- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
Aynen.işte ben bunu anlamıyorum yahu.. bizden kaç kişi üzüldü mesela şu patlamaya? herkes skor derdinde yine.. biz de kaç kişi onlara üzüldüyse, onlarda da o kadar kişi bize üzüldü işte..
Ya kendi ulkesinde terorist dugunune altin bilezik gonderen Basbakana ne demeli ne yapmali, davulla zurna ile megri megrilerle terorist karsilayanlara ne demeli ne yapmali? Turkiyeye de oh mu olsun? Bunlarin bedelini mi ödedik yani.Türkiye her zaman mazlumun yanında olmuş bir ülkedir. Suriyeli sığınmacılar "sözde medeni" avrupada ne muamele görüyor hepimiz biliyoruz. Hangi ülke olursa olsun deprem,tsunami vs herhangi bir dogal afette en önce bizim ulkemiz yardıma koşar. Bu demektir ki biz kimseyi dininden ötürü dışlamiyoruz. Ama biz dinimizden dolayı dışlaniyorz ne komiktir ki kendi ulkemizde bile :)
Onlar ne kadar yanımızda olduysa bizde o kadar yanlarindayiz. Iki yuzluluk değil bu "neden ankara olmadiniz?" A cevaplar vermişler ya,bizimde neden paris,brüksel olmadığımızın cevabı. Dost olduğunuz kadar dostuz diyoruz.
Ab "pkk terör örgütüdür" diye kabul ediyor da Ab zirvesinde terörist yandaşlarina çadır kurma izni vermeleri neyin göstergesi?
Sapla samani karıştirmayin.
Biz kendi ülkemizde ölen her "masum" insana üzülüyor,rahmetle dua ediyoruz. Kimse kusura bakmasinda dağda ölen teröriste de üzülemeyiz.
Irak,suriye,filistin,myanmar,afganistan dünyanın neresinde zulüm gören varsa hepsine de üzülüyoruz. Kimsenin çıkıp da "afganistanda ölenlere oh olsun" dediğini de görmedim ne alaka bunu yazdiysan
Ne alaka benm yazdigimla? Tayyipci mi sandin sen beni? yanlış yerden saldiriyosun. Teröre destek olan her kim varsa canı cehenneme!Ya kendi ulkesinde terorist dugunune altin bilezik gonderen Basbakana ne demeli ne yapmali, davulla zurna ile megri megrilerle terorist karsilayanlara ne demeli ne yapmali? Turkiyeye de oh mu olsun? Bunlarin bedelini mi ödedik yani.
Kimseye saldirmiyorum. Amacim hic bir zaman saldiri dilini kullanmak degil. Siddet hepimizi esir almis gundelik yazismalarimiza bile hakim neyse konumuz bu degil. Tayyipci sanarak yazmadim bunlari olup olmamanizla da cok ilgilenmedim zaten. Benim anlatmak istedigim butun toror saldirilarinin hedefinde masum insanlar oldugu ulkelerinde it surusune taziye cadiri kuruldu diye bunu yasamalari reva mi yani? eli kanli tororistler disinda kimse bu sekilde ölümü hakketmez. Soylemek istedigim buydu sadece.Ne alaka benm yazdigimla? Tayyipci mi sandin sen beni? yanlış yerden saldiriyosun. Teröre destek olan her kim varsa canı cehenneme!
Ne bekliyordunuz?
Charlie hebdo saldırısında çok mu yanlarında olduk, o zaman yapılan yorumları çok net hatırlıyorum. Paris saldırısında sevinen yine bizdik değilmi? Milli maçta saygı duruşunu bile ıslıklarla sabote ettik, allhuekber nidalarıyla inlettik stadı. Ülkemizde ölen israillere oh olsun dedik, gebersinler dedik. Şimdi yine belçika için aynı şeyi yapıyoruz. Sonra ama onlar da bize üzülmüyor diyoruz. Bu iki yüzlülük değil de nedir.
Ayrıca biz daha kendi ülkemizde ölenlere üzülmeden önce hangi taraftanmış diye bakıyoruz. İnsan önce kendi altındaki eşeği görmeli öyle değil mi?
