- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.
berkin elvan için günlerce yayınlar yapıldı kk da bile geçenlerde anma yazıları yazıldı paylaşımlar yapıldı evet o da çocuktu candı ama fıratta işkenceyle öldürüldü kim ve hangi basın fırat için günlerce yazı yazıp paylaşım yaptı.
insanları böyle ayrılık yaparak siyasi görüş farklılıkları yaparak insanlar arasına düşmanlık sokuldu yıllarca ve buna halen devam ediliyor.
kimi özgürlük deyip bunu kullanıyor kimi dini kullanıyor ve maalesef insanları gençleri kandırıyor.
oysa islam dini böyle değil hoşgörü dini ve zorlamanın olmadığı bir din ama maalesef bu tarz örgütler bambaşka bir islmaiyet sunup bunu resmen gençlerin beynine nasıl bir öğretiyle eğitimle sokup yıkıyorlar bu anlaşılır gibi değil böyle yaparak kendilerine militan topluyorlar.
olanda bu gençlere oluyor.yazık
Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.
berkin elvan için günlerce yayınlar yapıldı kk da bile geçenlerde anma yazıları yazıldı paylaşımlar yapıldı evet o da çocuktu candı ama fıratta işkenceyle öldürüldü kim ve hangi basın fırat için günlerce yazı yazıp paylaşım yaptı.
insanları böyle ayrılık yaparak siyasi görüş farklılıkları yaparak insanlar arasına düşmanlık sokuldu yıllarca ve buna halen devam ediliyor.
kimi özgürlük deyip bunu kullanıyor kimi dini kullanıyor ve maalesef insanları gençleri kandırıyor.
oysa islam dini böyle değil hoşgörü dini ve zorlamanın olmadığı bir din ama maalesef bu tarz örgütler bambaşka bir islmaiyet sunup bunu resmen gençlerin beynine nasıl bir öğretiyle eğitimle sokup yıkıyorlar bu anlaşılır gibi değil böyle yaparak kendilerine militan topluyorlar.
#Fıratçakıroğlu facesinde "biz 14 yaşındaki bir çocuğun sevinmesine üzülecek kadar güçsüz ve aciz değiliz. Biz 14 yaşındaki bir çocugu elinde molotofla sokaga salan ve ölüsünü bile kullanan zihniyete karşı masabaşında savaş verceğiz Ama bilinmesin ki hainlerle gögüs göğüse çarpışacak kadar da cesur ve güçlüyüz." demişti .
O üniversitede koridorlarda yazı tahtalarında yazan yazıları paylaşsam donar kalırsınız yok artık dersiniz facede 50.000 kişilik bir sayfası kapatıldı bu çocugun bu resimleri paylaşıyorlar diye Tek suçu ise ben Türküm demek.
Arinden Sibele yuruyoruz zafere sloganını da duymussundur patlama esnasında . Su guzelim gencecik çocuklar nelerle ugrasiyorlar nelere alet oluyorlar icim yaniyor valla.Durumlar karışık sare. Sosyal medyada bir çok fotoğraf var. Bu gosteriye katilan sosyalist bilmem ne grubu var ya Çağlayan'da savci dhkp-c tarafından olduruldugunde dhkp-c.ye teşekkür pankartı hazirlayip açıklama yapmışlar. Maalesef bunların içinde patlamada ölenler de var.
O alkış tuttukları terörün bir gün gelip kendileeini de bulabilevegini dusunselerdi keşke. Yazık ettiler kendilerine gencecik yaşta
Arinden Sibele yuruyoruz zafere sloganını da duymussundur patlama esnasında . Su guzelim gencecik çocuklar nelerle ugrasiyorlar nelere alet oluyorlar icim yaniyor valla.
Alicanin babasi cenazeden kovmus bu rnegin temsilcilerini cok iyi yapmış.
Iki evladim var kara kara düşünüyorum simdiden nasil koruyacagim bu ideolojik canavarlardan.
Arinden Sibele yuruyoruz zafere sloganını da duymussundur patlama esnasında . Su guzelim gencecik çocuklar nelerle ugrasiyorlar nelere alet oluyorlar icim yaniyor valla.
Alicanin babasi cenazeden kovmus bu rnegin temsilcilerini cok iyi yapmış.
