- 15 Ocak 2020
- 438
- 162
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun sakin kalmaya gayret edin, cok şükür iyisiniz.. Allahım herkesin yardımcısı olsunGeçmiş olsun hepimize.fena sallandı artcilar hala devam ediyor.psikilojimiz iyice bozuldu.nasil bi 2020 geçiriyoruz Allahım sen yardım et bazıları da çıkıp bu izmir depremi değil asıl izmir depremi çok büyük olacak diyor.burada herkes çok tedirgin
Ben bugün artçı hissetmedimGeçmiş olsun hepimize.fena sallandı artcilar hala devam ediyor.psikilojimiz iyice bozuldu.nasil bi 2020 geçiriyoruz Allahım sen yardım et bazıları da çıkıp bu izmir depremi değil asıl izmir depremi çok büyük olacak diyor.burada herkes çok tedirgin
Bugün çok ağladım. Uyku tutmuyor anne dediği videoyu da izledim. İçim paramparça nasıl anlatacaklar annem yok diye. Bir çocuğun en kötü anı annesizlik. Keşke elimden birşey gelse herşeyi yapardım onun için. Ben de anneyiö ne kızım bensiz kalsın ne de ben onsuz kalayım isterim. Allahım taktiri bugünümüze şükretmemiz lazım sanırımAyla'nın annesinin cansiz bedenine ulaşılmış
Yavrum nasil da anne diyordu çikartılırken
Her söyleneni kafanıza takıp üzülmeyin, 99 depremi yaşandığında da her gün spekülasyon yapan birileri oluyordu, kim olduğu bilinmeyen kişilerden birkaç gün içinde İstanbul'da büyük deprem olacak mesajları yayılıyordu kulaktan kulağa.Geçmiş olsun hepimize.fena sallandı artcilar hala devam ediyor.psikilojimiz iyice bozuldu.nasil bi 2020 geçiriyoruz Allahım sen yardım et bazıları da çıkıp bu izmir depremi değil asıl izmir depremi çok büyük olacak diyor.burada herkes çok tedirgin
Çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın. Geçen yıllarda bodrum tarafında da bu şiddette depremler olmuştu. Çok şükür atlatıldı. Yeniden olacak diye stres yapmayın bence. Deprem anında neler yaptınız. Tecrübe olsun bize ona göre önlem alalım. Ben de istanbuldayım. Sürekli olacak denilen deprem de var. Tabiki her an paniğiz. O depremi ben de hissettim. Kızımı aldım bulaşık mk buzdolabı arasına geçtim. Bekledim bitsin bitsin diye o an dua ettim. İşte geldi istanbul depremi de dedim. Çünkü uzun zamandır ara ara sallanıyoruz. Çok uzun sürdü bu deprem çoookDeprem korkunçtu hala müthiş gerginim saçımda hiç beyaz yoktu geçen hafta, bugün baktım 10 a yakın beyaz saç var o kadar endişelendim ve korktum ki yer yerinden oynadi inanılmaz kötüydü izmir karşıyakada yaşıyorum,büyük kızım yanımda küçük kızım dedesindeydi birsuru şey geçti kafamdan ağlama krizi geldi koronadan eve kapandık evde depreme yakalandik bu sefer kesin öldük dedim müthiş insani acıtan bir çaresizlik Allahım bir daha yaşatmasin ama olucakmış sürekli gerginim
Offf zor ama yeni bina daha güvenli aklınızda bulunsun. Ben de geçen yıl eylülde olan istanbul depreminden sonra çanta hazırlamıştım.Uzun süre durdu sonra unuttuk işte. Bir deprem yaşasak hepimiz hazırlıksızız. Eğitim verilmeli bu konuda o da yetersiz malesef. Artık bu bilinmeli bu ülke hergün bir yer sallanıyor. Ama hep yetersiziz malesefBununlada bitmiyor el feneri düdük arabanın anahtarı üstümde de bir fermuarli eşofman üstü var uyurken oynatmaya az kaldı
Bodrum depremi olmadan 1 gün öncesine kadar biz bodrumda otelde tatildeydik biz döndük deprem olmuş şükür duymadık, hatta biz bodrumdayken izmirde deprem olmuş onuda duymadık bodrumda olduğumuz için ama bunu duyduk yeşil çayımdan aon bir yudum aldım ohh huzur dedim içimden 1 sn geçmeden sallanmaya başladık fırladım kızımı odasında canlı dersten kaptım yatak odasına yatağın yanına cenin pozisyonunda kivrildik o anlar sanki bir ömür sürdü duvarlar gidip gelmeye başladı ben çok deprem gördüm izmirde ama hiç böyle bir deprem gormedim şimdi öldük dedimÇok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın. Geçen yıllarda bodrum tarafında da bu şiddette depremler olmuştu. Çok şükür atlatıldı. Yeniden olacak diye stres yapmayın bence. Deprem anında neler yaptınız. Tecrübe olsun bize ona göre önlem alalım. Ben de istanbuldayım. Sürekli olacak denilen deprem de var. Tabiki her an paniğiz. O depremi ben de hissettim. Kızımı aldım bulaşık mk buzdolabı arasına geçtim. Bekledim bitsin bitsin diye o an dua ettim. İşte geldi istanbul depremi de dedim. Çünkü uzun zamandır ara ara sallanıyoruz. Çok uzun sürdü bu deprem çoook
