- 14 Ocak 2012
- 11.845
- 73.782
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Para işini hallederiz sen orasını düşünme de bayram geçti işte şanssızlıkUlmaz, abla deme lazım olur demişler boşuna dememişler vardır bir bildikleri, dimem bendeAma abla deyip el öpersem para veririm dersen o zaman iş başka hacı Yalnız benim en sevdiğim öğretmen arkadaş da edebiyatçı. Edebiyatçılarla bir çekim halindeyim
AhahaSelamm
92 doğumlular elime mum diksin o zaman
Ekonomik farklılıklarDi mi sankiHangi konuda Avrupa ile aynı segmentte ilerliyoruz ki, çok utanç verici ve üzücü
Evet bakAh ahh hepimiz bir sebepten burayla tanıştık,memnun oldum öğretmenim
2 ay sonra yine bayram hacıııı madem 90'lısın iki el öper cukkalarım paracıkları, hatta diğer arizona kertenkelelerim de bayramlaşsın seninle nasiplensin yavrucaklarPara işini hallederiz sen orasını düşünme de bayram geçti işte şanssızlıkedebiyatçılar iyidir kız ❤
Meslek ayrımı yapmam insan olsun yeter2 ay sonra yine bayram hacıııı madem 90'lısın iki el öper cukkalarım paracıkları, hatta diğer arizona kertenkelelerim de bayramlaşsın seninle nasiplensin yavrucaklarGördüğünüz gibin üyelerinin maddi sorumluluğunu da yüklenen bir topik sahibiyim Sınıfçılar, ana sınıfçılar bir de edebiyatçılar favorimdir. Onun dışında hemşireler, özel sektörde çalışanlar ve ev hanımları. Bir tek polisleri sevmem, gitsin onlar gitsin banane banane
Topingimi beyenüyür müsün?Yeni toping hayırlı olsun canlar napiyonuz❤
🕯Ahaha92 liler sana, 93 lüler bana mum diksin. Yok mu arttıran
Kocamı tanıyana kadar bende yapmıyordum, saftım, masumdum, artık yapıyorum çok değiştim çokMeslek ayrımı yapmam insan olsun yeterkurban bayramına beklerim tabi
Kk çok geniş. Buralarda kaybolurum diye yıllardır üye olmayı reddetmiştimEvet bakMarskedisi ağdaya alternatif ararken kendini kk da bulmuş, ben kocamım aylar süren yokluğunda geldim, hizuran boğaza karşı kahvaltı yaparken can sıkıntısından kk ile tanışmış Herşey kk ya gelmek için bir vesile
Niye ki kız ne yaptı da soğuttu polislerdenKocamı tanıyana kadar bende yapmıyordum, saftım, masumdum, artık yapıyorum çok değiştim çok
Ahshhsdh sen kaybol biz seni buluruz. Hansel ve Gratel'in ekmek kırıntıları koyması gibi bundan gayrı hergün bu torpiğe gel, kaybolursan biz seni buradan çağırırız. Bir etikete bakarKk çok geniş. Buralarda kaybolurum diye yıllardır üye olmayı reddetmiştim
Bende çocuklarla ilgili birşeyler ararken keşfettim ve vuruldumEvet bakMarskedisi ağdaya alternatif ararken kendini kk da bulmuş, ben kocamım aylar süren yokluğunda geldim, hizuran boğaza karşı kahvaltı yaparken can sıkıntısından kk ile tanışmış Herşey kk ya gelmek için bir vesile
Ah nasıl severimAhshhsdh sen kaybol biz seni buluruz. Hansel ve Gratel'in ekmek kırıntıları koyması gibi bundan gayrı hergün bu torpiğe gel, kaybolursan biz seni buradan çağırırız. Bir etikete bakar
Var kuzum ben ve ürkek ceylanımPekiii kk’da tanışıp “reelde”görüşen var mı? Ya da whatsapp grubu
Burası öğretmenler kulübü olmuş sanırım Çoğunluk bizizBende çocuklarla ilgili birşeyler ararken keşfettim ve vuruldum
Kuzu yedi bucuk sanirim hamileligim bende seviyorm adamim benim erkek bakalim ama cok zorluyor beniYaaa bu Veysel Zaloğlu'nun amerikan dublajlarının hayranıyım yaNe tatlı yorgunluk Kaç aylık hamileydin kuzum, cinsiyet belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?