Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy benim ocakta yemeğim varya siz niye izlemiyosunuz bana deli muamelesi yapıyosunuz burda açın trthaberi
Benim cocugum ozelde okuyacakPP beni baglamiyor teog meog, zenginim param var mutluyumya siz niye izlemiyosunuz bana deli muamelesi yapıyosunuz burda açın trthaberi
valla bomba bi lafla program kapandı, öğretmenlerin ayrı illere atanması konusu var ya, aile birliğinin bozulması konusu:
ya eşini tercih et ya işini
Ooo super kadinlar is alanindan cekilsin diyorlar yani:))) ya da uc cocugu uc farkli adamdan/kadindan yapin, nesil cesitlensin mi diyorlar, hangisi acep
sadece ikiside sözleşmeliyle aynı ile atanabilirmiş, diğerleri ya işini ya eşini tercih etsin diyor
bizim bi tanıdık tam tersi, sözleşmeli öğretmen doğuda adam, bakalım ne kadar dayanabilcekler iki haftada tükendiler, kadın istifa edemez kadrolu, nasıl olcak bilmiyorum
Koyun ceplere parayi okullarin sinavlarini gezeceksiniz cocuklariniz ile, farkli okullarin sinavi ayni gun olursa yandiniz ya birini ya otekini tercih edeceksiniz. Cocugunuz bir degil on sinava girecek belki:S
valla küçük bi anadolu şehrindeyiz iki fen lisesi bi sürü kolej var, fen liselerine giremezse, kolejlerden birine burslu girebilir diye düşünüyorum, hiç öyle izmir istanbul vs gezemicem doğru, gezsem de oğluma güvenim var ama sisteme yok
Ne diyeyim philly, yapboz tahtasina cevirdiler ulkeyi. Turk insanina nasil dunyayi daha dar edebiliriz diye ugrasiyorlar. Haberleri okumaya korkar oldum artik. Sinirlerim kaldirmiyor. Istedikleri sorgulamayan, kaderci, cahil bir toplum olusturmak, bu ugurda herseyi yapacaklardir.Saraylim alalim seni buralara:)
Şu an üniversite sınavlarının da kaldırılması konuşuluyor sitelerde
Ne diyeyim philly, yapboz tahtasina cevirdiler ulkeyi. Turk insanina nasil dunyayi daha dar edebiliriz diye ugrasiyorlar. Haberleri okumaya korkar oldum artik. Sinirlerim kaldirmiyor. Istedikleri sorgulamayan, kaderci, cahil bir toplum olusturmak, bu ugurda herseyi yapacaklardir.
Üniversite sınavları için mi dediler. Ne kadar hoş :/bakan demin kendi söyledi kalkacak diye, cumhurbaşkanı da ny den söyledi
Biz hala saf gibi böyle ani değişiklik mi yapılır diye konuşuyoruz ama ani değil aslında ilmek ilmek işliyorlar görüldüğü gibi.Koyun ceplere parayi okullarin sinavlarini gezeceksiniz cocuklariniz ile, farkli okullarin sinavi ayni gun olursa yandiniz ya birini ya otekini tercih edeceksiniz. Cocugunuz bir degil on sinava girecek belki:S
Alin baska haber
http://t24.com.tr/haber/imam-hatiplilere-anadolu-lisesi-imkani-sinavsiz-gececekler,444847
Üniversite sınavları için mi dediler. Ne kadar hoş :/
Haklısın. E o zaman bi sonraki aşama da kpss nin kalkması. Sınavsız sistemde çocuk niye çalışsın ki. Okuma yazma bilmeyen üniversite mezunlarını da götürürüz yakında. Bilgisiz doktorlar öğretmenler avukatlar sarar her yanı. Ay düşününce daraldımevet üni için, belki onda da adrese dayalı olur, şaşırmam yani:) herkes kendi şehrindeki üni ye gitsin gibi bişeyler...
şaka bi yana lise bitirme sınavı gibi bişey olcakmış galiba, sınavlar bölüncekmiş, aslında teogun lise versiyonunu tarif etti bakan