• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son internet fenomeni Kanada’nın yeni başbakanı: Striptiz videosu bile var

millet nasıl ballı.birde bizdeki sansa bak pehh:63:

Bizim ulkemizde allahtan hala yüzde elliden fazlasi gelenekci örf ve adetini bilen insanlar, o yüzden böyle biri zaten gelemez bizim başımıza. Bizim Türk aile yapimiza terssss :))

Ama adam canli yayinda spikeri öpüyor ve striptiz videolari var. Ben liderimi böyle görmek istemem şahsen.

Bu onların yapisina göre normal ama bize ters
,
hiç olmazsa vatandaşına küfretmiyor, tercihi için aşağılamıyor.
sadece öpüyor.

Son düzenleme:
Ama adam canli yayinda spikeri öpüyor ve striptiz videolari var. Ben liderimi böyle görmek istemem şahsen.

Bu onların yapisina göre normal ama bize ters
sen liderini yakışıklı ve karizmatik bulursan zaten koca sevgisinden yoksunsun demektir nickim :KK70:

sen liderini yakışıklı ve karizmatik bulursan zaten koca sevgisinden yoksunsun demektir nickim :KK70:

He de mi ya geçen beyazgri başlığında kac kisi lince uğradı, koca sevgisizligine kadar gitti olay. Demekki Kanadalı başkana methiyeler dizmek gerekiyomus :))

Bizim ulkemizde allahtan hala yüzde elliden fazlasi gelenekci örf ve adetini bilen insanlar, o yüzden böyle biri zaten gelemez bizim başımıza. Bizim Türk aile yapimiza terssss :))

ya bu adamdan bahsederken neden dolaştırıp dolaştırıp lafı bizim CB getiriyorsunuz
Ne var adam yakışıklı,ne var kendi ülkesine göre mükemmel.İnsan gibi davranıp güler yüz göremeye alışık değiliz diye mi laf söylüyorsunuz.
Gleneklerimize dönersek en gelenek dışı seçerim kendisini ve ailesini.

ya bu adamdan bahsederken neden dolaştırıp dolaştırıp lafı bizim CB getiriyorsunuz lafı.
Ne var adam yakışıklı,ne var kendi ülkesine göre mükemmel.İnsan gibi davranıp güler yüz göremye alışık değiliz diey mi laf söylüyorsunuz.
Gleneklerimize dönersek en gelenek dışı seçerim kendisini ve ailesini.

Bence bir iki kere daha okursaniz orda cumhurbaskanindan ziyade Türk toplumunun geleneksel yapisindan bahsettigimi anlayabilirsiniz. Umarım yani.

Valla her konuyu hastalikli bir şekilde Erdoğan'a baglayan sizsiniz ben değil :))

Back