Bu çok korkunç olmalıArtçılar bizi 1 hafta 10 gün kadar daha yoklar zaten, artçıların en sinir bozucu kısmı hala kurtarılmayı bekleyen depremzedeler varken olması
Depremden önce sıcaktı demi?Sonra sonra soğumaya başladı.Yani sıfır binada oturuyorum sağlam mı bilmiyorum.
Evimde yıkılan pek çok şey oldu ben dışarı fırladım
İzmir'de guvenilir biyer bilmiyorum yoktur da bence.
Anca daga çıkmam lazım hava soğuk bugün aksi gibi
Çok teşekkür edrimDepremden önce sıcaktı demi?Sonra sonra soğumaya başladı.
Gidecek yeriniz yoksa disardaysaniz salonum müsait esim gelip alsin ailenizle sizi
Ulaştık hamdolsun hepsi iyi, teşekkür ederimUlaşabildiniz mi
AminSağolun Allah razı olsun .
Daha büyüğü olacak diye söylentiler var ama inanmak istemiyorum . Allah bizleri korusun .
Bodrum depreminde havuz başında otururken altımızdaki şezlong havuza doğru kaymaya başladı.yine kızım vardı yanımda..açık alanda olduğumuz için okadar panik yapmamıştık ama tam karşımızdaki kos adasında bayağı yıkım olmuştu.Kesinlikle 15 saniye değil şiddeti de 6,6 değil, kesin ve net bilgiler daha sonra açıklanacaktır mutlaka.
99'da yaşanan 17 Ağustos ve 12 Kasım depremleriyle, birkaç yıl önce Bodrum'da olan depremi yaşadık, hepsinin şiddeti de süresi de farklı, İzmir'de yaşanan deprem Bodrum depremi kadar kısa, 17 Ağustos depremi kadar uzun sürmedi ama en az 25 saniye sürdü ve hissedilirliği 17 Ağustos depremi gibiydi.
Bi de hastalık var maalesef,yaklaşmıyoruz kimseye..ben ilk şoktan sonra bunları almak için çıktım 5.kata..çoğu insan maskesizdi dağıtabildiğim kadar verdim.artçılar hiç bitmedi en son sabah 8,30 gibi şiddetli oldu..bi taraftan hava epey soğudu,eve çıkıp kalın bişeyler almaya çalıştım ama dolap açılmış heryer heryerdeydi elime ne geldiyse kaptım çıktım.allah yardımcımız olsunBiz uzakta olanlar sizin için ne yapabiliriz.
Deprem bölgesindeki arkadaşlar Biliyorum hatırlatmak şimdi uygun değil ama Sizin için gerekli , korona var . Birbirinize panikle çok yaklaşmamaya çalışın. . Evden maskelerinizi alabildiniz mi.
çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle.
maske , kolonya gibi ihtiyaçları olanlara gönderebilirim.
çok geçmiş olsun. Bir de artçılar oluyormuş. ayrıca Bunlar Korku panik yaratıyor olmalı.
Çok şükür bu sabah ulaştım, yeni bebeği olmuştu ve özkanlarda oturuyordu, en çok endişe ettiğim de oydu, ulaştım sonunda.Ulasabildinwmi arkadaşlarına
aslında önemli değil. dünyanın en yüksek binası burj halifa 800 metre yüksekliğinde. çöl kumunun üzerine inşa edilmiş. kazık çakarak sağlam zemine inip üzerine öyle inşa ediliyor. denizlerin, nehirlerin altından tüneller yapılacak kadar teknoloji ilerlemiş sorun bizde malesef.Temeli sağlam değil, bataklık olan kısımlar kurutulup şehirleşme olmuş bazı bölgelerde
Sizce bizde kazığı bırak temeli düzgün kazmışlar mıdıraslında önemli değil. dünyanın en yüksek binası burj halifa 800 metre yüksekliğinde. çöl kumunun üzerine inşa edilmiş. kazık çakarak sağlam zemine inip üzerine öyle inşa ediliyor. denizlerin, nehirlerin altından tüneller yapılacak kadar teknoloji ilerlemiş sorun bizde malesef.
bizde rastgele mütayitin kafasina göre yapılıyor. denetim yok. olsada denetleyenler işini düzgün yapmıyor. yapsalar bu binalar niye yıkılsın.
işte onu diyorum. mütayitin kafasina ve parasiba göre yapılıyor.Sizce bizde kazığı bırak temeli düzgün kazmışlar mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?