al bendende okadar, ya polise vur emri verilsin yada asker çıksın artık sokaklara. ben dayanıyorum artıkAllahım sen yardım et bize. İçim yanıyor ya.. her gün ölüm habeei aldığımız o kara günlere döndük yine. Allah belasını versin terörün her turlusunun! Hükümet buna daha fazla göz yumamaz yummamali. Gereği yapılsın artık.
Davutoğlu'nun çıkıp çıkıp kimse gücümüzü ve sabrimizi sinamasin demesinden de sıkıldım! Sabır taşı olsa catlardi
al bendende okadar, ya polise vur emri verilsin yada asker çıksın artık sokaklara. ben dayanıyorum artık
al bendende okadar, ya polise vur emri verilsin yada asker çıksın artık sokaklara. ben dayanıyorum artık
Analrının fistanını giyenlere ne demeli meymenetsiz it sürüleri onlarBen de dayanamıyorum. Yüzü maskeli eli silahli herkes için vur emri verilsin. Buna istanbulda bütün illerde dahil olmalı
Analrının fistanını giyenlere ne demeli meymenetsiz it sürüleri onlar
hayır etek giyen erkek teröristlerden bahsediyor arkadaşAllah yapanların cezasını versin inşallah
Pardon yöresel kıyafet giyenler mi it sürüsü oluyor neden?
Ya polise vur emrini verseler var ya özel harekat bunların işini bir ay sürmez bitirir. Bende güzel bir haber vereyim :
Gazi mahallesinde dün suruçda ölen 2 kişinin cenazesini cemevinden kaldıran grupla polis arasında çatışma yaşandı olay yerine gelen özel harekat 45 dk da 51 kişiyi gözaltına alıp Gazi yi temizledi. Diğer polis kardeşlerimizde tazzikli su biber gazını verdi de verdi :) Ayrıca çatışmada polisler yapa almadı çatışma sonrası bir terörist elinde keleş ile ölü bulundu ve ceneneme postalandı . Sosyalist geçinen teröristler sessiz kalıyorlar ama biz kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz .
Yeter artık ya böyle olmaz bu iş yok av rupa kınar şü küser diye iyice tepemıze çıkdılar sert bır hukumet olmak gerek, diyeceksın ki benım burada bır askerım ölsün sizi gebertirim diyecen halka varana kadar tarıycan yoksa bitmez bu terör çiller zamanında azalmıştı çünkü bir eylemde vurduruyordu verdı askere emrı bombalattı, acımadı israili kınıyoruz kınıyoruz da israil öyle yapmasa filisintin israili siler atar, bizde böyle çözüm süreci dersek daha çok şehit veririz , bir asker şehit oldu diye orayı yıkan Atatürk bişey biliyodu da öyle yapıyordu. Bu hükümet gitsin yerıne daha sert bir hukümet gelsin.