• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son bir kac gundur moralim acayip bozuldu?

Gece emmesini kesebilirsin. Geceleri eşin alsın bebeği ve su versin kalktıkça. Gündüzleri de mesafeyi uzat ama emzirmeye devam et bence. Anaokuluna gideni servise verebilirsin. Çantayı unutursa da anaokulu zaten kalsın dönme geri. Ödev kitap olmaz. Yaza inş daha kolaylar işin

Evet istedim ama keşke istemeseydim dedim bu kadar zorlanacagimi bilemedim
Bende bunu merak ediyorum açıkçası biz 2 . Çocuk istemiyoruz bunun için özenli şekilde korunuyoruz . Çevremde çocuğu istiyorlar yapıyorlar ve inanılmaz bi söylenme hali . O zaman niye yapıyorsunuz demek istiyorum ya kolay nasıl olsun nasıl diyorum

2 yaşına kadar emzir, o da yetmez ilkokula kadar emzir, o hiç yetmez askere gidene kadar emdir zorbalığı ne zaman biter tahminen? Yıllardır annelere zorbalık yapılıyor resmen. Yaşına girmiş çocuğu memeden kesmek istiyor diye kadınlara duygu sömürüsü yapılıyor ya resmen.

Konu sahibesi lütfen kendini suçlu hissetme. Yeterince beslemişsin yavrunu. Ülkemizde maalesef kendini per perişan etmiyorsan iyi anne sayılmıyorsun...

Bende bunu merak ediyorum açıkçası biz 2 . Çocuk istemiyoruz bunun için özenli şekilde korunuyoruz . Çevremde çocuğu istiyorlar yapıyorlar ve inanılmaz bi söylenme hali . O zaman niye yapıyorsunuz demek istiyorum ya kolay nasıl olsun nasıl diyorum

Benim çevremde gözlemlediğim kadarıyla ilk çocukları pek yaramaz olmuyor, aaa bizim çocuğumuz sakin, uslu oluyor bir de kardeş yapalım birbirlerini oyalasınlar diyorlar. Tek çocuk iki çocuktan daha çok zor diyenlere inanıyorlar. Ama ikinci çocuk fırtına gibi esiyor, yavrucakların ömrü uzun olsun:-)

2 yaşına kadar emzir, o da yetmez ilkokula kadar emzir, o hiç yetmez askere gidene kadar emdir zorbalığı ne zaman biter tahminen? Yıllardır annelere zorbalık yapılıyor resmen. Yaşına girmiş çocuğu memeden kesmek istiyor diye kadınlara duygu sömürüsü yapılıyor ya resmen.

Konu sahibesi lütfen kendini suçlu hissetme. Yeterince beslemişsin yavrunu. Ülkemizde maalesef kendini per perişan etmiyorsan iyi anne sayılmıyorsun...
Aşırı haklı bir yorum ya biri yukarıda yeterince emmemiş gibi bir şey yazmış ben şok

Evet ya 6 yaşında kalkıyor oturuyor. Uyku tutmuyor diyor. Erken yatarsa vay halime. Geç yatınca iyi uyuyor bari.
Benim öyle değil 20:00 yatış sabah okula 07:00 kalkış . Gece anne diye çağırıyor gidiyorum yanına yatıyorum o uyuyunca bende dalıyorum sonra geri odama gidiyorum sabaha karşı bir kere daha gidiyorum orada uyuyup kalıyorum

Benim çevremde gözlemlediğim kadarıyla ilk çocukları pek yaramaz olmuyor, aaa bizim çocuğumuz sakin, uslu oluyor bir de kardeş yapalım birbirlerini oyalasınlar diyorlar. Tek çocuk iki çocuktan daha çok zor diyenlere inanıyorlar. Ama ikinci çocuk fırtına gibi esiyor, yavrucakların ömrü uzun olsun:-)
Ya öyle değil aslında saçma sapan risk ne demek birlikte oynarlar vs şu devirde resmen cahillik 🤣

Emmeyi kesince duzelecekmi peki?Bazı çocuk uykusuz oluyor.Malum kis çok çabuk hastalaniyorlar.Bu seferde daha kotu olmasın.bebekler için uyku çayları felan var onları denedinizmi?bir de bitkisel içerikli bir şurup gormustum bı araştırın isterseniz.Temizlige gelince benim kızım çok dağınık ve hareketli bir çocuk ben o yüzden saldım artık eskisi gibi dert etmiyorum.Anneniz gelemezmi yardıma Yada siz gidin biraz annenize.

3 4 gündür gece 5 kez uyanan ama kolay uyumayan 16 aylik bebekle uğraşıyorum yetmedi dun aldığım kargoyu kapıya getirmeden taa Adapazarina kargoyu geri götürmüşler küpe almıştım pahalıydi ve alma imkanım yok.Yetmedi bu gece de evladım çok kalktı ben sabah 6 dan beri uyuyamadim.O kadar uykuluyum ki sabahtan beri 5 6 bardak kahve içtim öğlen kızım okuldan çıkınca onu aldım Ama yolun yarısında çantaları unuttuğunu fark ettik ve geri döndüm 25dk aralıksız yürüdük bebek arabası ile dizlerim agriyor hüngür hüngür ağlıyorum.Bebegimi memeden kesmeye karar verdim ne yapmam lazım.Uykusuzluga ve bu yasananlara dayanamıyorum artık.
16 yalıkken gece kesilmesini öneriyor doktorlar genelde. Gece emzirmesini kesebilirsiniz. Birde atak dönemi olabilir, hepsi üst üste gelince gerilmişsiniz belli ki ama geçecek inşallah. sakin kalmaya çalışın, bulduğunuz her boşlukta bırakın evi-yemeği dinlenmeye koşun.

Back