SON DAKİKA... Diyarbakır'da polise saldırı

ülkenin batısında YAŞAYANLARIN DOĞUSUNU ANLAMASI PEK MÜMKÜN DEĞİL
RESMEN CADI KAZANI

bunlar cenazemi karşılıyorlar?

Ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyordur emin ol. Beyni yıkanmış bir terörist sürüsü işte. Yuzlerini de kapatmislar ama nafile operasyonlar başladı hepsi teker teker içeri tikilacak inşallah.

Ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyordur emin ol. Beyni yıkanmış bir terörist sürüsü işte. Yuzlerini de kapatmislar ama nafile operasyonlar başladı hepsi teker teker içeri tikilacak inşallah.
inşallah ama kafam çok karıştı benim :/

bu pkk ve ışıdi destekleyen bunlara yardım eden oy verenler kimse bu şehitlerimizin vurulmasında da destekleri var vicdanları varsa başbaşa kalsınlar ve bu cuma hürmetine anet olsun...

bunlar cenazemi karşılıyorlar?

bunların derdi cenaze karşılamak falan değil tek dertleri ortalığı karıştırmak etrafa zarar vermek ve masum insanları öldürek yaralamak ülkeyi zarar uğratmak tek dertleri bu bahane arayıp duruyorlar buldukları ilk bahaneyle böyle sokaklara dökülüyorlar

lanet olsun bunlara ve destekcilerine

Son düzenleme:
hem teröristler patlatıyor, hem cenazeleri bu teröristler karşılıyor?! kafamda deli sorular.

hem teröristler patlatıyor, hem cenazeleri bu teröristler karşılıyor?! kafamda deli sorular.

Durumlar karışık sare. Sosyal medyada bir çok fotoğraf var. Bu gosteriye katilan sosyalist bilmem ne grubu var ya Çağlayan'da savci dhkp-c tarafından olduruldugunde dhkp-c.ye teşekkür pankartı hazirlayip açıklama yapmışlar. Maalesef bunların içinde patlamada ölenler de var.

O alkış tuttukları terörün bir gün gelip kendileeini de bulabilevegini dusunselerdi keşke. Yazık ettiler kendilerine gencecik yaşta

Artık hergün şehit haberi duymak istemiyoruz
hainler Kahrolsun

ha evet o paylaşımı bende gördüm, yok artık dedim bu kadar değildir. yanılmamışım. yazık üstelik hepsi üniversite okuyan gençler, kandırılmaları kolay olmamalı.

ha evet o paylaşımı bende gördüm, yok artık dedim bu kadar değildir. yanılmamışım. yazık üstelik hepsi üniversite okuyan gençler, kandırılmaları kolay olmamalı.

Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.

Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte.

vatan için demiyorlar ki, gençlerin kafasına vatan kavramını bomboş saçmasapan birşey gibi yerleştirmeye çalışıyorlar.
Yok vatan, bayrak bunlar önemli değilmiş de insan(teröristin) hayatı önemliymiş. sanki milyonlarca insanın hayat güvencesi o bayrak değilmiş gibi.
Kendilerini vatansız ,dünya vatandaşı sadece insan olarak görenler, bir bölgenin demografik yapısı değiştirilip binlerce insan öldürülüp yerlerinden yurtlarından edilerek, ülkeler parçalanarak sadece belli bir etnik kesime yeni ülke kurulması için çalışıyorlar, buna hizmet ediyorlar. Bu kadar aptallar işte.
Sonra bir de çıkıp Türk milliyetçilerine faşist demiyorlar mı. Ben de çok kızarım ülkücülere ama kürt faşistlerinden büyük faşist yok bu ülkede.
İnşallah gebererek biterler.

Kandırılma değil onların ki özel olarak okuyup ülkenin en büyük koltuklarına oturmaya çalışıyor azimle masabaşı savaş taktiği yapıyorlar bizim gençlerimizde küçükten bu benlik de yetiştirilse belki daha farklı olurduk

Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.
Bu sabah aynı şeyi konuştuk eşimle, bir yazımda da yazmıştım, kötülük yüzünü göstere göstere gelmiyor, kimbilir ne diyorlarda kandırıyorlar gençleri, vatan, bayrak, yardım edilecek diyorlar kesin, yoksa insan bile bile kendini Ateşe atmaz, Işid'e Katılan Gençler'de öyle değil mi? Allah için cihad yapacağız diye düşünüp gidiyorlar.
Böyle yüzeysel yazınca kanılmayacak gibi ama bu tip şeylerde örgütler önce zemin hazırlıyordur, dün görüp bugün hadi gidelim olayı değil bu.

Allah gençleri korusun, Kötüyle karşılaştırmasın, zaman fena, anne Babaların Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…