• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda bu kdr güzel dans etmemismdor
Doğru secimi bizden yana kullanmissin tubikim.haahahskhshanama
Geldim kalbimin cicegeeeee :KK70:
Gülommmm, ürkek ceylanım nerelerdesin bak seni anlattım herkese teşrif etmedin, neden misafir gelince el öpmeye çıkmamak için annesiyle inatlaşan yaramaz çocuk gibi davrandın sultanım hadi gel artık yamacımıza abilere ablalara hello de :KK70: :KK53:
Bu arada seçimlerim her zaman iyidir bilirsin :KK59::KK70:

Malesef deme iyi ki de iyi ki, bak sıyırmış kardeşlerinden feyz al, aramızda sağlam akla sahip olan kim varsa öğretmen değil dikkat etmedin mi hiç :KK70: :KK53:
Ama ben öğretmenleri çok severim. Çok sevilesi kadınlarsınız☺️💖😘😘

Gülommmm, ürkek ceylanım nerelerdesin bak seni anlattım herkese teşrif etmedin, neden misafir gelince el öpmeye çıkmamak için annesiyle inatlaşan yaramaz çocuk gibi davrandın sultanım hadi gel artık yamacımıza abilere ablalara hello de :KK70: :KK53:
Bu arada seçimlerim her zaman iyidir bilirsin :KK59::KK70:
Ahahahahgahd bilmez miyim hic :D
Helllookk
Yemek yiyrduk bebefim :D

Varlığıyla pardon pardon yokluğuyla soğuttu :KK70: Adamı en son ne zaman gördüm acaba bir düşüneyim 🤔Düşünüyorum... Düşünüyorum. Düşündüm. Bulamadım. Neden? Çünkü adamın yüzünü gördüğüm yok. Yolda görsem tanımam kocamı :KK70::KK70::KK53:
Allah kavuştursun ne diyelim beybi geçer inşallah.

Yaaa süperrr. Bende anasınıfı demeyi daha çok severim. Bende sınıfçıyım işte, sizin minikleri devralanlardan :KK70:

Ohhh afiyet olsun, ara iyi herhalde kayınvalide ile :KK19:
Büyütüp besleyip size gönderiyoruz :KK61:

Sağ ol canımm valla kaynanam cennetlik :21:

Ahahahahgahd bilmez miyim hic :KK70:
Helllookk
Yemek yiyrduk bebefim :KK70:
Beyaz pantolonlu kertenkelem, ben yemek yemedim neden dersen sensiz boğazımdan geçen lokmalar mideme haramdır, Cici de bu alemde kraldır :KK70: :KK70: Hem kafiyeli yükseldim sana, hemde sana yükselirken aynı zamanda kendime yükseldim. Çok geliştirdim kendimi yokluğunda :KK70:

Allah kavuştursun ne diyelim beybi geçer inşallah.
Geçmez ben kendimi avuttum artık. Kocayı boşayıp kk ile nikahı basacağım artık :KK70: Hele birde okullar kapansın şu karneleri verelim görün siz beni topik olacak alev alev 🔥:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back