Valla bende kararsız kaldım benim bina 10 katlı biz 7.kattayız üstte 3 kat varOfff zor ama yeni bina daha güvenli aklınızda bulunsun. Ben de geçen yıl eylülde olan istanbul depreminden sonra çanta hazırlamıştım.Uzun süre durdu sonra unuttuk işte. Bir deprem yaşasak hepimiz hazırlıksızız. Eğitim verilmeli bu konuda o da yetersiz malesef. Artık bu bilinmeli bu ülke hergün bir yer sallanıyor. Ama hep yetersiziz malesef
Bununlada bitmiyor el feneri düdük arabanın anahtarı üstümde de bir fermuarli eşofman üstü var uyurken oynatmaya az kaldı
Çoğumuz benzer durumdayız, ben ki yatak odama telefon sokmazdım depremden beri cep telefonu elimde uyuyorum, kızımın telefonu baş ucunda, bir de düdük koydu.Offf zor ama yeni bina daha güvenli aklınızda bulunsun. Ben de geçen yıl eylülde olan istanbul depreminden sonra çanta hazırlamıştım.Uzun süre durdu sonra unuttuk işte. Bir deprem yaşasak hepimiz hazırlıksızız. Eğitim verilmeli bu konuda o da yetersiz malesef. Artık bu bilinmeli bu ülke hergün bir yer sallanıyor. Ama hep yetersiziz malesef
ya bişey soracagim Neden istanbulda 15-30 katlı..Ben 30. Kattayım istanbulda. O kadar kötü sallandı ki anlatamam hiç durmayacak sandım sanki dakilalarca sürdü. ALLAH IM tekrarını yaşatmasın.. Çok kötü bir durum inş daha fazla can kaybımız olmaz.. Vefat edenlerimizin mekanı cennet olsun inşallah
bizim burasi 1 .derece deprem kuşagiAnkara 3. Kuşak deprem bölgesi ve son 15 senedir yapılan bilinen firmalarda daima bu sismik sistem kullanılır belirli kat üzeri ise.
Hafif bir depremde bile sallar sizi ama bütün bina sallanır, yaşadım da keza.
Anlamazsınız, şiddetli bir şey zannedersiniz ama bina kalıp şeklinde bir o yana bir bu yana bütünen gider gelir.
Neden 1. derece deprem kuşağı illerde bu zorunlu değil??!
evi hasarlı oluup olmadığı için önce kolonlara baksinlar.Hepsine öyle yaptılar
K.Çekmeceden Avcılara kadar E-5 üzerinde yüzlerce hasarlı bina vardı. Birçoğu beş altı yıl boş durdu, sonra ufak tadilatlarla yeniden oturuma açıldı, daire sahipleri sizin benim gibi insanlar, yani emlakçı müteahhit falan değil hiç vicdanları sızlamadan o daireleri sattılar başkalarına. Devlet ne yapıyorsunuz demedi, üzerlerindeki ağır hasarlı yazıları kaldırıldı, duvarlara bir alçı, bir boya tamam herkes sattı gönül rahatlığıyla bilmeyenlere, hala o yoldan geçerken içim sızlar, biliyorum çünkü resmen mezar o binalar, izin veren belediyelere, hiç vicdanı sızlamadan satan daire sahiplerine inanamıyorum, resmen kendi paralarını kurtarmak için insanları ateşe attılar, olası bir depremde o binalardan canlı çıkmaları hayal bile edilemez, insanımızda çok masum değil
ya bişey soracagim Neden istanbulda 15-30 katlı..
hiç mi akıllanmadilar..
deprem olacagi biliyorken neden yüksek bina yaptı..
99 depremden kimse ders alamadi mi?
devlet demişti en az 2-3 kat yapın diye.
neden ya neden yüksek bina.
Bunlar yapılsa zaten sorun kalmayacak, o hasarlı binaları hep mühürlemişti belediye, sonra o mühürler nasıl kalktı da makyajlandı o binalar bilemiyorum, sonuç olarak içlerinde insan yaşıyor şimdievi hasarlı oluup olmadığı için önce kolonlara baksinlar.
demirler sağlam mi onu incelesinler.
bide duvarlar çatlak mi kumlu mu bi baksinlar.
eee yeni olsada eski de olsada belediye mühürlenip yıkılsin bu kadar.