Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anası şeker kavanozuna düşürmüş sankimEki Görüntüle 1664207
Hastayım zaten gidemde muayene etsintühhhh maşalllahhh analar neler doğuruyor kızlarrr
![]()
anası şeker kavanozuna düşürmüş sankim
millet nasıl ballı.birde bizdeki sansa bak pehh![]()
vaalla adam evli 3 çocuklu nickim.Bizim ulkemizde allahtan hala yüzde elliden fazlasi gelenekci örf ve adetini bilen insanlar, o yüzden böyle biri zaten gelemez bizim başımıza. Bizim Türk aile yapimiza terssss :))
vaalla adam evli 3 çocuklu nickim.
,Ama adam canli yayinda spikeri öpüyor ve striptiz videolari var. Ben liderimi böyle görmek istemem şahsen.
Bu onların yapisina göre normal ama bize ters
sen liderini yakışıklı ve karizmatik bulursan zaten koca sevgisinden yoksunsun demektir nickimAma adam canli yayinda spikeri öpüyor ve striptiz videolari var. Ben liderimi böyle görmek istemem şahsen.
Bu onların yapisina göre normal ama bize ters
,
hiç olmazsa vatandaşına küfretmiyor tercihi için aşağılamıyor. öpüyor.
neyseki bekarım:)sen liderini yakışıklı ve karizmatik bulursan zaten koca sevgisinden yoksunsun demektir nickim![]()
sen liderini yakışıklı ve karizmatik bulursan zaten koca sevgisinden yoksunsun demektir nickim![]()
ya banaysa laf ben bekarım. :))) kızlar evli değilimHe de mi ya geçen beyazgri başlığında kan kisi lince uğradı, koca sevgisizligine kadar gitti olay. Demekki Kanadalı başkana methiyeler dizmek gerekiyomus :))
Bizim ulkemizde allahtan hala yüzde elliden fazlasi gelenekci örf ve adetini bilen insanlar, o yüzden böyle biri zaten gelemez bizim başımıza. Bizim Türk aile yapimiza terssss :))
ya banaysa laf ben bekarım. :))) kızlar evli değilim
biliyorum oky seniya banaysa laf ben bekarım. :))) kızlar evli değilim
ben beğenirim arkadaş. hoş dünya ahret kardeşim olsun hepsi.. . bradte tabii. :)biliyorum oky senisıkıntı yok :)
neden kardeşin olsun oky neden bi şansın olmasın :) yada onun bi şansı olmasın :)ben beğenirim arkadaş. hoş dünya ahret kardeşim olsun hepsi.. . bradte tabii. :)
ya bu adamdan bahsederken neden dolaştırıp dolaştırıp lafı bizim CB getiriyorsunuz lafı.
Ne var adam yakışıklı,ne var kendi ülkesine göre mükemmel.İnsan gibi davranıp güler yüz göremye alışık değiliz diey mi laf söylüyorsunuz.
Gleneklerimize dönersek en gelenek dışı seçerim kendisini ve ailesini.