- 3 Ağustos 2024
- 659
- 1.843
- 28
- 31
- Konu Sahibi Elif Celik5454
-
Benim de öyle maalesef. Memleketten çok uzaktayız. Bi kahve içip kafamı dağıtacağım kimsem bile yok. Ben kendimi hep geçecek diye teskin ediyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum. Çok zor millet annesiyle ablasıyla mis gibi takılıyor insan imreniyor. Ama olsun bundan 10 sene sonra biz de çocukları alır çıkarız kahve içmeye öyle düşünün. Bu arada emzik kullanıyorsa gece emzikle sakinleştirmeye çalışın. Sizi emzik gibi kullanıyor çünkü.Ben de şu an salonu toplamiyorum cunku biliyorum dagiliyo sonra moralim bozuluyor zaten yetemedigim icun de ağlıyorum yardım edenim yok
Ben kayınvalidenizi çağırmaktan bahsettiğinize denk geldim.Ablam yazdim zaten yukarıda kayinvalideye bırakamam çünkü evime karisiyo bulursam kac yazar eve gelince moralim bozulacak
Yok maalesef emzigi 8.ayda bıraktı kendiliğinden ve evet beni emzik gibi kullanıyor bu yüzden kesicem memrdenBenim de öyle maalesef. Memleketten çok uzaktayız. Bi kahve içip kafamı dağıtacağım kimsem bile yok. Ben kendimi hep geçecek diye teskin ediyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum. Çok zor millet annesiyle ablasıyla mis gibi takılıyor insan imreniyor. Ama olsun bundan 10 sene sonra biz de çocukları alır çıkarız kahve içmeye öyle düşünün. Bu arada emzik kullanıyorsa gece emzikle sakinleştirmeye çalışın. Sizi emzik gibi kullanıyor çünkü.
Esim annemleri aradığında mutfakta 5dk fazla zaman geçirdim diye anneme şikayet etti ben kime bırakacağım bu çocuğu?!Öncelikle bunlar geçici, çocuklar zamanla büyüyor. Eviniz her daim temiz düzenli olamaz çocuklu ev hele düzenli olursa anormal olur. Titiz bir insan da gittiği yerde temizlik eleştirmez kalkar yapar temizler.
Benim de küçük oğlum doğduğunda büyük oğlum ilk okul 1. sınıfa gidiyordu ben de yürüyerek bırakıp aldım, şöyle düşünün dışarı çıkmış yürüyüş yapmış oluyorsunuz. Akşam eşiniz gelince birkaç saat ona bırakın dinlenin.
Biraz bunalmışsın, kendini üzme sıkma. Diğer çocuğunu okuldan alırken yürüyüş ve hava alma gibi düşün hem kendin hem çocukların için3 4 gündür gece 5 kez uyanan ama kolay uyumayan 16 aylik bebekle uğraşıyorum yetmedi dun aldığım kargoyu kapıya getirmeden taa Adapazarina kargoyu geri götürmüşler küpe almıştım pahalıydi ve alma imkanım yok.Yetmedi bu gece de evladım çok kalktı ben sabah 6 dan beri uyuyamadim.O kadar uykuluyum ki sabahtan beri 5 6 bardak kahve içtim öğlen kızım okuldan çıkınca onu aldım Ama yolun yarısında çantaları unuttuğunu fark ettik ve geri döndüm 25dk aralıksız yürüdük bebek arabası ile dizlerim agriyor hüngür hüngür ağlıyorum.Bebegimi memeden kesmeye karar verdim ne yapmam lazım.Uykusuzluga ve bu yasananlara dayanamıyorum artık.
Eşin mi şikayet ediyor? Pardon kendi çocuğun, ben anneysem sen de babasın, senin de görevin diyin.Esim annemleri aradığında mutfakta 5dk fazla zaman geçirdim diye anneme şikayet etti ben kime bırakacağım bu çocuğu?!
emzik gibi kullanmayı bilmezler. Örnek kardeşimin ikizleri. Bebek gibi uyumak yalan. Eskiden uyusunlar diye bişi yalatırlarmış.Benim de öyle maalesef. Memleketten çok uzaktayız. Bi kahve içip kafamı dağıtacağım kimsem bile yok. Ben kendimi hep geçecek diye teskin ediyorum. Pozitif olmaya çalışıyorum. Çok zor millet annesiyle ablasıyla mis gibi takılıyor insan imreniyor. Ama olsun bundan 10 sene sonra biz de çocukları alır çıkarız kahve içmeye öyle düşünün. Bu arada emzik kullanıyorsa gece emzikle sakinleştirmeye çalışın. Sizi emzik gibi kullanıyor çünkü.
Ayy o kadar haklısınız kiKız kardeşimin ikizleri hiç emmedi, buna rağmen 3 yaşına kadar gece sık sık kalktılar. Şimdi 4 yaşa yaklaştılar 3 kardeş anaokuluna gidiyor. Bu sefer sırayla grip oldukları için kız kardeşim hep uykusuz.
Kısacası ilk 40 yıl zoranneme sorsan torunlarla da uğraştıkları için zorluk devam ediyor
Allah kolaylık versin.
emzik gibi kullanmayı bilmezler. Örnek kardeşimin ikizleri. Bebek gibi uyumak yalan. Eskiden uyusunlar diye bişi yalatırlarmış.
O yalattiklari şeyi keske bilsem ben de bebeme yalatirdim çocuğa melisa içeren bitkisel damla verdim(doktor onayli) ona ragmen çok kalkiyorKız kardeşimin ikizleri hiç emmedi, buna rağmen 3 yaşına kadar gece sık sık kalktılar. Şimdi 4 yaşa yaklaştılar 3 kardeş anaokuluna gidiyor. Bu sefer sırayla grip oldukları için kız kardeşim hep uykusuz.
Kısacası ilk 40 yıl zoranneme sorsan torunlarla da uğraştıkları için zorluk devam ediyor
Allah kolaylık versin.
emzik gibi kullanmayı bilmezler. Örnek kardeşimin ikizleri. Bebek gibi uyumak yalan. Eskiden uyusunlar diye bişi yalatırlarmış.
Onu anlayacak kafa yok neymiş çalışıyormuş sanki ben bütün gün yatıyorum cocuk baskasindaEşin mi şikayet ediyor? Pardon kendi çocuğun, ben anneysem sen de babasın, senin de görevin diyin.
Ölene kadar düzelmez anasını satayım bize ölümden sonra bile rahatlik yokAyy o kadar haklısınız ki3 ay geçsin düzelir 6 ay geçsin düzelir diye diye hakkaten ilk 40 yıl zor galiba
Evet bende oğlumu çok uyanıyor diye 22 aylık kestim ve çocuk kaldığın yerden devamMerhabalar. Oğlum neredeyse 15 aylık. 6,5 aydan beri meme emmiyor ama gece 89 kere kalkıyor. Aç falan da değil, biberon verince kafasını çeviriyor. Kızımı 30 ay emzirip uyumadığım için bu sefer uyuyacağım diye düşünüp sevinmiştim başta. Ona güvenip kesmeyin derim. Siz bilirsiniz tabi. Sezgilerinize göre davranın. Allah kolaylık versin hepimize.
Evet istedim ama keşke istemeseydim dedim bu kadar zorlanacagimi bilemedimKonu sahibi konudan bağımsız 2 çocuk isteyerek mi oldu
Demek ki bize uyku yokEvet bende oğlumu çok uyanıyor diye 22 aylık kestim ve çocuk kaldığın yerden devamşuan 5 yaşında gece 2 kere kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?