- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.205
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Benim de derin dondurucum var buzdolabından hariç ama dediğimi yanlış anlamayın ama dondurucunuz elektriği farklı yerden alıyor bu hakka girmez miTamam derin dondurucu da varsa normal o zaman çünkü 1 buzdolabı 150 yazıyor 2 tane olmuş oluyor benim derin dondurucu bina girişinde o yüzden dairedeki elektriğe bağlı değil öyle olsa benim de 2 ye katlar
Bina kendimize ait orayı da biz ödüyoruzBenim de derin dondurucum var buzdolabından hariç ama dediğimi yanlış anlamayın ama dondurucunuz elektriği farklı yerden alıyor bu hakka girmez mi
Yani biz 2 su 2 elektrik ödüyoruzBenim de derin dondurucum var buzdolabından hariç ama dediğimi yanlış anlamayın ama dondurucunuz elektriği farklı yerden alıyor bu hakka girmez mi
Ha özür dilerim tamam o zamanBina kendimize ait orayı da biz ödüyoruz
117 çok değil ki iyi bile gelmiş tek yaşasanız da temel kullanılan cihazlar zaten bu kadar yakar ki sizin ki az bile yakmış117,75. tek yaşıyorum çok geliyor ya
Biz de havalar çok soğuk olmadığı zaman klimayı kullanıyoruz ama 735 çok gelmiş sanki bize 300 küsür geliyor735 tl geldi. Isınmayı klima ile yapıyoruz.
Su bile bu kadar az gelmiyor artık bizim elektrik mümkün değilBu ay 141.90 tl
Ben evdeki beyaz eşyaların A sınıfı ve üzerinde oluşuna bağlıyorum elektrik faturamın bu denli düşük gelmesiniSu bile bu kadar az gelmiyor artık bizim elektrik mümkün değil
Bizim de A üzeri ama size cidden çok uygun gelmiş bir buzdolabı 100 TL civarı yakıyorBen evdeki beyaz eşyaların A sınıfı ve üzerinde oluşuna bağlıyorum elektrik faturamın bu denli düşük gelmesini
Örneğin benim buzdolabı bosch 453 lt lik olandan yıllık elektrik tüketimi 336 kwhBizim de A üzeri ama size cidden çok uygun gelmiş bir buzdolabı 100 TL civarı yakıyor
Annemlerde büyük buzdolabın bir küçük boyu var 100 küsür yakıyor o da A artı neden acaba öyleÖrneğin benim buzdolabı bosch 453 lt lik olandan yıllık elektrik tüketimi 336 kwh
Ayda 28 khw ediyor elektriğin kwh 'sı 1.5 tl civarı yani ayda 42 tl ediyor