicreli bilim adamlarinin yaptığı arastirmalarda da yüzde elliden fazla bir değer gördüğünüzde yine Erdoğan mi geliyor aklınıza? Eğer öyleyse vah diyorum :))

Elbette bu tarz bir adam bizim ülkemizde seçilmez.
biz daha nur pigmentasyonu olan insanları seçiyoruz devlet başkanları olaraktan.
Kanada halkı devlet Başkanlarının lgbti ile İlgili açıklamalarını beklerken, biz de Türkiye olarak her cuma camilerimizde içilen içki görüntüleri ve kabataşta tacize uğrayan mağrur ablanın görüntüleri ve açıklamasını bekliyoruz.
Çünkü örf adet ve geleneklerin korunması mühimdir ve bunu suistimal eden reziller(!) bizim ülkemizde barınamazlar.
Çok inançlıyız şükürler olsun :nazar:

Yüzde elli deyince aklınıza direkt Erdoğan mi geliyor gerçekten? Tovbeler tovbesi :)) isvicreli bilim adamlarinin yaptığı arastirmalarda da yüzde elliden fazla bir değer gördüğünüzde yine Erdoğan mi geliyor aklınıza? Eğer öyleyse vah diyorum :))

yok yalnızca senin ve bir kaç kişinin yazdıklarınızı okuyunca aklıma geliyor.
yatıp kalkıp aynı lafları yazıyorsunuz.Yemek tarifinde bile neredeyse konu aynı yere gelecek.
İsviçreli bilim insanı deyince aklıma gavur diye eleştirilip onların icatlarını kendi yapmış gibi lanse eden insanlar geliyor :cool: ha birde nedense diş macunu
:KK53:

Erdoğan la bozmuş bunlar kafayı :KK14:

adamin yasam bicimi kendini ilgilendirir.boyle bakis acisini genis insanlari seviyrm.karizmatik hos ayrica.

istese bu yüzde 60 kovar sizi ama kovmouor işte.
insanlıkları ve herkesin düşünscesini özgürce söylemesini istedikleri için, demokrasi için yapmıyorlar.
farkımız bu sizlerle.( tabii yasaların dışında olan fikirler harici)

beni vatanımdan kovuyorsun.yok artık.
sanamı düşmüş nerede yaşayacağım. keşke olsa dedim diye geşmiş ülkemden kovuyor beni. sen kimsdinki beni kovıuyorsun. bir kendine gel sen
Ne haddime ama elin ne idiğü belirsiz kanadalısını çarşaf çarşaf övdüğün için diyorum :KK14:
Ülkemizden herşeyden şikayet ettiğin için diyorum

Back