• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte adaletsizlik olduğunu düşünmüş falan üyeliğini kapattırdı 😔
Haklı, aşırı derecede haklı. Ben de bir ara çekip gittim. Daha doğrusu ben bir haksızlığa uğradım bunun üstüne girmeme kararı aldım. Sağolsunlar benimle birlikte biri beyaz pantolonlu kertenkelem ByNkoaLa ByNkoaLa da olmak üzere 2 arkadaş sen yoksan biz de yokuz dediler birlikte çekip gittik. Sonra hadi dedik dönelim boşver, olan düzeni değiştiremeyeceğimize göre zevk almaya bak dedikk :KK70: Bence o da gelsin hem dertleşelim.

Büyütüp besleyip size gönderiyoruz :KK61:

Sağ ol canımm valla kaynanam cennetlik :21:
Biz de büyüyüp besleyip ortaokula be kuşum ne yapalım devran böyle :cry: Kız o neydi, cennetlik kaynana mı olurmuş. İyi inceledin mi göz yamışması yaşıyor olmayasın :KK70:

Haklı, aşırı derecede haklı. Ben de bir ara çekip gittim. Daha doğrusu ben bir haksızlığa uğradım bunun üstüne girmeme kararı aldım. Sağolsunlar benimle birlikte biri beyaz pantolonlu kertenkelem ByNkoaLa ByNkoaLa da olmak üzere 2 arkadaş sen yoksan biz de yokuz dediler birlikte çekip gittik. Sonra hadi dedik dönelim boşver, olan düzeni değiştiremeyeceğimize göre zevk almaya bak dedikk :KK70: Bence o da gelsin hem dertleşelim.
Ben de tırt bir mesajdan iki gün banlandim çok kızdım da neyse bir ortamım var burada şimdi bırakmak olmaz. Benimki gelmez artık aklıma bile gelmiyor dedi 😂😂

Biz de büyüyüp besleyip ortaokula be kuşum ne yapalım devran böyle :cry: Kız o neydi, cennetlik kaynana mı olurmuş. İyi inceledin mi göz yamışması yaşıyor olmayasın :KK70:
Ay tanısan sen de seversin :-)
Benim bi de kaynanamın kaynanası var karşı dairede oturuyor birlikte yaşıyorlar sayılır onu da çok severim bak

😂😂😂 Yaz çılgınlığı fora diyorsun 😂😂
Ooo hemde ne. Grubun adını "Alev Alev🔥" olarak değiştireceğim, giyeceğiz bikinileri geçeceğiz topiğin başına, serseri serbest stili danslarımız ve bir yanda da margerattalarımızı yudumlarken geyiğin dibine vuracağız :KK70: :KK70: :KK59:

Ben de tırt bir mesajdan iki gün banlandim çok kızdım da neyse bir ortamım var burada şimdi bırakmak olmaz. Benimki gelmez artık aklıma bile gelmiyor dedi 😂😂
Tırt mesajı bırak ben direkt moderatörlerden biri ile tartıştım. Daha doğrusu bir konuda fikrimi söyledim karşı taraf beni tersledi bende laf yetiştirdim. Banı bizzat kendisinden yedim ama tabi onu banlayan olmadı adalete bakar mısın :olamaz: Boşver şimdi o moderatör de gözüme şirin gelmeye başladı bazen beğenir yorumlarımı bende onunkileri. Ters günlerimize denk gelmiş herhalde. İletişim kurabildiğimiz taktirde herkesle iyiyiz aslında. Gitmektense kalıp düzeltmek daha güzel aslında :KK19: D e f n e D e f n e

93 lüyüm bende. Evet öğretmenim. Öğrencilerle delirmeceler işte :KK70: Ya garip gelecek belki ama ben otelleri çok seviyorum. Tatile giderken bile yer değil otel seçiyorum :KK70:
En rahatı zaten oteller .hele herşey dahilse tadından yenmiyor :kk77:

Benim bi de kaynanamın kaynanası var karşı dairede oturuyor birlikte yaşıyorlar sayılır onu da çok severim bak
Ben kayınvalidem iyi olsun iyi geçinelim diye çok dua etmiştim. Galiba kocayı esgeçmişim duada:silah:

Benim gözler ela, eşimin bal rengi. İkimizin de sülale mavi gözlerle dolu babalar, anneler, dedeler hep mavi. Bakalım bizim gelecekteki sıpa nasıl birşey olacak :KK70: Aman sağlıklı olsunlar da... Ben hala cesaret edemedim anne olmaya 🙄
Kaç yıldır evlisin . Ben sekiz aylık evliyken hamile kaldım . Ama ondan önce zaten 4 yıl birlikte yaşadık :sus:

Bu arada ben mesajların hepsine yetişemiyorum yeniyim diye reflekslerim mi gelişmedi acep 🤔 cevap vermediğim soru olursa ısrarla yazınız😄
Bence kaynananın kaynanası hayatta diye seninle empati kurabiliyor ondan iyi o. Yoksa mümkün değil kız gözümle görsem inanmam :KK70: En iyi kaynana ölü kaynana demişler ahaha ama cidden öyle iyi biriyse çooook şanslısın. Bak burda kaynana mağduru 50 tane üye getirebilirim bende dahil. Neler çektik beee :KK14:
Kuzum bu arada bende zor yetişiyorum inan cevaplamadığım kalmasın diyr tekrar tekrar sayfalara dönüp bakıyorum :KK70: Ay aman hep böyle olsun cevaplara yetişemeyelim inşallah :dua:

Ben kayınvalidem iyi olsun iyi geçinelim diye çok dua etmiştim. Galiba kocayı esgeçmişim duada:silah:
Kızım indir diyorum işte şahinin lastiklerini. Yetmiyorsa apaçi arkadaşlarınınkileri de gelelim beraber bir suikast ile indirelim. Olmadı mekan da basar herkesin gazını alırız. Herkes mutlu olsun. Çare bende. Dinle şu Cici kardeşini :KK59: :KK70:

Ooo hemde ne. Grubun adını "Alev Alev🔥" olarak değiştireceğim, giyeceğiz bikinileri geçeceğiz topiğin başına, serseri serbest stili danslarımız ve bir yanda da margerattalarımızı yudumlarken geyiğin dibine vuracağız :KK70: :KK70: :KK59:
Ben alevli şort giysem olur mu🤔 içsem içsem çay içerim çayın içine iki zeytin atarım öyle yapayım ben 😂😂

Kızım indir diyorum işte şahinin lastiklerini. Yetmiyorsa apaçi arkadaşlarınınkileri de gelelim beraber bir suikast ile indirelim. Olmadı mekan da basar herkesin gazını alırız. Herkes mutlu olsun. Çare bende. Dinle şu Cici kardeşini :KK59: :KK70:
Ne zaman geliyosun vip bilet benden :dua:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back