Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim de dikkatimi çekiyor, baktılar ki işler değişti hepsi sus pus. Kolaydı tabi kendini tamamen güvende hissederken pkk güzellemesi yapmak.
Ben de geziciyim ve buradayım. Üstelik geziye fotoğraf çektirmeye gitmedim ve herşeyi biliyorum. Sizin o akp hükümetiniz sırf geziyi dağıtmak için apoyla anlaşıp pkklıları soktular gezi parkına. Tüm flamaları toplayıp aponun resmini gezi parkının sol tarafından indirtmediler. Ben de dahil pek çok kişi pkkyla aynı tarafta yer almamak için alanları terk etti. Gezi direnişi işte böyle kırıldı. İlk etapta sırrı panzerlerin altına falan yatınca selo onu dizginledi çıktı biz meydanlarda yokuz dedi. Daha sonra baktılar ki tüm dünyada görülmemiş güzellikte bir protesto yapıyor akp karşıtları. Akp apoyla anlaştı , apo'meydanları ulusalcılara bırakmayın' açıklaması yaptı ve pkklılar alanlara doluştu, atatürkçüler çekildi.
Sizin akp niz atatürkçüleri kaçırmak için pkkyı kullandı orada. Kaç defadır görüyorum birşey yazmıyorum ama bir daha geziyi karıştırmayın şu konuya. Birlik olmamız lazım şimdi pkkya karşı.
2 sene önce litvanya ya gittim bizi gezdiren litvan bi adam vardı, başkent vilnius'u gezdiriyor işte, yanımda da doğulu bir kız var. Neyse işte gezerken türk büyükelçiliğin önünde durduk adam ulusal marşınızı okuyacak mısınız dedi, ben de hiç bilmiyorum ki bu adeti, ne marş mı okuyucaz burada dedim doğulu kız da ama ırkçılık olur o zaman diyo. Benim sinirlerim zıpladı tabi ben kıza bakıyom kız bana adam bir bana bir ona bakıyo. E okumayacaksanız gidelim dedi.o değil de biz her şeyde hemen acıyoruz ve hak veriyor bizim insanımız ama bize yapılan sessizliği haksızlığı bırakın onları bizim insanımız bile göremiyor bazen. hepimiz oyuz hepimiz buyuz dediler meydanlarda her şey oldular ama Türk olamıyorlar Kemal sunal ın bir sözü geldi aklıma malesef "her baş her omuz kaldıramaz Türk olmayı"
Polisler mi onlar yoldan gecen bir insan abla ya insan bile degiller ! Cunku polisler adam gbi islerini goruyorlar , cunku polisler bu ulkedeki duzenbozulmasin die ugrasiyr, cunku polisler yuruyus yapan genclere sebebsiz yere saldiriyorlar gaz bombasi atiyorlar toma ile su fiskirtiyolar. Ama berkin gbi gunahsiz sabinin aklini yikayip eline molotof tas silah tabanca verildi zaman O SEHİT O COCUK oluyorr...polisl3rimizde katil ..nrde berkinciler geziciler nerdeler , sehitlerimz var nie bas bas bagirmiyolar...
2 sene önce litvanya ya gittim bizi gezdiren litvan bi adam vardı, başkent vilnius'u gezdiriyor işte, yanımda da doğulu bir kız var. Neyse işte gezerken türk büyükelçiliğin önünde durduk adam ulusal marşınızı okuyacak mısınız dedi, ben de hiç bilmiyorum ki bu adeti, ne marş mı okuyucaz burada dedim doğulu kız da ama ırkçılık olur o zaman diyo. Benim sinirlerim zıpladı tabi ben kıza bakıyom kız bana adam bir bana bir ona bakıyo. E okumayacaksanız gidelim dedi.
Yani şunu anlatmaya çalışıyorum litvanyalı için ulusal marşı söylemek gurur verici birşey ama bizim bazı dingiller istiklal marşına ırkçılık gözüyle bakıyor, benim de boşluğuma geldi keşke bağıra bağıra söyleseydim. Sonradan düşününce çok pişman olduğum bir an dı.
