- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
EvetEvet su tonu yüksek burada birde katlamalı fatura galiba kademeli 1.2.3 diye yazlık yerlerde yüksek sanırım sıcak yerlerde kapı komşum 2 kişi evde onlarda 300 kusur gelmiş mesela biz biraz kalabalığınz onunda etkisi var tabi.
Yok canım bozuk değilEvetKmsl Hnd benden bahsediyor
Bana en fazla 224 geldi ama 650de cok ya .bi bozukluk olmasin saatte falan
Hıı öyleyse gelir tabi.güya su bol olan bi yerdeyiz ama su pahalı. Yillarca ic anadoluda oturdum faturalar cok komik derecede azdi.hani baksan orda su yokYok canım bozuk değil400-500 arası geliyordu ama ev kalabalıktı son 2 aydır yatılı misafir vardı ondan kaynaklı diye düşünüyorum evin nüfusu bir anda arttı 10 kişiye yakın hergun çamaşır günde 3-4 kere bulaşık vs hergun duş o yüzden öyle oldu 400 den aşağı gelmez bize bilemiyorum buranın da tonu yüksek İstanbul'a Bursa'ya göre.
3 gündür ara ara açıyorum bir sonraki fatura gelince öğrenicemMerhaba yaza girdik ama klimanız kaç saat çalışıyor ve ne kadar fatura geldi acaba
Geçen ay 83 gelmişti.
Bu ay 95 gelmiş.
Sorun şu ki ben evde yokum.
Ev -kapı baca doğalgaz kombi vs... herşey - kapalı.
Bir tek, boş buzdolabı çalışıyor.
evdeki klima 24000 btu günlük 6-7 saat çalışıyor önce yüksek sonra düşük ayarda 7-8bin fatura gelir dediler ben şok oldum olmaz dimi öyle bir şey525 liralık faturada 2 gün çalıştırmış tık bakalım bu ay kaç gelecek sabah 11 den akşam 8 e kadar çalıştı her gün
Bu yaşadığınız ile göre degisir ki birim fiyatı nasıl yüksek mi mesela Akdeniz de yuksek ve 2-3 bin arası gelebilir.evdeki klima 24000 btu günlük 6-7 saat çalışıyor önce yüksek sonra düşük ayarda 7-8bin fatura gelir dediler ben şok oldum olmaz dimi öyle bir şey
İzmirde yaşıyorumBu yaşadığınız ile göre degisir ki birim fiyatı nasıl yüksek mi mesela Akdeniz de yuksek ve 2-3 bin arası gelebilir.
Sıcak illerde fatura birimleri yüksek diye biliyorum su, doğalgaz vs ilk etapta 7-8 bin geleceğini zannetmiyorum normalde ne kadar geliyordu faturanız.İzmirde yaşıyorum
300-400₺ arası geliyordu 24 saat vantilatör açıkken her odada (3 oda) şimdi klima taktırdık 8-10 saat arası yanıyor ama geceleri kapatıp tekrar vantilatöre geçiyoruz sabaha kadarSıcak illerde fatura birimleri yüksek diye biliyorum su, doğalgaz vs ilk etapta 7-8 bin geleceğini zannetmiyorum normalde ne kadar geliyordu faturanız.
Yok bence gelmez o kadar ya benimki 12 binlik günde ortalama 7-8 saat çalışıyor o kadar fark etmiyor geçen yıl 100 lira fark etmişti ayda bu yıl bilemiyorum tabi tam fatura gelmedi klimaya geçince :) birde klima ya göre degisiyor fiyat hangi yıl almıştık hatırlamıyorum ama japon malı yan sanayiydi bizim klima günde 1lira yakar demişlerdi :)evdeki klima 24000 btu günlük 6-7 saat çalışıyor önce yüksek sonra düşük ayarda 7-8bin fatura gelir dediler ben şok oldum olmaz dimi öyle bir şey
Akdenizde mi yasiyorsunuz300-400₺ arası geliyordu 24 saat vantilatör açıkken her odada (3 oda) şimdi klima taktırdık 8-10 saat arası yanıyor ama geceleri kapatıp tekrar vantilatöre geçiyoruz sabaha kadar
ege de yaşıyorumAkdenizde mi yasiyorsunuz