SON DAKİKA... Diyarbakır'da polise saldırı

Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.

berkin elvan için günlerce yayınlar yapıldı kk da bile geçenlerde anma yazıları yazıldı paylaşımlar yapıldı evet o da çocuktu candı ama fıratta işkenceyle öldürüldü kim ve hangi basın fırat için günlerce yazı yazıp paylaşım yaptı.

insanları böyle ayrılık yaparak siyasi görüş farklılıkları yaparak insanlar arasına düşmanlık sokuldu yıllarca ve buna halen devam ediliyor.

kimi özgürlük deyip bunu kullanıyor kimi dini kullanıyor ve maalesef insanları gençleri kandırıyor.

oysa islam dini böyle değil hoşgörü dini ve zorlamanın olmadığı bir din ama maalesef bu tarz örgütler bambaşka bir islmaiyet sunup bunu resmen gençlerin beynine nasıl bir öğretiyle eğitimle sokup yıkıyorlar bu anlaşılır gibi değil böyle yaparak kendilerine militan topluyorlar.

olanda bu gençlere oluyor.yazık

Fırat, yasin börü daha kimler öldü de kimse umursamadi.

Dediğin gibi olan gençlere oluyor. Allah gençlerimize akıl fikir versin de bu örgütlerin peşine takılıp gitmesinler. Anne babaların yüreği yanmasin artık.

Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.

Eğe Üniversitesinde #fıratçakıroğlu Atatürk ve bayrak için isimli geniş bir yürüyüş başlattı Ege de ve iki Atatürkçüleri ve milliyetçileri bir araya getirdi etnik kökeni ne olursa olsun kimseyi ayırmadı birleştirdiği için korktular ve onu da haince 4 kişi saldırıp şehit ettiler. Öldüren ailenin 14 çocugu vardı bir ailenin tek çocugunu kaybetmesinin ne demek olduğunu anlayamazlar. Umarım bu beraberlik sadece ege de değil 81 ilimizde olur. Malesef insanlar çok önyargılı canım

Söylediklerinize katılıyorum
#Fıratçakıroğlu facesinde "biz 14 yaşındaki bir çocuğun sevinmesine üzülecek kadar güçsüz ve aciz değiliz. Biz 14 yaşındaki bir çocugu elinde molotofla sokaga salan ve ölüsünü bile kullanan zihniyete karşı masabaşında savaş verceğiz Ama bilinmesin ki hainlerle gögüs göğüse çarpışacak kadar da cesur ve güçlüyüz." demişti .
O üniversitede koridorlarda yazı tahtalarında yazan yazıları paylaşsam donar kalırsınız yok artık dersiniz facede 50.000 kişilik bir sayfası kapatıldı bu çocugun bu resimleri paylaşıyorlar diye Tek suçu ise ben Türküm demek.
Şehit edilmeden 2 gün önce 11 kişi tarafından bji shrk apo DEMEDİĞİ İÇİN dövüldü otopsi de çıktı .
Fırat atatürkçülerle milliyetçi leri birleştirdiği için hedef alındı. Ege üniv. Atatürkçü düşünce derneği bunu bizzat açıkladı.
Okulun rektörüne dilekçe yazıp verdi rektör sende ona karşılık ver dedi sınavlara bile polis korumasıyla giriyordu bu çocuk kendi ülkesinde mülteci gibi davrandılar.
Kan kaybederken polislere rica etti arabaya almadılar kan olur diyerekten ve herkezin gözüne baka baka 45 dk kan kaybederek öldü.
14 çocugu olan bir aile tek çocuklu bir ailenin evladını kopardı aldı
Bu ülke çok zeki bir evladını kaybetti. Mahkemesi hala devam ediyor

Son düzenleme:

herkes herşeyin farkında canım ilahi adelet var orda ne yapıcaklar bakalım

Arinden Sibele yuruyoruz zafere sloganını da duymussundur patlama esnasında . Su guzelim gencecik çocuklar nelerle ugrasiyorlar nelere alet oluyorlar icim yaniyor valla.
Alicanin babasi cenazeden kovmus bu rnegin temsilcilerini cok iyi yapmış.
Iki evladim var kara kara düşünüyorum simdiden nasil koruyacagim bu ideolojik canavarlardan.

evet canlı bombaları överken bir başka canlı bombaya kurban gittiler.

Sorma daha kucağıma almadan düşüncesi asardi beni de. Bu devirde anne baba olmak çok zor. Allah herkesin evladını korusun. Böyle pislikleri uzak tutsun evlatlarimizdan.

Patlama anini izlemedim içim dayanmaz diye o yüzden dediğin slogani attiklarini senden duydum şimdi. Yazık... başka ne denir ki.