Doğuda eşiyle pazara çıkan polis durduk yerde öldürülebiliypr. Hem de kürt açılımı diye hükümetin hdpyi tepemize çıkardığı bir dönemde bile. Eskiden olsa seslerini duyurmaya çalıştıklarını düşünürsün değil mi? Peki buna önlem alması gereken kim? Orda öğretmenlerimiz polislerimiz ağır şartlarda yaşamaya çalışıyor. Görev sürelerinin bitmesini iple çekerek. Bu normal midir? Yıllardır böyle oralar. Sen orda polisine sahip çıkamıyorsun nasıl devletsin.Evet bu kadarmı bölündük?Bu kadarmı birbirimize düşmandık?Berkin ölmeseydi,Peki ölen polisler?Aileleri?Kaç gündür klavyede yazıp yazıp sildim.Berkin Türk,çocuk,insan.Polisler peki?Yapmayın lütfen
Onlarında vicdanın sızladığını sanmıyorum,o PKK sürüsünü dağdan davulla zurnayla indiren,sınırları sonuna kadar açıp Suriyelileri kontrolsüzce ülkemize alırken İşid ve PKK lı teröristleri dibimize sokanları destekleyenlerinde.Bu hdp yi meclise sokan vatan hainlerinin gram vicdani sizliyor mu acaba? Hepsinin ellerinde yillardir olen butun sehitlerimizin kani var. Kesinlikle cozum vur emri baska cikar yolu yok. Surec falan bitti zaten meclis meclis dediler girdiler hala ayni tas ayni hamam.
Başbakan berkini sahiplenmediği için berkini teröristler sahiplendi ve o kadar konuşuldu. Başbakan deseydi ki gezi olaylarında berkin yavrumuzu kaybettik çok üzgünüm. Ailesine başsağlığı diliyorum deseydi. Kimse konuşmazdı emin ol. Ölümü devlet sahiplenmeyince böyle oluyor. Şehitler hepimizin şehidi. Hepimiz üzüntü içindeyiz.
Berkin i en azından bildiğim ailesini aradılar baş sağlıgı için ve Ankara da bando yürüyüşü yaptılar diye biliyorum ben ama Fırat Çakıroğlu nun ailesini hiç kimse aramadı bununla ilgili kaynak paylaşabilirim link paylaşmak serbest ise
Tayyip Bey sahip çıkmak şöyle dursun Berkinin annesini meydanlarda yuhalatmisti.Berkin i en azından bildiğim ailesini aradılar baş sağlıgı için ve Ankara da bando yürüyüşü yaptılar diye biliyorum ben ama Fırat Çakıroğlu nun ailesini hiç kimse aramadı bununla ilgili kaynak paylaşabilirim link paylaşmak serbest ise
Ben de geziciyim ve buradayım. Üstelik geziye fotoğraf çektirmeye gitmedim ve herşeyi biliyorum. Sizin o akp hükümetiniz sırf geziyi dağıtmak için apoyla anlaşıp pkklıları soktular gezi parkına. Tüm flamaları toplayıp aponun resmini gezi parkının sol tarafından indirtmediler. Ben de dahil pek çok kişi pkkyla aynı tarafta yer almamak için alanları terk etti. Gezi direnişi işte böyle kırıldı. İlk etapta sırrı panzerlerin altına falan yatınca selo onu dizginledi çıktı biz meydanlarda yokuz dedi. Daha sonra baktılar ki tüm dünyada görülmemiş güzellikte bir protesto yapıyor akp karşıtları. Akp apoyla anlaştı , apo'meydanları ulusalcılara bırakmayın' açıklaması yaptı ve pkklılar alanlara doluştu, atatürkçüler çekildi.
