Son günlerimi onunla mı / onsuz mu geçirmeliyim?

Yaa kusura bakma da ben ortada sevgi falan goremedim. Aranizda ayriliriz yurumez muhabbeti de gecmis hala iki haftam kaldi onunla gecireyim derdindesin. Adam suratina bakmiyomus sen hala yurdun sozlesmesi bitiyo onda kalicaktim diye dert ediyosun.
Mis gibi erasmus firsati gecmis eline onuda elin adamina hizmetcilik yapip saygisizligini cekerek cöp etmissin. Bence karsilikli cikarlarinizi kenara birakip ise kendinize saygi duymakla baslayin. Ben hem bitecegini bilicem hem de yaptigim yemege terbiyesizligini cekicem.

Olaya farklı acıdan baktım sanırım ben herkez aynı tip yorumlar yapmıs ...Sanırım bırbırınıze fazlasıyla alısmıssınız ve erkek arkadsınızda sıze alısmıs .Veda vaktı yaklastıkca uzuntusunu bu sekılde gızlıyor olabılır ..Babamdan hatırlıyorum benı ılk unıversıteye yollıcagı zamn cok gergındı ..Normalde canımcıcım olması gerekır degılmı son gunlerım ama babam ufacık bir seyde bagırrdı bana bende uzuldgunu anlar gülerdim . Alıp karsınıza konusun , uzakta olupta sevgısını yuruten cok kısı var ..Gerekırse bırbırınızden aglayark ayrılın ama bırbırınızı guzel hatrlyın

Size bu denli kötü davranıyor ve hala son günlerimizi iyi geçirelim diye düşünüyorsunuz. bu çocuk açıkça sizi istemediğini ima eder davranışlarda bulunuyor. Niye böyle biriyle muhatap olmaya devam ediyorsunuz anlayamadım.

Allah'ın alamanına bak sen hele...

Senden sıkılmıs canım, sıkılan sepetlemek isteyen adamlar kötü davranıyor ki gidesin. Sen de anla artık ve uzaklas. Niye böyle, böyle yapma üzülüyorum deme bosuna da...Daha cok üzecek canını yakacak, bırak öylece.

ben pek anlayamadım yanı ıkı ıhtımal dedıklerı gıbı ya ayrılıga hazırlıyor ya da senden sıkılmış...sen teklıfını yap son gunlerı guzel gecrmek ıstıyorum guzel hatırlamak dıye ... ha ters tepkımı verdı sende orda son haftanı guzel gecır gez toz yanı...

Kiz gir mutfaga yap bir domates corbasi.karniyarik.pilavv...aaa getirtmesin beni oraya.yolarim o sari saclarini.kendileri ne biliolarki patatesten baska.iyi bunlar kabiz olmuyo kiz.
Birak yesin patates sissin.

Bence seni sevdiği için alışmaya çalışıyor.
Kötü davranmış... ama keşke sana olan duvarı parçalansa
Bence ona yüz verme sadece biaz sinirli olduğunu belli et belki kendiliğinden düzelir.

Sen kalkıp Almayaya erasmus şansıyla git orda elin adamının tribini çek. Hey gidi.. Niye birlikte yaşadığınızıda anlamadım gerçi

Valla bunları kocam bile beklemiyor benden

Siz bir de dünkü adamla aynı yatağı mı paylaşıyorsunuz, bu duruma bile antitez üretilmediğine göre bu topic AB ' ye girmiş

sen Türksün diye aşagılaması gerçekten korkunç bir olay.kendine saygın varsa seni böyle peşinde koşturan biri gibi hatırlamasına izin verme resti çek gitsin

Ay hic bu kadar yuz verilir mi!!!! Ben 22 yasindayken hatirliyorum yer Izmir. NATO da calisan arkadaslarla takiliyoruz bir tane Amerikalinin bende gozu var ama niyese arkadaslari arasinda dedikodu cikar diye uzak durmaya calisiyor... Partideyiz benden uzak durmaya calisiyor bende sinir oluyorum bu arada iki Alman benimle konusup flort etmeye calisiyor, bende flort ediyorum.Yarim saat sonrasi iki Alman yumruklanmis Amerikali kiskancliktan deliye donmus vaziyette benkm yuzumde boyle pis pis sinsi bi gulus ))) yahu Turk kizlari bunlara kok sokturur ! Bu kadar yuz verilir mi degerin olmaz tabi . ACILEN haddini bildir sen istemezsen isteyen cok olur beni de rest cek.Ben izmirliyim tabi Allah benim elime erkek dusurmesin:)))) neyse kulagini buk bakalim. Erkekler aglak kizlara saygi gostermez , ozguvenli olacaksin sen gidersen baskasi havada kapar zihniyetinde olursan birazda egosunu zedelersen gor bak nasil adam oluyor.

Valla sana dyebilceğim tek şey bir erkeği üstelemekle hiç bişi elde edemezsin.
Ben denedim gördüm diyorum

Benim takildigim nokta cocuk sana sen turksun senden ne olacak ki diye asagiliyor ve sen hala ayaginda pervane oluyorsun.. Ülkemizin insanina laf soyleme rahatligina nasil erismis bunu nasil söyletebiliyor ?
Bir turk kizi olarak cok zoruma gitti ve gururma dokundu !
Kaldi ki cocuk seni resmen kullanmis senin nasil zoruna gitmez anlamiyorum..

Kiz gir mutfaga yap bir domates corbasi.karniyarik.pilavv...aaa getirtmesin beni oraya.yolarim o sari saclarini.kendileri ne biliolarki patatesten baska.iyi bunlar kabiz olmuyo kiz.
Birak yesin patates sissin.
İşte bu ya,ben benimkine dayıyorum türk yemeklerini sıkıyosa yemesin...
Valla bunları kocam bile beklemiyor benden

Siz bir de dünkü adamla aynı yatağı mı paylaşıyorsunuz, bu duruma bile antitez üretilmediğine göre bu topic AB ' ye girmiş
Konuyla çok alakalı (!) bie noktaya değinmişsiniz,tebrikler.

Beyfendi gitmiş dünden kalma yemeğin hepsini tek başına yemiş. Neden beni çağırmadığını sordum sabahtan beri hiçbişey yemedim açım e sende bişey yapmamışsın yemek fln dedi. Neyse sonra tam ne zaman gidecektın fln dedi konştuk biraz öyle normal sonra ben dedm bu ayın sonunda yurttan çıkış yapmam gerekiyor. Burda mı kalacaksn dedi bende dedmki belki başka bi arkadşta kalırım iki erkek arkadaş ismi verdim onlarda kal daha iyi olur dedi. Nasıl yani bana git bende kalma mı diyosun dedim evet bnm oda küçük kendimi evli gibi hissetmeye başladım evlilikten nefret ediyorum yeter fln dedi. benim gtmeme üzülmüyomusun dedim hayır dedi şok oldum. Arkadaştaym şuan çok üzgünüm onu görmek istemiyorm bir daha... Çok kırdı beni anlamsızca...

Aa çok şaşırdım konuya. Yaş kac acaba? İleriye dönük düşüncelerini yokk mu da geçici olduğunu bildiginiz biriyle berabersiniz. Üstelik aşık olmuşsun
Ama o seni resmen kullanmış ya.
Yazzik bee kadinlarimiz erkekler konusunda çok zayıflık gösteriyorlar genelimiz senin gibi yani.
Birak gülüm o sunnetsizi artık gelecege bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…