SON DAKİKA... Diyarbakır'da polise saldırı

Bakın hdp bunun için sevilmiyor karşı çıkılıyor.Yani mesele kürtleri temsil ise tabiki temsil edilmeliler.Ben şahsen hdp nin meclisde olmasından rahatsız değilim,ama bu olanlardan rahatsızım
HDP şehitlerimizle ilgili görüşü sorulduğunda suruçtan bahsedip sonrada konuyu dolandırıp kapattı teröre ve pkk ya karşı en ufak bir eleştiirisi olmadı . Onun emanet oyları uçtu gitti zaten koalisyon olmassa tekrar meclise gireceğini sanmıyorum

Arkadaşım seni anlıyorum Fıratın tek suçu eli moltoflu olmamamsı fistan giymemesi ve biji serok apo dememesi
Vatan sevdalısı ve Türk olduğu için oldu varsınlar aramsınlar anasın Rabbim biliyor ya herşeyi gerisi zaten boş

doğru söylüyorsun ama yaşamayı en çok hak eden gencecik insanlar iğrenç bir şekilde haince şehit oluyor birileri özgürlük sosyalizm bilmem ne diye dite gemisini yürütüyor meclise girip barış ödülleri alıyor şehitlerle ilgili görüşleri soruldugunda da pkk ve terörü hiç eleştirmeden bizim de derillamız öldü diyor ve benm vergimle maaş alıyor o olmuyor işte terörle müzakere değil mücadele edilir . teröristle barışırsan ilk arkanı döndüğünde gelir arkandan vurur ama herkez halinden memnun mutlu