Ama her yerde öyle yazıyordu. Yoksa kaldırılmamış mı?Aman tanrım..Haberin içeriğini ayrıntılı okusaydınız keşke
Ama her yerde öyle yazıyordu. Yoksa kaldırılmamış mı?Aman tanrım..Haberin içeriğini ayrıntılı okusaydınız keşke
Dizi formatı nasıl oluyor ki?Ben artık dizi formatında yayınlanacaklar diye biliyorum, habere bakmadım ama. Yani tıpkı reality show programları gibi olacaklar. Kalkmış denemez.
Sizin kaynağınız nedir ? Sağdan soldan duyup da mı konu açtınız?Ama her yerde öyle yazıyordu. Yoksa kaldırılmamış mı?Aman tanrım..
Takip ettiğim bir avukat yeni yayımlanan khk ile tamamen yayından kaldırıldığını yazmış.
Dizi formatı nasıl oluyor ki?
Ödevini yapan zeki ögrenciler gibi niye hemen haber veriyon
Aynen haberlerdeAma her yerde öyle yazıyordu. Yoksa kaldırılmamış mı?Aman tanrım..
aynen haberlerde kaldirildi yazdi bende gördum :)Ama her yerde öyle yazıyordu. Yoksa kaldırılmamış mı?Aman tanrım..
Aman lütfen ne utanması, sonuçta bu da bir konu, bölümü yanlıştı sadece onu da değiştirdim rahat rahat yazılabilir artıkTanrım yoksa sevincim kursağımda mı kaldı. Ama her yerde tamamen kaldırıldığı yazıyordu. Çok utandım şimdi eğer öyle değilse çok özür dilerim.
Napiim boşuna umutlandırmak hoş olmadıÖdevini yapan zeki ögrenciler gibi niye hemen haber veriyon
Keşke öyle olsa inan ben de çok isterim. Ama yerine ufuk açıcı programlar koymadıkça belki de evlilik programlarını mumla ararız. Neyse konumuz bu değil. Programlardaki ürün tanıtımlarıyla alakalı.Takip ettiğim bir avukat yeni yayımlanan khk ile tamamen yayından kaldırıldığını yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?