Allahım bize güvenin demiş bir de
Madem sınav sistemini yanlış buluyorsun bu zamana kadar neden düzenleme yapılmadı.hayır zaten yeni sınavı da meb hazırlayacaksa teogun kalkmasının ne anlamı var
Ahaha Erdoğan üniversite giriş sınavıyla ilgili de çalışma var demiş.
Birkaç güne de o kalkar.
Yarış atı artık çocuklar değil, iş anne babalara düşüyor.
Hadi bakalım adrese yakın okula kayıt sistemi falan gelirse, en başarılı okul yanında ev alma,
her okul kendi sınavını yapacaksa en iyi torpili bulma yarışı başlasın veliler arasında.
Emlakçılar ilan verirken artık fen lisesi manzaralı yazarlar, evlerin değeri artacak.eee fen lisesinin yanından ev tutalım o zamanherkes tutacak ama çocukların seviyesi aynı değil, okulda başarlı çocuklarda harcanmış olcak böylece, okulun da (bizim zamanızda düz lise derlerdi) dümdüz bi lisesen farkı kalmayacak
Yok 2016 da mezun vermeye başladılar diye biliyorum. İlk alım 2012-2013 öğretim yılında başlamış olmalı. 4+4+4 ün uygulamaya geçtiği yıl. Yanlış biliyorsam düzeltin yine de.TEOG'a gösterilen ilgi boşa değil: Bu sene imam hatiplerin orta kısmı ilk mezunlarını verecekmis. Geçen sene imam hatip 6. ve 7. sınıflara yapılan Teog deneme sınavlarında, 400 puanı gecememis cocuklar, altında kalmıslar.
Bu durum cb ye raporlanmış. İmam hatipde egitim seviyesi yükseltilmek yerine sınav sistemini değistirip bu çocukların 480 ve üstü puanlardaki anadolu liseleri ve fen liselerine girişleri sağlanacak.
Yani okulların egitim seviyesi yükseltilmeyip ülkenin genel egitim ve sınav sistem seviyesi düşürülecek. Amaç bu olunca, çözüm de böyle vahim oluyor.
Yok 2016 da mezun vermeye başladılar diye biliyorum. İlk alım 2012-2013 öğretim yılında başlamış olmalı. 4+4+4 ün uygulamaya geçtiği yıl. Yanlış biliyorsam düzeltin yine de.
Ama şu kısımda kesin haklısınız; okulların genel eğitim seviyesi düşecek. Nasıl alım yapacaklarını tahmin edebiliyoruz sonuçta.
Merkezi sınav şart bizim ülkede.
Böyle bile adaleti sağlayamamışken, tersi mümkün değil.
Başka bir yerde de okullar A,B,C gibi seviyelere bölünecekmiş, farklı kıstaslara göre alınacakmış okullara, öyle yazıyor.sadece ilk yüzde beşe giren kısım sınava tabii tutulcakmış diğerleri adrese göreymiş, ilk duyumlar bunlar diyor haberlerde
yani çocuk imam hatip yanında okuyosa oraya gidecek, istesin istemesin
Tarihler çok önemli değil aslındaYok 2016 da mezun vermeye başladılar diye biliyorum. İlk alım 2012-2013 öğretim yılında başlamış olmalı. 4+4+4 ün uygulamaya geçtiği yıl. Yanlış biliyorsam düzeltin yine de.
Ama şu kısımda kesin haklısınız; okulların genel eğitim seviyesi düşecek. Nasıl alım yapacaklarını tahmin edebiliyoruz sonuçta.
Merkezi sınav şart bizim ülkede.
Böyle bile adaleti sağlayamamışken, tersi mümkün değil.
Başka bir yerde de okullar A,B,C gibi seviyelere bölünecekmiş, farklı kıstaslara göre alınacakmış okullara, öyle yazıyor.
Bakalım hangisi gelecek.
Ama en saçması adrese göre olması olur, her mahallede imam hatip var zaten nerdeyse artık.
Özel okullar birliği "sınavın kaldırılmasını destekliyoruz "diye açıklama yapmış zatenya memurlar bile çocuğunu özele yolluyor ki iki kişilik memur maaşına göre özele yollamamalı mantıken, ama ülkede herşey mantık dışı ve insanlar çocuğunun geleceğinden endişe ediyor, napsınlar, başka şeylerden kısıp yolluyorlar, bence bu da insanları daha çok özele yönledircek, bi de özellerin kalitesi de düştü, iyi bişey mi yapacak o da meçhul
Aynen öyle.Tarihler çok önemli değil aslında
Zafere giden yolda herşey mübahtır mantığıyla ilerleniyor.
Bilmem farkettin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?