- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
Hey allahım, gel de hümanist ol,insanlık adına üzül.Türkiyeyi suçlamaya başlamışlar kızarmış hindi resimleri paylaşıyorlar yan türkiye yan falan diyorlar yine biz suçlu olduk .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey allahım, gel de hümanist ol,insanlık adına üzül.Türkiyeyi suçlamaya başlamışlar kızarmış hindi resimleri paylaşıyorlar yan türkiye yan falan diyorlar yine biz suçlu olduk .
Kendileri yazıp kendileri oynuyorlar. Erdoğan'ın uyarısına karşılık bizi suçluyorlarsa bizde kalkıp Abd yi Almanya'yı suçluyoruz o halde. Almanya uyarınca ileri görüşlü,Erdoğan uyarınca şüpheli konumda bakanlar cidden at gözlüğü takmışlar.Türkiyeyi suçlamaya başlamışlar kızarmış hindi resimleri paylaşıyorlar yan türkiye yan falan diyorlar yine biz suçlu olduk .
ya sen ne diyorsun.. patlamadan önce türk vatandaşlarımızı uyardığımızı düşün ve ardından patlama oldugunu ? bizi topa tutarlardı Türkiye yaptı derlerdi .Kendileri yazıp kendileri oynuyorlar. Erdoğan'ın uyarısına karşılık bizi suçluyorlarsa bizde kalkıp Abd yi Almanya'yı suçluyoruz o halde. Almanya uyarınca ileri görüşlü,Erdoğan uyarınca şüpheli konumda bakanlar cidden at gözlüğü takmışlar.
bikaç salağın yüzünden ben masumlar aüzülmekten vazgeçmicemHey allahım, gel de hümanist ol,insanlık adına üzül.
bikaç salağın yüzünden ben masumlar aüzülmekten vazgeçmicem
hepsi nasılsa kendi pisliğinde boğulur elbet
gerçekten olan hep masuma oluyor ..
Millet ucmus yine valla. Neymis efendim pkk çadırı acmislar, belcikaya Ohhh iyi olmus. Ula bizim memlekette heryerde ellerinde pkk pacavrasiyla gezip apo itinin resimlerini salliyorlar. Adamlar meclise girdiler, bizim verdigimizle ceplerini dolduruyorlar. Dunku nevruz kutlamalarini ozlemedinizmi, sizin baktiginiz kanallar vermedimi...
Yakını goremiyonuz galiba...
Haklısın...bikaç salağın yüzünden ben masumlar aüzülmekten vazgeçmicem
hepsi nasılsa kendi pisliğinde boğulur elbet
gerçekten olan hep masuma oluyor ..
Sen benden çok yaşıyacaksın..Millet ucmus yine valla. Neymis efendim pkk çadırı acmislar, belcikaya Ohhh iyi olmus. Ula bizim memlekette heryerde ellerinde pkk pacavrasiyla gezip apo itinin resimlerini salliyorlar. Adamlar meclise girdiler, bizim verdigimizle ceplerini dolduruyorlar. Dunku nevruz kutlamalarini ozlemedinizmi, sizin baktiginiz kanallar vermedimi...
Aklin yolu birdir arkadasim. Sende cok yasaa, herkes cok yasasin. Senin gibi insanlara cok ihtiyacimiz var bugünlerde....Sen benden çok yaşıyacaksın..
Aynı şeyleri yazmaya girmiştim.
Birde bizim Suriyeli muhaliflere gönderdiğimiz tırlar var, yeter ki Esad indirilsin diye. İstanbul da bile işid propagandası yapıp Ada'm toplayanlara ses çıkartmamamız, İşid teröristlerinin Türkiye'yi sığınmak için kullanmaları ....vs .Millet ucmus yine valla. Neymis efendim pkk çadırı acmislar, belcikaya Ohhh iyi olmus. Ula bizim memlekette heryerde ellerinde pkk pacavrasiyla gezip apo itinin resimlerini salliyorlar. Adamlar meclise girdiler, bizim verdigimizle ceplerini dolduruyorlar. Dunku nevruz kutlamalarini ozlemedinizmi, sizin baktiginiz kanallar vermedimi...