Yok yok yasak değil, böyle bir duyuruyu yapabilirsiniz, ki zaten afet bu ve şu an önemli olan İzmir'deki insanlarımız.Depremzedelerin kuru gıda (bisküvi,konserve vb), çorap, diş macunu, diş fırçası, sıfır battaniye gibi ihtiyaçları varmış. İki kargo şirketi de İzmir’e yardım amaçlı gönderileri ücretsiz kabul ediyormuş. Belki yardım etmek isteyen olur ve detayları araştırır diye söylemek istedim umarım yasak değildir
İnşallah teşekkür ederim cevabınız için ,iş yerindeyim bir türlü işime konsantre olamadım sabahtan beri Elif e ağlıyorum Allah yardımsıları olsun bütün deprem zedelerin tarif edilemez bir acı Allah sabır versinDayısı konuştu
Su istemiş vermişler bir daha istemiş. Yaşını filan söylemiş.
Şuan yoğun bakımdaymış.
İnşallah güzel haberlerini alacağız. En zor süreci atlattı bunlar ona kolay gelecek inşallah
Çok geçmiş olsunArkaplanda çok daha fazla hasarlı ev mevcut , hatta ordayken hasarlı bir bina daha yan yattı , altında market çalışanları varmış fakat tüm katlar duruyor sadece zemin ezilmişti. Onların sağ çıkmaları için hiç ama hiç ümit yoktu
hangi kargolar acaba? Sadece battaniye için yurtiçi ve aras diye biliyorum ben.Depremzedelerin kuru gıda (bisküvi,konserve vb), çorap, diş macunu, diş fırçası, sıfır battaniye gibi ihtiyaçları varmış. İki kargo şirketi de İzmir’e yardım amaçlı gönderileri ücretsiz kabul ediyormuş. Belki yardım etmek isteyen olur ve detayları araştırır diye söylemek istedim umarım yasak değildir
hayır hayırr yanlış anlaşıldı. deprem anında çok katlı binada sadece marketin bulunduğu zemin kat çökmüş , diğer katlar ayakta , vinç ile destekleniyordu ama bina yine yan yattı ve çalışanların hayatı tehlikeye girdi. yıkım kararı almışlardı dünÇok geçmiş olsunNasıl yani? Hasarlı binadaki markette mi çalışıyordu insanlar? Dün bina yan yatınca altında mı kaldılar
Yurtiçi ve Aras kuru gıda yardımlarını da kabul ediyorhangi kargolar acaba? Sadece battaniye için yurtiçi ve aras diye biliyorum ben.
Bir an çalışanlar içerideyken bina zemine oturdu ve altında kaldılar sandımhayır hayırr yanlış anlaşıldı. deprem anında çok katlı binada sadece marketin bulunduğu zemin kat çökmüş , diğer katlar ayakta , vinç ile destekleniyordu ama bina yine yan yattı ve çalışanların hayatı tehlikeye girdi. yıkım kararı almışlardı dün
Elif iyi sağlık bakanı da açıkladı.İnşallah teşekkür ederim cevabınız için ,iş yerindeyim bir türlü işime konsantre olamadım sabahtan beri Elif e ağlıyorum Allah yardımsıları olsun bütün deprem zedelerin tarif edilemez bir acı Allah sabır versin
Enkazda çalışan kahramanlarada Allah güç kuvvet versin
Yazdıkların bile tüylerimi ürpertmeye yetti‘Ne olur vekilim bana bakın izin verin bir şey söyleyeceğim...
Tam arkadaşların bulunduğu yerde 4 tane yavrumuz var.
Enkaz altındalar yavrularımız, ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum.
Ne olur kepçelerle yapmasınlar ezilmesin, izin verin ben gidip bulayım lütfen...’
Bundan daha acı bir şey izlemedim, duymadım, görmedim.
Bir babanın haykırışı....
İzmir Etkinlikleri on Instagram: ""Enkaz altında yavrularımız var. Ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum. Ne olur kepçelerle yapmasınlar, izin verin ben gidip bulayım...""
26K likes, 1,148 comments - izmiretkinlik on November 1, 2020: ""Enkaz altında yavrularımız var. Ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum. Ne olur kepçelerle yapmasınlar, izin verin ben gidip bulayım..."".www.instagram.com
Üzüntüden ölmek diye bir şey varsa, tam o noktadayım.Yazdıkların bile tüylerimi ürpertmeye yetti
Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, her ölüm acı ve tarifsiz ama evlat acısı
Oradakilere sabırlar diliyorum, dayanma gücü diliyorum, nasıl düzelirler nasıl teselli bulurlar bilemiyorum
Deprem şiddetliydi, bu depremi yaşayan herkes 6,6 olmadığı konusunda hemfikir, ki deprem Profesörleri de 6,6 olmadığında hemfikir.6.9 oldu 6.6 falan değildi. Resmen ev yattı kalkti. Biraz daha sürse İzmir diye bı yer kalmazdi
Yürek kaldırmıyor kiÜzüntüden ölmek diye bir şey varsa, tam o noktadayım.
Kalbim dayanmıyor...
Çaresiz ağlıyorum.‘Ne olur vekilim bana bakın izin verin bir şey söyleyeceğim...
Tam arkadaşların bulunduğu yerde 4 tane yavrumuz var.
Enkaz altındalar yavrularımız, ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum.
Ne olur kepçelerle yapmasınlar ezilmesin, izin verin ben gidip bulayım lütfen...’
Bundan daha acı bir şey izlemedim, duymadım, görmedim.
Bir babanın haykırışı....
İzmir Etkinlikleri on Instagram: ""Enkaz altında yavrularımız var. Ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum. Ne olur kepçelerle yapmasınlar, izin verin ben gidip bulayım...""
26K likes, 1,148 comments - izmiretkinlik on November 1, 2020: ""Enkaz altında yavrularımız var. Ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum. Ne olur kepçelerle yapmasınlar, izin verin ben gidip bulayım..."".www.instagram.com
İnan bilmiyorum.Çaresiz ağlıyorum.
Bu nasıl zor durum.
Allahım sabır ver...
Nasıl dayanılır ki bu acıya...
Hatta 7 dendi bir.6.9 oldu 6.6 falan değildi. Resmen ev yattı kalkti. Biraz daha sürse İzmir diye bı yer kalmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?