Sizin akp niz atatürkçüleri kaçırmak için pkkyı kullandı orada. Kaç defadır görüyorum birşey yazmıyorum ama bir daha geziyi karıştırmayın şu konuya. Birlik olmamız lazım şimdi pkkya karşı.
Link serbest ama gerek yok inanırım.
Fırat çakıroğlu teröristlerin sahiplenebileceği bir genç değil. Onunda sahiplenen başka gruplar var.
Ama berkin aleviydi. Hassas bir nokta. Berkinin anacığı yuhalatılmamalıydı. O konuda daha hassas davranılmalıydı. Yanlış politika. Ardından gelen en acı ölümlerden biri daha savcı kiraz
Bakın hdp bunun için sevilmiyor karşı çıkılıyor.Yani mesele kürtleri temsil ise tabiki temsil edilmeliler.Ben şahsen hdp nin meclisde olmasından rahatsız değilim,ama bu olanlardan rahatsızımİstanbul’da görevli bir polis memuru aile ziyareti için gittiği Mardin’den Muş’a geçerken PKK’lı teröristler tarafından Lice’de kaçırıldı. Kaçırılan polis memurunun eşi ve çocukları ise serbest bırakıldı.
Ayrıntılar geliyor...
PKK'lı teröristler Erzurum'da 1 ambulans ve 3 sağlık görevlisini kaçırdı
Hürriyet
Bu olanlardan hepimiz rahatsızız.Pkk destekçisi olmadığı sürece kimseninde bu olaylara sevineceğini sanmıyorum.Bakın hdp bunun için sevilmiyor karşı çıkılıyor.Yani mesele kürtleri temsil ise tabiki temsil edilmeliler.Ben şahsen hdp nin meclisde olmasından rahatsız değilim,ama bu olanlardan rahatsızım
Bu olanlardan hepimiz rahatsızız.Pkk destekçisi olmadığı sürece kimseninde bu olaylara sevineceğini sanmıyorum.
Ama olayların birde gelişimi var.
Hükümetin ÇÖZÜM sürecine hep karşıydım, Burdada yazdım.Pkk dan nefret eden tanıdığım kürtler bile bu çözüm safsatasından sonra PKK yı yüceltmeye başladı. Çünkü bebek katilini hükümet adam yerine koydu.Bu süreçte binlerce terörist kevgir gibi olan sınırlarımızdan ülkeye giriş yaptı. Hazırlıklar tamam, yeterince adamlarıda var,aldık başımıza belayı.
Evet bende Hdp ye sırf barajı geçsinler diye oy verenlere sinirleniyorum , ama bugün olanlar oy verenlerden önce 5 yıl boyunca buna zemin hazırlayanların suçudur.
Muhtemelen sayın Cumhurbaşkanımız yine saflığının kurbanı olmuş, bunlara güvenmiştir diyenler bile çıkacaktır da, madem benim bile oturduğum yerden öngörebildiğim durumları onlar öngöremiyorsa oturmasınlar o koltukta.
Arkadaşım seni anlıyorum Fıratın tek suçu eli moltoflu olmamamsı fistan giymemesi ve biji serok apo dememesiBence fırat a ona yapılanın üçte biri bile yapılmadı üçte bire bile razıydık annesi bile aranmadı
halbuki kimsenin onu sahiplenmesine gerek yok ki zaten vatandaş kendi çabasıyla yaptı bir şeyler.
Suruçtaki ölenler savcı kiraz ın şehit edilmesinde iğrenç bir şekilde öldüren teröristleri ölümsüz yaptılar sgdf nin twitter hesabını açın bakın şehitlerle ilgili yaşasın indirdik zafer naraları attılar. Suruc a üzülenler savcının ve şehitlerin kemiklerini sızlatırlar bence. Zaten onlara devlet şehit gazi maaş verecek o da ayrı konu. Fıratın gözü önünde bayrak yaktılar bji shrrek apo demediği için şehit edildi bence en az bir berkin kadar değer görmeliydi