- 27 Aralık 2018
- 1.057
- 1.753
- Konu Sahibi Niloyatospikk
2 gune bir bulaşık makinesi haftada 3-4 çamaşır makinesi buzdolabına ek bir de derin dorucu var 425 tl geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşırsınız çok olmazBizim de 500 küsür geldi öğrenci evi.
Yaa maşallah güzel gelmiş yine de bulaşık makinası da 2 günde bir çalıştırınca güzel yakıyor farkına vardım azalttım2 gune bir bulaşık makinesi haftada 3-4 çamaşır makinesi buzdolabına ek bir de derin dorucu var 425 tl geldi.
Size de çok iyi gelmiş kurutma makinası var 2 buzdolabı 372 iyi bir rakamÜç kişilik bir aileyiz. Bulaşık makinesi her gün çalışıyor, ütü ve fırın nadiren, çay makinesi ve tost makinesi her gün, buzdolabına ilave küçük boy derin dondurucumuz var, çamaşır ve kurutma makinesi 10 günde üçer posta calisiyor.
372 TL geldi...
Fırını ve ütüyü az kullanmak sanırım etkiliyor...Size de çok iyi gelmiş kurutma makinası var 2 buzdolabı 372 iyi bir rakam
Bulaşık makinesi de çok etkiliyor geçen ay 2 günde bir uzun programda çalıştırmıştımFırını ve ütüyü az kullanmak sanırım etkiliyor...
Ekonomi programında her gün çalıştırıyorum.Bulaşık makinesi de çok etkiliyor geçen ay 2 günde bir uzun programda çalıştırmıştım
Evet ekonomi programı yerindeEkonomi programında her gün çalıştırıyorum.
Ekonomi programlari uzun sürüyor nasil az yakacak da ekonomik olacak?Evet ekonomi programı yerinde
Hayır ekonomi programı 50 dk da bitiyorEkonomi programlari uzun sürüyor nasil az yakacak da ekonomik olacak?
Eco yazanlar degil mi? Çamaşırda da bulasikta da eko programlar xok uzun bende. Ben de 1 saatlik olanları kullaniyorumHayır ekonomi programı 50 dk da bitiyor
Ekonomik 50 var biz onu çalıştırıyoruz ama genel olarak 2 saatlik olan yıkamaya koyuyorum benEco yazanlar degil mi? Çamaşırda da bulasikta da eko programlar xok uzun bende. Ben de 1 saatlik olanları kullaniyorum
şimdi baktım 296 gelmiş yorumları okuyunca şaşırdımNormalde 300 400 tl gelen faturamız bu ay 783 tl geldi 224 olan kotayı aştığımız için kw başına iki katı ücret oluyormuş klimamız 7/24 bir ay boyunca hiç kapanmaz böyle iken bile en fazla 300 küsür ödüyorduk bu ay nasıl bu kadar fazla oldu anlayamadık bulaşık makinasını bu ay fazla çalıştırdım keza fırın da öyle bunlara bağlıyorum sizlerin faturası kaç TL geldi?
Güncelleme Mart ayı elektrik faturası 227 TL
Sanirim bizim buralarda fatura tonları yüksek sıcak illerde elektrik, doğalgaz ve su yüksek oluyor dün su faturası geldi 650 civarı yazı dusunemiyorum bile.Biz deprem oldu evden çıktık günden beri evde yokuz sadece 2 buzdolabı çalışıyor 64 günlük fatura 577 gelmiş
Nasıl yani su mu 650 bu ay bize 110 gelmiş yer BursaSanirim bizim buralarda fatura tonları yüksek sıcak illerde elektrik, doğalgaz ve su yüksek oluyor dün su faturası geldi 650 civarı yazı dusunemiyorum bile.
Yazın klima çalışsa en düşuk 1500 le başlar .
Offfff o nasıl su faturası ya öyle ablamda mersinde ona da yüksek geliyor ama bu kadar değilSanirim bizim buralarda fatura tonları yüksek sıcak illerde elektrik, doğalgaz ve su yüksek oluyor dün su faturası geldi 650 civarı yazı dusunemiyorum bile.
Yazın klima çalışsa en düşuk 1500 le başlar .
Evet su tonu yüksek burada birde katlamalı fatura galiba kademeli 1.2.3 diye yazlık yerlerde yüksek sanırım sıcak yerlerde kapı komşum 2 kişi evde onlarda 300 kusur gelmiş mesela biz biraz kalabalığınz onunda etkisi var tabi.Nasıl yani su mu 650 bu ay bize 110 gelmiş yer Bursa