Iki evladim var kara kara düşünüyorum simdiden nasil koruyacagim bu ideolojik canavarlardan.
Fıratımız bizim için çok acı ama gerçek hastaneye yetiştirlimesin ölsün diye ambulansın önünü kestilerberkin elvan için günlerce yayınlar yapıldı kk da bile geçenlerde anma yazıları yazıldı paylaşımlar yapıldı evet o da çocuktu candı ama fıratta işkenceyle öldürüldü kim ve hangi basın fırat için günlerce yazı yazıp paylaşım yaptı.
Evet bu kadarmı bölündük?Bu kadarmı birbirimize düşmandık?Berkin ölmeseydi,Peki ölen polisler?Aileleri?Kaç gündür klavyede yazıp yazıp sildim.Berkin Türk,çocuk,insan.Polisler peki?Yapmayın lütfenberkin elvan için günlerce yayınlar yapıldı kk da bile geçenlerde anma yazıları yazıldı paylaşımlar yapıldı evet o da çocuktu candı ama fıratta işkenceyle öldürüldü kim ve hangi basın fırat için günlerce yazı yazıp paylaşım yaptı.
hiç bi polis asker için yürüyüşler düzenlenmiyor değilmi? kimse sokaklara çıkmıyor? gezi de ölenlerin senelerinde bile eylemler yapıldı. gel de samimiyete inan şimdi.Evet bu kadarmı bölündük?Bu kadarmı birbirimize düşmandık?Berkin ölmeseydi,Peki ölen polisler?Aileleri?Kaç gündür klavyede yazıp yazıp sildim.Berkin Türk çocuk insan polisler peki?Yapmayın lütfen
Biz bölmüyoruz bacım bölmek isteyenleri görmüyorsunuz sanırımEvet bu kadarmı bölündük?Bu kadarmı birbirimize düşmandık?Berkin ölmeseydi,Peki ölen polisler?Aileleri?Kaç gündür klavyede yazıp yazıp sildim.Berkin Türk çocuk insan polisler peki?Yapmayın lütfen
Hım anladım bu aralar çok gerginiz ya hemen her şeyi yanlış anlayabiliyoruz canım kusuruma bakma senSize bişey demedimki: )Ben şahsen Berkinin de polislerinde ölmemesi gerektiğine inanıyorum.Sitemim Berkin in ölümüne ayaklananların polislerin vefatına sessiz kalmasıydı
Evet bu kadarmı bölündük?Bu kadarmı birbirimize düşmandık?Berkin ölmeseydi,Peki ölen polisler?Aileleri?Kaç gündür klavyede yazıp yazıp sildim.Berkin Türk,çocuk,insan.Polisler peki?Yapmayın lütfen
Yok canım .Gönül istiyorki ülkemiz bu hallerde olmasın.Her türlü fikir birlik içinde yaşasın gitsin.Ama Türkiye nin kaderi sanırım.Devamlı fikir çatışmalarında aşırıya kaçılıyor,Berkin ciler polisçiler olduk sanki.Halbuki herkes bu ülkenin evladıHım anladım bu aralar çok gerginiz ya hemen her şeyi yanlış anlayabiliyoruz canım kusuruma bakma sen
Polisler mionlar yoldan gecen bir insan abla ya insan bile degiller ! Cunku polisler adam gbi islerini goruyorlar , cunku polisler bu ulkedeki duzenbozulmasin die ugrasiyr, cunku polisler yuruyus yapan genclere sebebsiz yere saldiriyorlar gaz bombasi atiyorlar toma ile su fiskirtiyolar. Ama berkin gbi gunahsiz sabinin aklini yikayip eline molotof tas silah tabanca verildi zaman O SEHİT O COCUK oluyorr...polisl3rimizde katil ..nrde berkinciler geziciler nerdeler , sehitlerimz var nie bas bas bagirmiyolar...
Evet benim de dikkatimi çekiyor, baktılar ki işler değişti hepsi sus pus. Kolaydı tabi kendini tamamen güvende hissederken pkk güzellemesi yapmak.eşitlik özgürlük sosyalist bilmem ne diyenler şimdi sessizler artık onların ne mal olduğu anlayan anladı bizim insanımız da anlar inş.