Fıratımız bizim için çok acı ama gerçek hastaneye yetiştirlimesin ölsün diye ambulansın önünü kestiler

Evet bu kadarmı bölündük?Bu kadarmı birbirimize düşmandık?Berkin ölmeseydi,Peki ölen polisler?Aileleri?Kaç gündür klavyede yazıp yazıp sildim.Berkin Türk,çocuk,insan.Polisler peki?Yapmayın lütfen

Son düzenleme:
hiç bi polis asker için yürüyüşler düzenlenmiyor değilmi? kimse sokaklara çıkmıyor? gezi de ölenlerin senelerinde bile eylemler yapıldı. gel de samimiyete inan şimdi.

Biz bölmüyoruz bacım bölmek isteyenleri görmüyorsunuz sanırım
Berkin ölsün demedikki biz zira kimse ölmesin
Yapmayın lütfen derken ne yaptık da şimdi biz

Size bişey demedimki: )Ben şahsen Berkinin de polislerinde ölmemesi gerektiğine inanıyorum.Sitemim Berkin in ölümüne ayaklananların polislerin vefatına sessiz kalmasıydı
Hım anladım bu aralar çok gerginiz ya hemen her şeyi yanlış anlayabiliyoruz canım kusuruma bakma sen

Polisler mi onlar yoldan gecen bir insan abla ya insan bile degiller ! Cunku polisler adam gbi islerini goruyorlar , cunku polisler bu ulkedeki duzenbozulmasin die ugrasiyr, cunku polisler yuruyus yapan genclere sebebsiz yere saldiriyorlar gaz bombasi atiyorlar toma ile su fiskirtiyolar. Ama berkin gbi gunahsiz sabinin aklini yikayip eline molotof tas silah tabanca verildi zaman O SEHİT O COCUK oluyorr...polisl3rimizde katil ..nrde berkinciler geziciler nerdeler , sehitlerimz var nie bas bas bagirmiyolar...

Hım anladım bu aralar çok gerginiz ya hemen her şeyi yanlış anlayabiliyoruz canım kusuruma bakma sen
Yok canım .Gönül istiyorki ülkemiz bu hallerde olmasın.Her türlü fikir birlik içinde yaşasın gitsin.Ama Türkiye nin kaderi sanırım.Devamlı fikir çatışmalarında aşırıya kaçılıyor,Berkin ciler polisçiler olduk sanki.Halbuki herkes bu ülkenin evladı

eşitlik özgürlük sosyalist bilmem ne diyenler şimdi sessizler artık onların ne mal olduğu anlayan anladı bizim insanımız da anlar inş. malum biz acırız yufka yürekli bir milletiz o yüzden acıdıkça acınacak duruma düşeceğiz.
Biz teşkilatçı bir milletiz tarihte 17 devlet kurduk diye övünürüz ama 16 devletin neden yıkıldığını hiç düşünmeyiz !!

eşitlik özgürlük sosyalist bilmem ne diyenler şimdi sessizler artık onların ne mal olduğu anlayan anladı bizim insanımız da anlar inş.
Evet benim de dikkatimi çekiyor, baktılar ki işler değişti hepsi sus pus. Kolaydı tabi kendini tamamen güvende hissederken pkk güzellemesi yapmak.

Niye kudurdular bunlar gene? Peşpeşe şehit haberleri geliyor.
Geberin demek bile duadır bunlara. Çıkamasın o canınız can çekişin hainler.

İnsanları böldüler, parçaladılar deyip gezicilerden dem vurmuşsunuz..
Ben geziye destek veren, Berkin, Ali İsmail , Lobna ya çok üzülen, burda basbas bağıranlardan biriyim.
Ama ben, şehitlerimize, Fırat a , Yasin e, öldürülen 32 gencede bir o kadar üzülen, burda bunuda belirten biriyim.
Neden mi şehitlerimiz Berkin kadar konuşulmadı?
Çünkü hiçbir densiz çıkıpta " ama oda taş atıyordu,bıdı,bıdı,bıdı"" demedi.Gencecik yaşta bir hiç uğruna yaşama hakkı elinden alınan insanların arkasından boşboş konuşulduğunda vicdan sahibi her insan savunmaya geçeceği için Berkin veya Ali İsmail burda daha çok konuşuldu.
Fırat öldürüldüğünde veya Şehit topiklerinde bu tarz saygısızlıklar yapılmadı.
Bence burda önce kendinizi sorgulayın..
Sizlerden değilse, görüşünüze tersse,bir çocuğun bile ölüsüne ""AMA" diyebilme cüretinizle insanları nasıl çileden çıkarttığınızı...
Bu arada hayatımda hiçbir sol partiye oy vermedim, Hdp den nefret ederim, ama bende geziciyim ve burdayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…