Bu konuyu şimdi gördüm. Açıkçası baştan ilk iki yada üç sayfayı okudum sanirim, tusunami ile ilgili yorumların ağırlıklı olduğu kısımlar ve şuan saçma geldi o kısımlar( amacım polemik değil) İzmir'in bir ilcesindeyim çok siddetliydi hala korkum devam ediyor. Ailem İzmir merkez ve ilçelerde yaşıyorlar. Kimseye ulaşamamak daha kotuydu. Uzakta olan yegenlerim ve bir ablam onların paniği daha kotuymus. Engelli yeğenim var beni en çok o endiselndirdi kacabildi mi, şuan nasıl diye. WhatsApp tan ulasabildim o da uzaktaki ablam görmüş önce ilk dk lar daha habere düşmeden , anlamsızca aile grubuna biz iyiyiz iyi olan yazsın yazmaya çalışmıştım tabi harfler birbirine girmiş. Yarım saat sonra herkesten haber alabildik. Maalesef sevdiğimiz bir ailenin İzmir'de enkazda olduğunu da öğrendik daha sonra , maalesef sonra kötü haberlerini aldık. Annemin müstakil evine kaçtık coronadan dolayı uzak durdugum eve , bu gece döndük evimize, artcilar fazla. Ben hep empati ile yaklasirim çok farklıymış yaşamak. Hayatimdaki öncelikler değişti. İnşallah bir daha ülkemizde deprem gercegini yaşamayız ama maalesef daha yaşayacağız , burada olmazsa başka yerde. Umarım yaşadığımız binalara guvenecegimiz günler bizi bekliyordur .