• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son dakika: Bu sene TEOG yapılmayacak! Milli Eğitim Bakanı Yılmaz açıkladı

Ben de yeni yeni okuyorum ama birakacagim yine. Bu yaz benim gorudugm su; bu islerden en cok zarari gorecek adamlar olayin farkinda degil, umurlarinda da degil. Bana ne oluyor ki diyorum. Sen dunyanin obur ucundasin, kapat televizyonu, git okyanus kenarinda yuru guzel guzel. Dert etme buralari. Bu arada guneye tasindin mi?
Tasindim.. Ilk hosgeldin "Irma"dan geldi. Neyse ki bana bulasmadi..:KK53:

Yok valla, hala deli gibi savunanlar var. Hicbirinin umurunda degil. Bir arkadasimla konusuyordum gecenlerde, icinde olunca pek belli olmuyor anlasilan, herkes isinde gucunde biz birsey hissetmiyoruz senin kadar dedi. Ates dustugu yeri yakiyor, geri kalanlar gormek bile istemiyor, hayatina bakiyor. Giresunlu yuzde yetmisle destekliyor, sonra findik fiyati maliyetini karsilamayinca akli basina geliyor, ille de kendi basina gelmesi lazim anlamak icin. Ben de o yuzden son zamanlarda hep oyle yaziyorum zaten, sira herkese gelecek diye..

Tasindim.. Ilk hosgeldin "Irma"dan geldi. Neyse ki bana bulasmadi..:KK53:

Yok valla, hala deli gibi savunanlar var. Hicbirinin umurunda degil. Bir arkadasimla konusuyordum gecenlerde, icinde olunca pek belli olmuyor anlasilan, herkes isinde gucunde biz birsey hissetmiyoruz senin kadar dedi. Ates dustugu yeri yakiyor, geri kalanlar gormek bile istemiyor, hayatina bakiyor. Giresunlu yuzde yetmisle destekliyor, sonra findik fiyati maliyetini karsilamayinca akli basina geliyor, ille de kendi basina gelmesi lazim anlamak icin. Ben de o yuzden son zamanlarda hep oyle yaziyorum zaten, sira herkese gelecek diye..

Ya nasil anlamiyorlar ya, daha yazin oradaydim ailem telasli korkuyorlar. Milletin "beyaz yakali sekuler turk" mahallelerue ugramamis daha ondandir o halleri. Okumayan adam bilmez, Bir de bizim ulkenin beyaz yakalisi bir sey olursa kacacagini hemen yurtdisinda aranan eleman olacagini saniyor. Birilerinin uyandirmasi lazim herkesi, millet general kendi ulkesinde amerika' da garsonluk yapiyor. Yakin arkadaslarimdan biri bir ulkenin eski egitim atasesi, adam sifirdan ogretmenlikten basladi. Isler karisik!
Yolum duserse cok gormek isterim seni, Irma dan sonra bir de ben goreyim:)

Son düzenleme:
Ya nasil anlamiyorlar ya, daha yazin oradaydim ailem telasli korkuyorlar. Milletin "beyaz yakali sekuler turk" mahallelerue ugramamis daha ondandir o halleri. Okumayan adam bilmez, Bir de bizim ulkenin beyaz yakalisi bir sey olursa kacacagini hemen yurtdisinda aranan eleman olacagini saniyor. Birilerinin uyandirmasi lazim herkesi, millet general kendi ulkesinde amerika' da garsonluk yapiyor. Yakin arkadaslarimdan biri bir ulkenin eski egitim atasesi, adam sifirdan ogretmenlikten basladi. Isler karisik!
Yolum duserse cok gormek isterim seni, Irma dan sonra bir de ben goreyim:)
Buyur gel, beklerim..:KK52:
Burada Turkiyeden aldigin diploma pek bir ise yaramiyor. Universitede okutulan bir cok dersi yeniden almak, buradan bir diploma daha almak zorundasin. Turkiyeden bir iki universitenin diplomasina deger veriyorlar, bunlardan biri Odtu, onun da gordugun gibi iktidar icini oymaya calisiyor. Duzgun egitim veren saygin egitim kuruluslarina tahammulleri yok. Kendileri onlarca ici bos, profesorsuz universite actilar, zaten egititimin seviyesini yerlere dusurduler, bundan fazlasini istemiyorlar. Kendi cocuklarini disarda okutup is muracaatlarinda gecer akce bir diploma sahibi ediyorlar, halkin cocugu universiteli issiz olarak dolasiyor. Zaman mi yanarsin, harcadigin paraya mi, gencligine mi, geleceginin hic olmasina mi, toplumun egitim seviyesinin dusmesine mi..

