Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para işini hallederiz sen orasını düşünme de bayram geçti işte şanssızlık edebiyatçılar iyidir kız

Ah ahh hepimiz bir sebepten burayla tanıştık ,memnun oldum öğretmenim
Evet bak Marskedisi ağdaya alternatif ararken kendini kk da bulmuş, ben kocamım aylar süren yokluğunda geldim, hizuran boğaza karşı kahvaltı yaparken can sıkıntısından kk ile tanışmış Herşey kk ya gelmek için bir vesile

Para işini hallederiz sen orasını düşünme de bayram geçti işte şanssızlık edebiyatçılar iyidir kız ❤
2 ay sonra yine bayram hacıııı madem 90'lısın iki el öper cukkalarım paracıkları, hatta diğer arizona kertenkelelerim de bayramlaşsın seninle nasiplensin yavrucaklar Gördüğünüz gibin üyelerinin maddi sorumluluğunu da yüklenen bir topik sahibiyim Sınıfçılar, ana sınıfçılar bir de edebiyatçılar favorimdir. Onun dışında hemşireler, özel sektörde çalışanlar ve ev hanımları. Bir tek polisleri sevmem, gitsin onlar gitsin banane banane

Meslek ayrımı yapmam insan olsun yeter kurban bayramına beklerim tabi

Yeni toping hayırlı olsun canlar napiyonuz
Topingimi beyenüyür müsün? Teşekkür ederiz ne yapalım işte geyik meyik. Damarımızı kesseler oluk oluk geyik akar dedik burada toplaştık. Hoşgeldin sende. Geyik yaparak tatilin son günleri olduğu gerçeğini unutmaya çalışıyoruz Sen ne yapüyürsün bakalım

Kk çok geniş. Buralarda kaybolurum diye yıllardır üye olmayı reddetmiştim

Kk çok geniş. Buralarda kaybolurum diye yıllardır üye olmayı reddetmiştim
Ahshhsdh sen kaybol biz seni buluruz. Hansel ve Gratel'in ekmek kırıntıları koyması gibi bundan gayrı hergün bu torpiğe gel, kaybolursan biz seni buradan çağırırız. Bir etikete bakar

Bende çocuklarla ilgili birşeyler ararken keşfettim ve vuruldum

Pekiii kk’da tanışıp “reelde” görüşen var mı? Ya da whatsapp grubu
Var kuzum ben ve ürkek ceylanım ByNkoaLa görüşüyoruz. Kendisini 50.ye falan etiketledim ama tatilde olduğundan ve deniz sefası yaptığından daha teşrif edemedi Onun dışında reelde görüşmesekte burdan sürekli görüşüyoruz diğer kertenkelelerimle

Yaaa bu Veysel Zaloğlu'nun amerikan dublajlarının hayranıyım ya Ne tatlı yorgunluk Kaç aylık hamileydin kuzum, cinsiyet belli mi?
Kuzu yedi bucuk sanirim hamileligim bende seviyorm adamim benim erkek bakalim ama cok zorluyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…