- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
- 163
- Konu Sahibi cokrenklikiz
-
Değmez böyle hödüklere,erkeklerde hödüklük ırk ayırmıyor boşver..Beyfendi gitmiş dünden kalma yemeğin hepsini tek başına yemiş. Neden beni çağırmadığını sordum sabahtan beri hiçbişey yemedim açım e sende bişey yapmamışsın yemek fln dedi. Neyse sonra tam ne zaman gidecektın fln dedi konştuk biraz öyle normal sonra ben dedm bu ayın sonunda yurttan çıkış yapmam gerekiyor. Burda mı kalacaksn dedi bende dedmki belki başka bi arkadşta kalırım iki erkek arkadaş ismi verdim onlarda kal daha iyi olur dedi. Nasıl yani bana git bende kalma mı diyosun dedim evet bnm oda küçük kendimi evli gibi hissetmeye başladım evlilikten nefret ediyorum yeter fln dedi. benim gtmeme üzülmüyomusun dedim hayır dedi şok oldum. Arkadaştaym şuan çok üzgünüm onu görmek istemiyorm bir daha... Çok kırdı beni anlamsızca...
Beyfendi gitmiş dünden kalma yemeğin hepsini tek başına yemiş. Neden beni çağırmadığını sordum sabahtan beri hiçbişey yemedim açım e sende bişey yapmamışsın yemek fln dedi. Neyse sonra tam ne zaman gidecektın fln dedi konştuk biraz öyle normal sonra ben dedm bu ayın sonunda yurttan çıkış yapmam gerekiyor. Burda mı kalacaksn dedi bende dedmki belki başka bi arkadşta kalırım iki erkek arkadaş ismi verdim onlarda kal daha iyi olur dedi. Nasıl yani bana git bende kalma mı diyosun dedim evet bnm oda küçük kendimi evli gibi hissetmeye başladım evlilikten nefret ediyorum yeter fln dedi. benim gtmeme üzülmüyomusun dedim hayır dedi şok oldum. Arkadaştaym şuan çok üzgünüm onu görmek istemiyorm bir daha... Çok kırdı beni anlamsızca...
Aynen bira bira nereye kadar..Alman erkekleride ayni evet , Bence takma .. kendi yemegini kendi yapsin Almanlarin yemek kültüru yokki laf ediyo..
Aynen bira bira nereye kadar..
Benim çok yakın alman arkadaşım var o yüzden sempati duyuyorum ama su yerine bira içiyorlar resmen..Hahahahhacatlicaklar biradan bigün.. dogma buyume almanyadayim, alman erkeklerine hep gicigimdir
Benim çok yakın alman arkadaşım var o yüzden sempati duyuyorum ama su yerine bira içiyorlar resmen..
Beyfendi gitmiş dünden kalma yemeğin hepsini tek başına yemiş. Neden beni çağırmadığını sordum sabahtan beri hiçbişey yemedim açım e sende bişey yapmamışsın yemek fln dedi. Neyse sonra tam ne zaman gidecektın fln dedi konştuk biraz öyle normal sonra ben dedm bu ayın sonunda yurttan çıkış yapmam gerekiyor. Burda mı kalacaksn dedi bende dedmki belki başka bi arkadşta kalırım iki erkek arkadaş ismi verdim onlarda kal daha iyi olur dedi. Nasıl yani bana git bende kalma mı diyosun dedim evet bnm oda küçük kendimi evli gibi hissetmeye başladım evlilikten nefret ediyorum yeter fln dedi. benim gtmeme üzülmüyomusun dedim hayır dedi şok oldum. Arkadaştaym şuan çok üzgünüm onu görmek istemiyorm bir daha... Çok kırdı beni anlamsızca...
Ee bu kadar aşağılanmaya 40 yıllık karısı gibi tepkiler verirsen böyle olur işte.
Hiç şaşırmadım adam kendine baktırmış bi'güzel, senin dönmene yakın da yolu göstermiş.
"Şu zaman bu ilişki biter zaten" deyip nasıl bu kadar samimi ilişkiler kuruyosunuz şaşırıyorumHadi yaşıyosunuz niye böyle pervane oluyosunuz zaten bitecek biliyosun.
Ee konuştunuz mu hiç?Aşk mantık dinlemiyor...
Ee konuştunuz mu hiç?
nankörmüş,çok sevse uzaktan da devam ederdi ilişkiye..En son konuştuklarımızı yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum. Eve geldi bende ona gittim oturuyoduk ne zaman gideceğimden fln konuşuyoduk ben dedim haftaya odamdan çıkış yapmam lazım kira sözleşmem bitiyo. Burda mı kalacaksın dedi bende evet diyemedim iki erkek arkadaş adı verdim bilmem onlardada kalabilirim dedim öyle yap dedi onlarda kal dedi. nasıl yani bana burda kalma mı diyosun dedim yani burası çok küçük ikimiz için kendimi evli gibi hissetmeye başladım evli değilim ben evlilikten nefret ediyorm fln dedi bende üzüldüm göz yaşları damlamaya başladı sen beni hiç sevmedin mi dedim neden dedi bilmek istiyorum dedim bu benim sırrım sana söylemicem dedi. bende gideceğime üzülmüyomusun dedm durdu bi düşündü hayır dedi. Bende çıktım arkadaşa geldim burda kalıyorum daha ses yok. Ama o kadar üzgünümki anlatamam bir sene boyunca aynı tabaktan yemek yedik hep birlikteydik şimdi nasıl bana böyle yapabildi neden bilmiyorum... bide sordum ben dönünce yine birlikte olmaktan mı korkuyosun böyle bişey olmicak dedim hayır öyle bi korkum yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?