- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.782
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Benim kanım var. Ama küstü bıraktı buralarıPekiii kk’da tanışıp “reelde”görüşen var mı? Ya da whatsapp grubu
Varlığıyla pardon pardon yokluğuyla soğuttuNiye ki kız ne yaptı da soğuttu polislerden
İşte söylüyorum bildirim şart şartVar kuzum ben ve ürkek ceylanımByNkoaLa görüşüyoruz. Kendisini 50.ye falan etiketledim ama tatilde olduğundan ve deniz sefası yaptığından daha teşrif edemedi Onun dışında reelde görüşmesekte burdan sürekli görüşüyoruz diğer kertenkelelerimle
Yaaaa sen de mi örtmensin.Burası öğretmenler kulübü olmuş sanırım Çoğunluk biziz
En masumumuz sensin o zamanBende çocuklarla ilgili birşeyler ararken keşfettim ve vuruldum
Kız kertenkelem seninki niye grilere bürünmüşBenim kanım var. Ama küstü bıraktı buralarıMariD epeydir uğramıyor WhatsApp tan yazisiyoruz işte.
Kime küsmüşBenim kanım var. Ama küstü bıraktı buralarıMariD epeydir uğramıyor WhatsApp tan yazisiyoruz işte.
Benim yaşadığım şehirde olay ve maç bitmediğinden.. Kafayı sıyırıcam yeminle. Adam tam eve gelecek ya esnaflar birbirine giriyor ya Suriyeliler birini bıçaklıyor ya farklı bir olay tecelli ediyor vs vs.. Bizde düzen olmaz anladım artık.Benim ki su an duzene oturdu cok sukur gooruyorm ama secimler yaklasinca daha goremrm
Sanorim orasi adana yada antepBenim yaşadığım şehirde olay ve maç bitmediğinden.. Kafayı sıyırıcam yeminle. Adam tam eve gelecek ya esnaflar birbirine giriyor ya Suriyeliler birini bıçaklıyor ya farklı bir olay tecelli ediyor vs vs.. Bizde düzen olmaz anladım artık.
Yok canım ben öğretmen değilim malesefBurası öğretmenler kulübü olmuş sanırım Çoğunluk biziz
Yok ben sıkıcıyımEn masumumuz sensin o zamanBizim sebeplere bak; epilasyon, kocasızlık, sıkıntı vb.
Hayatımda bu kdr güzel dans etmemismdorBu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonluByNkoaLa , herkes seçsin kendini )
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
B Brunello Cicinelli kankan geldiHayatımda bu kdr güzel dans etmemismdor
Doğru secimi bizden yana kullanmissin tubikim.haahahskhshanama
Sanorim orasi adana yada antep
Değil ama yaklaştınSanorim orasi adana yada antep
Malesef deme iyi ki de iyi ki, bak sıyırmış kardeşlerinden feyz al, aramızda sağlam akla sahip olan kim varsa öğretmen değil dikkat etmedin mi hiçYok canım ben öğretmen değilim malesef
Okul öncesi demeyi sevmiyorum o yüsden anasınıfı diyelimYaaaa sen de mi örtmensin.Şuan çakozladım. Benim jeton biraz köşeliyse demekki Branş nedir
Aahhahahha ssensiz ne denzinn tadı var ne tuzu suyu bile cekilmosVar kuzum ben ve ürkek ceylanımByNkoaLa görüşüyoruz. Kendisini 50.ye falan etiketledim ama tatilde olduğundan ve deniz sefası yaptığından daha teşrif edemedi Onun dışında reelde görüşmesekte burdan sürekli görüşüyoruz diğer kertenkelelerimle
Cici cagiritsa kaça kaça gelirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?