- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
bakan trthaber de, sunucu bakanı çok sıkıştırıyor gerçekten
1930 lardan bahsediyor öfff, azcık ciddiyet ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakan trthaber de, sunucu bakanı çok sıkıştırıyor gerçekten
Ben bu bakanlara da üzülüyorum ya.bakan trthaber de, sunucu bakanı çok sıkıştırıyor gerçekten
Ben bu bakanlara da üzülüyorum ya.
O da cumhurbaşkanından öğrendi, sistemin kalkması gerektiğini aslında.
Onlar evleri fen liselerinin karşısına taşımakla meşgullerKizlar donmussunuz geri:))) evetciler yok ama
Onlar evleri fen liselerinin karşısına taşımakla meşguller
Evet muazzam bilgiler var.bu seneki müfredat cumhuriyet tarihindeki en iyi müfredatmış, du bakalım görcez
Direk kampüse gecekondu yapayım diyorumbence sen de tıp fakültesinin eteğinde bi ev kap, bu üni meselesi de sana patlayabilir:)
Hizli kararlar alinacak diye sevinenler ne dusunuyor onu merak ediyorum. 5 gune indi suan, bakalim daha ne kadar inecekKizlar donmussunuz geri:))) evetciler yok ama
Onlar evleri fen liselerinin karşısına taşımakla meşguller
Hizli kararlar alinacak diye sevinenler ne dusunuyor onu merak ediyorum. 5 gune indi suan, bakalim daha ne kadar inecek
Keşke öyle olsa. Ama daha çok tersi olacak gibi.Puhahahahaha cok iyi oldu hic uzulmuyorum, ama keske karsi cikanlarin cocuklari magdur olmasa. Ne halleri varsa gorsunler
Keşke öyle olsa. Ama daha çok tersi olacak gibi.
en özgürlükçü hükümetiz, herkes istediğini söylüyor yazıyor diyor şu an, üstelik bu hakaret mi diye de düşünmüyorlarmış
kimse istemediği okula gitmeyecekmiş
Evet 2 sene önce gördük.en özgürlükçü hükümetiz, herkes istediğini söylüyor yazıyor diyor şu an, üstelik bu hakaret mi diye de düşünmüyorlarmış
kimse istemediği okula gitmeyecekmiş
Uyku felcimi geçiriyosunçok fantastik bi program seyrediyorum, ülkemiz eğitimde pek çok ülkeden ilerideymiş
cocuklara masallar kusagindan mi:)çok fantastik bi program seyrediyorum, ülkemiz eğitimde pek çok ülkeden ilerideymiş