Buralarda birşey yok şükür bayraklı bornova bize uzak ve karşımızda kaliyor gibi bizde tam olarak bilmiyoruz maalesef canımBornovada oturduğunu bildiğim arkadaşıma hala ulaşamadım, içim içimi yiyiyor.
Diğer aynı bölgede yaşayan arkadaşım ise durumun gerçekten felaket olduğunu söylüyor, yan binaları yıkılmış.
Keza bayraklıda iş yeri olan arkadaşım da öyle, canlarını zor kurtarmışlar.
Kimle konuşsam ora yıkıldı bura yıkıldı, can pazarı..
20 bina yıkıldı deniyor ama, yerel kanallardan dolayı daha bilgi sahibisinizdir, öyle mi gerçekten?
Yerel kanal bilgisi farklıdır dedim belki.Buralarda birşey yok şükür bayraklı bornova bize uzak ve karşımızda kaliyor gibi bizde tam olarak bilmiyoruz maalesef canım
Dediğiniz kadar çok bina yıkıldı maalesef Bornova ve Bayraklı taraflarındaYerel kanal bilgisi farklıdır dedim belki.
Başka ilçelerde varsa ya da henüz medyanın bilgi sahibi olmadığı alanlar, sizler öğrenmişsinizdir dedim...
Sen konağın üstündeyim diye belirtmiştin, İzmir’deki en sağlam bölgelerden birisi orası çok şükür.
Evkalar da öyle.
Ailemin orası yerine emekli olunca Ankara’ya yerleşmesindeki tek sebep orada yaşadığımız depremlerdi.
Yıkılan binalardan biri çocukluğumda oturduğumuz yerin birkaç yan binası.
Kız lisesinde yatılı kaldığım dönemde de biz orada hissetmedik depremi, ama bornova göbek gibi sallanmıştı.
Seneler geçti, sonuç değişmedi.
Umarım daha fazla değildir, git gide vefat sayısı da artıyor...
Aynen halil rıfatpaşa caddesinde oturuyorum ve sonraki artçıları hiç hissetmedik şükür hep kayalık buralar o yüzden sağlam diyorlar ama nereye kadar inş. Daha büyük bir deprem yasamayızYerel kanal bilgisi farklıdır dedim belki.
Başka ilçelerde varsa ya da henüz medyanın bilgi sahibi olmadığı alanlar, sizler öğrenmişsinizdir dedim...
Sen konağın üstündeyim diye belirtmiştin, İzmir’deki en sağlam bölgelerden birisi orası çok şükür.
Evkalar da öyle.
Ailemin orası yerine emekli olunca Ankara’ya yerleşmesindeki tek sebep orada yaşadığımız depremlerdi.
Yıkılan binalardan biri çocukluğumda oturduğumuz yerin birkaç yan binası.
Kız lisesinde yatılı kaldığım dönemde de biz orada hissetmedik depremi, ama bornova göbek gibi sallanmıştı.
Seneler geçti, sonuç değişmedi.
Umarım daha fazla değildir, git gide vefat sayısı da artıyor...
Yan yatanlar varBornovada oturduğunu bildiğim arkadaşıma hala ulaşamadım, içim içimi yiyiyor.
Diğer aynı bölgede yaşayan arkadaşım ise durumun gerçekten felaket olduğunu söylüyor, yan binaları yıkılmış.
20 bina yıkıldı deniyor ama, yerel kanallardan dolayı daha bilgi sahibisinizdir, öyle mi gerçekten?
Evet. Uyuyamiyorum gözümün önünden gitmiyor o anlar.Ve bu gece Ege uyuyamaz, hem enkaz altındakileri düşünmekten, hem yaşanan korku ve panikten, ayrıca şu sıra artçılar sıklaştı, biraz evvel peşpeşe 3 artçı oldu.
Maalesef bu gece uyku yok, sabaha kadar nöbetteyimEvet. Uyuyamiyorum gözümün önünden gitmiyor o anlar.
Ulaşabildiniz miEşimin ailesinden haber alamıyoruz.
durumlar nasıl ?
Artçıları hissetmiyorum oturduğum yerden dolayı eşimin aileside benimle kalıyor çok sallanıyor binaları çünkü orda olsak kesin hissederdik ama uyumak ne mümkün evde tam sessizlik anında yakalandım depreme üstelik 99 depremi ne tanıklık ettiğim çocukluk geçirdim o ambulanslar komşumuzun fenalık geçirmesi falan direk o halime döndüm çocuklarım için sakin kalmak istedim ama kendi kendimin titrediğini gördüm resmen ölü sayıları yükseliyor birsürü yer yıkılmış çok zor Allah ım yardımcısı olsun herkesin aklımdan çıkmıyor o enkaz altındaki insanlar
Yatıyorum ama aklım hep yaralı sayısında enkazın daha yarısını bile tamamlamamıslar yaralı sayısı 800 küsür durum gerçekten vahim o insanların evleri yıkıldı canlarının derdine düştüler çok kötü olduUyuyamadik
Ulasabildinwmi arkadaşlarınaBornovada oturduğunu bildiğim arkadaşıma hala ulaşamadım, içim içimi yiyiyor.
Yatıyorum ama aklım hep yaralı sayısında enkazın daha yarısını bile tamamlamamıslar yaralı sayısı 800 küsür durum gerçekten vahim o insanların evleri yıkıldı canlarının derdine düştüler çok kötü oldu
Lütfen güvenli olan biryerde olun en azından sağlam bir evde geçirin herkes tetiktedir eminim ama güvenli olmayan biryerde olmayınAllahım tekrar deprem olsa napcam bilmiyorum
Yani sıfır binada oturuyorum sağlam mı bilmiyorum.Lütfen güvenli olan biryerde olun en azından sağlam bir evde geçirin herkes tetiktedir eminim ama güvenli olmayan biryerde olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?