Son elektrik faturanız kaç TL geldi?

Evet Kmsl Hnd benden bahsediyor
Bana en fazla 224 geldi ama 650de cok ya .bi bozukluk olmasin saatte falan

Evet Kmsl Hnd benden bahsediyor
Bana en fazla 224 geldi ama 650de cok ya .bi bozukluk olmasin saatte falan
Yok canım bozuk değil 400-500 arası geliyordu ama ev kalabalıktı son 2 aydır yatılı misafir vardı ondan kaynaklı diye düşünüyorum evin nüfusu bir anda arttı 10 kişiye yakın hergun çamaşır günde 3-4 kere bulaşık vs hergun duş o yüzden öyle oldu 400 den aşağı gelmez bize bilemiyorum buranın da tonu yüksek İstanbul'a Bursa'ya göre.

Bu ay 287 geldi.bulasik makinem hergun calisir.camasir da hergün.caycim surekli calisir cok nescafe iceriz.kahve makinemde calisir. Elektrik süpurgesi fön makinesi cok sık kullanilir.fırınım ocaktan daha cok calisir.
Önceden banada cok elktrik gelirdi.ama 3yil once çamasir mak haricinde butun esyalarim degisti.hepsi a+++.
Eski buzdolabim cok yakıyordu cift motorluydu bozuldu bende degistim faturam yariya dustü.buz dolabı taksidim cikmis oldu

Hıı öyleyse gelir tabi.güya su bol olan bi yerdeyiz ama su pahalı. Yillarca ic anadoluda oturdum faturalar cok komik derecede azdi.hani baksan orda su yok

Merhaba yaza girdik ama klimanız kaç saat çalışıyor ve ne kadar fatura geldi acaba
3 gündür ara ara açıyorum bir sonraki fatura gelince öğrenicem geçen ay şaşırtıcı şekilde az gelmişti yeni eve tasındık ev cok ısık alıyor ve tüm gunjmu balkonda geciriyorum tv vs acımıyorum gün içinde çamasır kurutma makinesi ve aksamları tv seklinde 2 kişiyiz 150tl geldi. Normalde kışın eski evde 400-450gelirdi şaşkınız...

Geçen ay 83 gelmişti.
Bu ay 95 gelmiş.

Sorun şu ki ben evde yokum.
Ev -kapı baca doğalgaz kombi vs... herşey - kapalı.
Bir tek, boş buzdolabı çalışıyor.

Şu yukardakini 10 Nisan'da yazmışım.

Şartlarda bir değişiklik yok, ben evde yokum, evde kimse yok, bir tek boş buzdolabı çalışıyor.
180 küsür geldi, 183'mü 186'mı ne, çok şaşırdım.

Her gün çamaşır makinesi,haftada bir fırın,iki bilgisayar (ikiside ortalama günlük 9 saat) ,her gün elektrik süpürgesi maksimum 30 dakika,televizyon 8 saat açık oluyor. 261 TL geldi.
Son sıcaklarda günlük 6/7 saat vantilatör çalıştırdım. Yeni fatura için bu beni heyecanlandırıyor.

525 liralık faturada 2 gün çalıştırmış tık bakalım bu ay kaç gelecek sabah 11 den akşam 8 e kadar çalıştı her gün

evdeki klima 24000 btu günlük 6-7 saat çalışıyor önce yüksek sonra düşük ayarda 7-8bin fatura gelir dediler ben şok oldum olmaz dimi öyle bir şey
Bu yaşadığınız ile göre degisir ki birim fiyatı nasıl yüksek mi mesela Akdeniz de yuksek ve 2-3 bin arası gelebilir.

Sıcak illerde fatura birimleri yüksek diye biliyorum su, doğalgaz vs ilk etapta 7-8 bin geleceğini zannetmiyorum normalde ne kadar geliyordu faturanız.
300-400₺ arası geliyordu 24 saat vantilatör açıkken her odada (3 oda) şimdi klima taktırdık 8-10 saat arası yanıyor ama geceleri kapatıp tekrar vantilatöre geçiyoruz sabaha kadar

evdeki klima 24000 btu günlük 6-7 saat çalışıyor önce yüksek sonra düşük ayarda 7-8bin fatura gelir dediler ben şok oldum olmaz dimi öyle bir şey
Yok bence gelmez o kadar ya benimki 12 binlik günde ortalama 7-8 saat çalışıyor o kadar fark etmiyor geçen yıl 100 lira fark etmişti ayda bu yıl bilemiyorum tabi tam fatura gelmedi klimaya geçince :) birde klima ya göre degisiyor fiyat hangi yıl almıştık hatırlamıyorum ama japon malı yan sanayiydi bizim klima günde 1lira yakar demişlerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…