Burada Turkiyeden aldigin diploma pek bir ise yaramiyor. Universitede okutulan bir cok dersi yeniden almak, buradan bir diploma daha almak zorundasin. Turkiyeden bir iki universitenin diplomasina deger veriyorlar, bunlardan biri Odtu, onun da gordugun gibi iktidar icini oymaya calisiyor. Duzgun egitim veren saygin egitim kuruluslarina tahammulleri yok. Kendileri onlarca ici bos, profesorsuz universite actilar, zaten egititimin seviyesini yerlere dusurduler, bundan fazlasini istemiyorlar. Kendi cocuklarini disarda okutup is muracaatlarinda gecer akce bir diploma sahibi ediyorlar, halkin cocugu universiteli issiz olarak dolasiyor. Zaman mi yanarsin, harcadigin paraya mi, gencligine mi, geleceginin hic olmasina mi, toplumun egitim seviyesinin dusmesine mi..

Ya tip da akredite yok, diger bir cok okulun akreditesi var aslinda. Ama sifirdan basliyorsun hayata , kendi ulkende " birseyken", burada " herhangi bir sey" oluyorsun. Vallahi halk uzulmuyor sen de uzulme.

canım amerikada çoktan seçmeli soru sistemi yok mu, yani klasik sınav mı böyle teog gibi sınavlar

klasik sınav yapılcakmış, hatta el yazısından ondan düz yazıya geçilmiş, eee şimdiye kadar el yazısına zorlandı çocuk, ve yazısı korku filmi gibi, düz yazamıyorki, klasik sınavda nasıl okuncak o kağıt

klasik sınav yapılcakmış, hatta el yazısından ondan düz yazıya geçilmiş, eee şimdiye kadar el yazısına zorlandı çocuk, ve yazısı korku filmi gibi, düz yazamıyorki, klasik sınavda nasıl okuncak o kağıt
Daha ne yapacaklarını kendileride bilmiyor.
Klasik sınavla liselerde okuyacak çocuk bulamazlar.
Verdikleri eğitim ne ki klasik sınav olsun.
(Profiline de yazmıştım sana de ja vu yaşattım azcık :p)

moralim bozuldu cidden ya bi de mülakatta olcakmış, ay inşallah yanlış duyumlardır

moralim bozuldu cidden ya bi de mülakatta olcakmış, ay inşallah yanlış duyumlardır
Hangi birini mulakata alacaklarmis:KK53:
Sanki benim çocuguma etkisi yokmuş gibi şaskinlikla gülerek izliyorum.
Bide lys yi kaldirsinlarda tam olsun:confused:

Bu çocuklarin hiçbiri kompozisyon yazmayi bile bilmiyor.
8 senede klasik yazili 3 kere oldularsa oda boşluk doldurma şeklindedir.

Bu çocuklarin hiçbiri kompozisyon yazmayi bile bilmiyor.
8 senede klasik yazili 3 kere oldularsa oda boşluk doldurma şeklindedir.

işte açık uçlu soru da bunun alıştırmasıymış zaten, el yazısı bangır bangır geldi herkes deli gibi savundu, geçen sene sessiz sedasız kaldırıldı

Hangi birini mulakata alacaklarmis:KK53:
Sanki benim çocuguma etkisi yokmuş gibi şaskinlikla gülerek izliyorum.
Bide lys yi kaldirsinlarda tam olsun:confused:

yani sen de ben de mülakat olursa nasıl sorular sorulcağını nasıl çocukların seçilceğini biliyoruz sanırım

Back