- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
Bilmiyorum onu ben de merak ediyorum. Yuzunu kapatan biri bile alinacakken bu insanlar silahla geziyorlar sen ben herkes görüyor gorecek olanlar görmüyorNeden müdahale edilmiyor pekş
bunlar cenazemi karşılıyorlar?
Ic guvenlik yasasi kimler icinmis boylece uygulamali ogrendik. Teroristlere dokundurmayacaklarini biliyorduk zaten
inşallah ama kafam çok karıştı benim :/Ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyordur emin ol. Beyni yıkanmış bir terörist sürüsü işte. Yuzlerini de kapatmislar ama nafile operasyonlar başladı hepsi teker teker içeri tikilacak inşallah.
inşallah ama kafam çok karıştı benim :/
hem teröristler patlatıyor, hem cenazeleri bu teröristler karşılıyor?! kafamda deli sorular.Ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyordur emin ol. Beyni yıkanmış bir terörist sürüsü işte. Yuzlerini de kapatmislar ama nafile operasyonlar başladı hepsi teker teker içeri tikilacak inşallah.
Neden kafan karıştı ki?
hem teröristler patlatıyor, hem cenazeleri bu teröristler karşılıyor?! kafamda deli sorular.
ha evet o paylaşımı bende gördüm, yok artık dedim bu kadar değildir. yanılmamışım. yazık üstelik hepsi üniversite okuyan gençler, kandırılmaları kolay olmamalı.Durumlar karışık sare. Sosyal medyada bir çok fotoğraf var. Bu gosteriye katilan sosyalist bilmem ne grubu var ya Çağlayan'da savci dhkp-c tarafından olduruldugunde dhkp-c.ye teşekkür pankartı hazirlayip açıklama yapmışlar. Maalesef bunların içinde patlamada ölenler de var.
O alkış tuttukları terörün bir gün gelip kendileeini de bulabilevegini dusunselerdi keşke. Yazık ettiler kendilerine gencecik yaşta
ha evet o paylaşımı bende gördüm, yok artık dedim bu kadar değildir. yanılmamışım. yazık üstelik hepsi üniversite okuyan gençler, kandırılmaları kolay olmamalı.
allah ıslah etsin, rahmet dilerim.Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.
allah ıslah etsin, rahmet dilerim.
Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte.
hayır erkek tansu aydınŞehit olan polisimiz kadın mı? Sağda solda öyle şeyler yazıyor. Tansu imiş ismi. Erkeklerde de kullanılan bir isim olabilir mi?
ha evet o paylaşımı bende gördüm, yok artık dedim bu kadar değildir. yanılmamışım. yazık üstelik hepsi üniversite okuyan gençler, kandırılmaları kolay olmamalı.
Bu sabah aynı şeyi konuştuk eşimle, bir yazımda da yazmıştım, kötülük yüzünü göstere göstere gelmiyor, kimbilir ne diyorlarda kandırıyorlar gençleri, vatan, bayrak, yardım edilecek diyorlar kesin, yoksa insan bile bile kendini Ateşe atmaz, Işid'e Katılan Gençler'de öyle değil mi? Allah için cihad yapacağız diye düşünüp gidiyorlar.Vatan için deyip kandiriyorlar gençleri işte. Daha neler var. Ege Üniversitesinde öldürülen Fırat'ın arkasinda zil takip oynamadiklari kalmış bir tek bu grubun.