Son dakika: Bu sene TEOG yapılmayacak! Milli Eğitim Bakanı Yılmaz açıkladı

ya siz niye izlemiyosunuz bana deli muamelesi yapıyosunuz burda açın trthaberi

eksi de biri koc grubu ile ilgili bir sey yazmisti cok hosuma gitti kopyaliyorum buraya
"
olaya neden bu kadar karmaşıkmış gibi yaklaşıyorsunuz anlayamıyorum. olay çok basit:

bu ülkede 80 milyon insanız, çalışıyoruz ve bir değer ortaya koyuyoruz. siyasiler ve sermaye sahipleri de anlaşıp bu değeri çatır çatır yiyorlar. halk çalışmaya devam edebilsin diye de, karnı doyacak kadarını halka geri veriyorlar. bir kölelik sistemi içindeyiz, bunu da en temel ihtiyaçlara bile getirdikleri vergiler sayesinde yapıyorlar. ücretsiz verilmesi gereken eğitim, sağlık gibi hizmetleri fahiş fiyatlarla sunarak yapıyorlar.

aslanla sırtlanın yediği antilobuz oğlum biz. etimiz çok, kavga etmiyorlar. biri götümüzü ısırıyor biri boynumuzu. biz de bir dönem aslandan, bir dönem sırtlandan medet umuyoruz.

birleşip tepki veremediğimiz sürece başımıza gelen her şeyi hak ediyoruz
."
20.09.2017 10:30 barkanand

Halkin durumu aynen bu sermaye ve siyaset arasinda sikisip kalmis, Cocuklari kolelige mahkum!

valla bomba bi lafla program kapandı, öğretmenlerin ayrı illere atanması konusu var ya, aile birliğinin bozulması konusu:

ya eşini tercih et ya işini

valla bomba bi lafla program kapandı, öğretmenlerin ayrı illere atanması konusu var ya, aile birliğinin bozulması konusu:

ya eşini tercih et ya işini

Ooo super kadinlar is alanindan cekilsin diyorlar yani:))) ya da uc cocugu uc farkli adamdan/kadindan yapin, nesil cesitlensin mi diyorlar, hangisi acep

Ooo super kadinlar is alanindan cekilsin diyorlar yani:))) ya da uc cocugu uc farkli adamdan/kadindan yapin, nesil cesitlensin mi diyorlar, hangisi acep

sadece ikiside sözleşmeliyle aynı ile atanabilirmiş, diğerleri ya işini ya eşini tercih etsin diyor
bizim bi tanıdık tam tersi, sözleşmeli öğretmen doğuda adam, bakalım ne kadar dayanabilcekler iki haftada tükendiler, kadın istifa edemez kadrolu, nasıl olcak bilmiyorum

Vallahi sacma sapan isler. Kadrolu insani cezalandirmak resmen yapilan.

Koyun ceplere parayi okullarin sinavlarini gezeceksiniz cocuklariniz ile, farkli okullarin sinavi ayni gun olursa yandiniz ya birini ya otekini tercih edeceksiniz. Cocugunuz bir degil on sinava girecek belki:S

valla küçük bi anadolu şehrindeyiz iki fen lisesi bi sürü kolej var, fen liselerine giremezse, kolejlerden birine burslu girebilir diye düşünüyorum, hiç öyle izmir istanbul vs gezemicem doğru, gezsem de oğluma güvenim var ama sisteme yok

sizlere ironik olarak soyledim ama durum aynen boyle, kimse yerinden kalkip baska sehre gidemez. Sacma sapan isler,biri bir laf etti uc gun sonra koca sistemi kaldirdik dediler. Soyle bir sey yazmislar ekside https://eksisozluk.com/i-hatiplerin-lise-ve-universiteye-sinavsiz-girmesi--5456811

Saraylim alalim seni buralara:)
Ne diyeyim philly, yapboz tahtasina cevirdiler ulkeyi. Turk insanina nasil dunyayi daha dar edebiliriz diye ugrasiyorlar. Haberleri okumaya korkar oldum artik. Sinirlerim kaldirmiyor. Istedikleri sorgulamayan, kaderci, cahil bir toplum olusturmak, bu ugurda herseyi yapacaklardir.

Ben de yeni yeni okuyorum ama birakacagim yine. Bu yaz benim gorudugm su; bu islerden en cok zarari gorecek adamlar olayin farkinda degil, umurlarinda da degil. Bana ne oluyor ki diyorum. Sen dunyanin obur ucundasin, kapat televizyonu, git okyanus kenarinda yuru guzel guzel. Dert etme buralari. Bu arada guneye tasindin mi?

Biz hala saf gibi böyle ani değişiklik mi yapılır diye konuşuyoruz ama ani değil aslında ilmek ilmek işliyorlar görüldüğü gibi.
Sadece bizim son anda haberimiz oluyor o kadar.
Tartışma fırsatı bile verilmiyor oh ne güzel dünya.

Üniversite sınavları için mi dediler. Ne kadar hoş :/

evet üni için, belki onda da adrese dayalı olur, şaşırmam yani:) herkes kendi şehrindeki üni ye gitsin gibi bişeyler...
şaka bi yana lise bitirme sınavı gibi bişey olcakmış galiba, sınavlar bölüncekmiş, aslında teogun lise versiyonunu tarif etti bakan

Haklısın. E o zaman bi sonraki aşama da kpss nin kalkması. Sınavsız sistemde çocuk niye çalışsın ki. Okuma yazma bilmeyen üniversite mezunlarını da götürürüz yakında. Bilgisiz doktorlar öğretmenler avukatlar sarar her yanı. Ay düşününce daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…