Bu haberin tamamını okudum. Yorumlarda kimse oh iyi olsun dememiş zaten. Sadece parise üzüldüğüm kadar ankaraya üzülemem demiş. Irakta, afganistanda bombalar patlarken biz ne kadar üzüldük de adamların bu söylemlerini yargılıyoruz.
Burada hiçkimse ölümlere oh olsun demedi zannetmiyorum. Bu insan olan her kişinin fıtratına ters bir durum zaten. Ne vicdan ne iman bunu kabul eder. Burada dikkat çekilen konu avrupanın iki yüzlülüğü ve ikili tavırları. Türk'ün teröristi veya avrupanın teröristi demiyoruz. Patlamayı DAEş üstlendi. Tanıdık gelmedi mi size ismi? PKK ya DHKPC ye destek verip DAEŞ i ayrı tutmak insanlığa sığar mı? Avrupa bunu düşünsün. Bol kuyruklu bir yılan gibi ama baş bir tane.Ya kendi ulkesinde terorist dugunune altin bilezik gonderen Basbakana ne demeli ne yapmali, davulla zurna ile megri megrilerle terorist karsilayanlara ne demeli ne yapmali? Turkiyeye de oh mu olsun? Bunlarin bedelini mi ödedik yani.
Türkiye'nin dört bir tarafını terör yuvası haline getirip adeta irinli bir yara gibi gösteren Avrupa. Şu gitmeli ancak rahatlarsınız diyebilen bir terör örgütü lideri. Terörde bile birleşmeyi reddeden bir halk. Halkın içine gönderdiği casuslarıyla ajanlarıyla halki birbirine düşüren birileri. Ve bu ülkeden gitmek istiyorum diye haykıran bir kesim. Çözüm ne peki sormak istiyorum onlara. Terör her yerde illa ki olay olsunda mı görün. Avrupa'nın göbeğinde. Çözüm nedir?o havalanında bizde bir yerlere gitmek için bekliyor olabilirdik, dünyanın hiç bi yerinde güven kalmadı
Burada hiçkimse ölümlere oh olsun demedi zannetmiyorum. Bu insan olan her kişinin fıtratına ters bir durum zaten. Ne vicdan ne iman bunu kabul eder. Burada dikkat çekilen konu avrupanın iki yüzlülüğü ve ikili tavırları. Türk'ün teröristi veya avrupanın teröristi demiyoruz. Patlamayı DAEş üstlendi. Tanıdık gelmedi mi size ismi? PKK ya DHKPC ye destek verip DAEŞ i ayrı tutmak insanlığa sığar mı? Avrupa bunu düşünsün. Bol kuyruklu bir yılan gibi ama baş bir tane.
Türkiye'nin dört bir tarafını terör yuvası haline getirip adeta irinli bir yara gibi gösteren Avrupa. Şu gitmeli ancak rahatlarsınız diyebilen bir terör örgütü lideri. Terörde bile birleşmeyi reddeden bir halk. Halkın içine gönderdiği casuslarıyla ajanlarıyla halki birbirine düşüren birileri. Ve bu ülkeden gitmek istiyorum diye haykıran bir kesim. Çözüm ne peki sormak istiyorum onlara. Terör her yerde illa ki olay olsunda mı görün. Avrupa'nın göbeğinde. Çözüm nedir?
iyi tespit.Bir bomba o devlet nerede isterse orada patlar gibi geliyor artık bana...
aynen katılıyorum.Böyle yorumlar görmek biraz olsun rahatlatıyor beni. Senin gibileri de ara sıra görmesem insanlıktan umudumu kesicem.
tabiki de diyorlardır. bu hep böyledir.Birde bizim Suriyeli muhaliflere gönderdiğimiz tırlar var, yeter ki Esad indirilsin diye. İstanbul da bile işid propagandası yapıp Ada'm toplayanlara ses çıkartmamamız, İşid teröristlerinin Türkiye'yi sığınmak için kullanmaları ....vs .
Şimdi Suriye cephesinden bakalım bizdeki patlamalara.. Onlarda diyormudur acaba " Zaman'ında destek verdiğin terör örgütü bugünde seni bombalıyor, oh olsun" diye???