- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
turkiye yakin komsumuz olmadigindan, ankara siradan bir ortadogu baskenti oldugundan, paris tren mesafesinde oldugundan, avrupanin birbirine kulturel bagi oldugundan, turklerin ermenilere ve kurtlere yaptiklarindan dolayi 'ben ankarayim' diyemiyorum"
işte böyle demişlerdi bizim acımızı hissetmeleri için illa kendi yakinlari, kendileri mi ölmesi gerekiyor bu teror denen lanetin ortak bir sey oldugunu, anlamadık insanoğlu olarak çok yazık..
Öyle kibirliler ki bize birşey olmaz kafasındalar halbuki avrupa ülkelerinden işide kaçıp terörist olan ınsanlarda patlama olmuş adamlara rahat batıyor , belçikalı fransalı ingiliz teröristler de var , unutuyorlar işte.Şimdi hepsi "brüksel" olur ama
Acimizi anlamaniz için o aciyi yasamaniz gerekiyor sanirim. Pkk'ya çadır kurdurursaniz böyle uçurur havaya sizi. Bizim içimizde yaşayıp düşmanlık eden size dost mu olacakti? Teröristle kucak kucağa olursaniz böyle gözünüzü oyar ışte.
Neden ankara olmadiniz?
ayrıca Brüksel hukumetini istifaya davet ediyorum güvenlik zaafiyeti var yuh yani avrupanin kalbinde yapilan seye bak
Ne kadar kolay yazılıyor değil mi, söz konusu "Batı" olduğunda. Şu cümleyi Türkiye'deki patlamalarında biz yazdığımızda terörist destekçisi oluyoruz.batı kendini sorgulamak yerine başkalarını suçlamakla zaman kaybederse, daha çok canlar yanar bütün ülkelerde.
Ne kadar kolay yazılıyor değil mi, söz konusu "Batı" olduğunda. Şu cümleyi Türkiye'deki patlamalarında biz yazdığımızda terörist destekçisi oluyoruz.
Hayat çok garip.
Yok o öyle değil işte...işte ben bunu anlamıyorum yahu.. bizden kaç kişi üzüldü mesela şu patlamaya? herkes skor derdinde yine.. biz de kaç kişi onlara üzüldüyse, onlarda da o kadar kişi bize üzüldü işte..
Şimdi hepsi "brüksel" olur ama
Acimizi anlamaniz için o aciyi yasamaniz gerekiyor sanirim. Pkk'ya çadır kurdurursaniz böyle uçurur havaya sizi. Bizim içimizde yaşayıp düşmanlık eden size dost mu olacakti? Teröristle kucak kucağa olursaniz böyle gözünüzü oyar ışte.
Neden ankara olmadiniz?
ayrıca Belçika hukumetini istifaya davet ediyorum güvenlik zaafiyeti var yuh yani avrupanin kalbinde yapilan seye bak
Ne bekliyordunuz?
Charlie hebdo saldırısında çok mu yanlarında olduk, o zaman yapılan yorumları çok net hatırlıyorum. Paris saldırısında sevinen yine bizdik değilmi? Milli maçta saygı duruşunu bile ıslıklarla sabote ettik, allhuekber nidalarıyla inlettik stadı. Ülkemizde ölen israillere oh olsun dedik, gebersinler dedik. Şimdi yine belçika için aynı şeyi yapıyoruz. Sonra ama onlar da bize üzülmüyor diyoruz. Bu iki yüzlülük değil de nedir.
Ayrıca biz daha kendi ülkemizde ölenlere üzülmeden önce hangi taraftanmış diye bakıyoruz. İnsan önce kendi altındaki eşeği görmeli öyle değil mi?
Bu haberin tamamını okudum. Yorumlarda kimse oh iyi olsun dememiş zaten. Sadece parise üzüldüğüm kadar ankaraya üzülemem demiş. Irakta, afganistanda bombalar patlarken biz ne kadar üzüldük de adamların bu söylemlerini yargılıyoruz.