- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
Kayınpederle kaynana annemelere oturmaya geldiler can sıkıntısından patlıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatay de düşüp bayılayımDeğil ama yaklaştın Batı'nın çiçeği Mini Suriye'de yaşıyorum.
Bize doğru kopgelKayınpederle kaynana annemelere oturmaya geldiler can sıkıntısından patlıycam
Hayatımda bu kdr güzel dans etmemismdor
Doğru secimi bizden yana kullanmissin tubikim.haahahskhshanama
Gülommmm, ürkek ceylanım nerelerdesin bak seni anlattım herkese teşrif etmedin, neden misafir gelince el öpmeye çıkmamak için annesiyle inatlaşan yaramaz çocuk gibi davrandın sultanım hadi gel artık yamacımıza abilere ablalara hello deGeldim kalbimin cicegeeeee
İstanbullu gelinin çekildiği yerYo
Hatay de düşüp bayılayım
Biz de kaynanamgillerlen meyve yiyos şu anKayınpederle kaynana annemelere oturmaya geldiler can sıkıntısından patlıycam
Ama ben öğretmenleri çok severim. Çok sevilesi kadınlarsınızMalesef deme iyi ki de iyi ki, bak sıyırmış kardeşlerinden feyz al, aramızda sağlam akla sahip olan kim varsa öğretmen değil dikkat etmedin mi hiç
Ahahahahgahd bilmez miyim hicGülommmm, ürkek ceylanım nerelerdesin bak seni anlattım herkese teşrif etmedin, neden misafir gelince el öpmeye çıkmamak için annesiyle inatlaşan yaramaz çocuk gibi davrandın sultanım hadi gel artık yamacımıza abilere ablalara hello de
Bu arada seçimlerim her zaman iyidir bilirsin
Allah kavuştursun ne diyelim beybi geçer inşallah.Varlığıyla pardon pardon yokluğuyla soğuttu Adamı en son ne zaman gördüm acaba bir düşüneyim Düşünüyorum... Düşünüyorum. Düşündüm. Bulamadım. Neden? Çünkü adamın yüzünü gördüğüm yok. Yolda görsem tanımam kocamı
Koptum geldim valla. Yanlarında bakılmıyorda hemen kimle yazışıyon gıız diyoBize doğru kopgel
Bizimkiler çaya geçti,çocuk uyutmaya kaçtım odadanBiz de kaynanamgillerlen meyve yiyos şu an
Yaaa süperrr. Bende anasınıfı demeyi daha çok severim. Bende sınıfçıyım işte, sizin minikleri devralanlardanOkul öncesi demeyi sevmiyorum o yüsden anasınıfı diyelim
Ohhh afiyet olsun, ara iyi herhalde kayınvalide ileBiz de kaynanamgillerlen meyve yiyos şu an
Aman desinler hep birşeyler diyorlar zatenKoptum geldim valla. Yanlarında bakılmıyorda hemen kimle yazışıyon gıız diyo
Bizimkiler çaya geçti,çocuk uyutmaya kaçtım odadan
Büyütüp besleyip size gönderiyoruzYaaa süperrr. Bende anasınıfı demeyi daha çok severim. Bende sınıfçıyım işte, sizin minikleri devralanlardan
Ohhh afiyet olsun, ara iyi herhalde kayınvalide ile
Beyaz pantolonlu kertenkelem, ben yemek yemedim neden dersen sensiz boğazımdan geçen lokmalar mideme haramdır, Cici de bu alemde kraldır Hem kafiyeli yükseldim sana, hemde sana yükselirken aynı zamanda kendime yükseldim. Çok geliştirdim kendimi yokluğundaAhahahahgahd bilmez miyim hic
Helllookk
Yemek yiyrduk bebefim
Aynen haklısın canım :) iyi oldu topiğin açılması az keyfim yerine geldiAman desinler hep birşeyler diyorlar zaten
Yaa sen hep gel, biz seni keyiflendiririz. Burası da olmasa nr yapacağız zatenAynen haklısın canım :) iyi oldu topiğin açılması az keyfim yerine geldi
İşte adaletsizlik olduğunu düşünmüş falan üyeliğini kapattırdıKime küsmüş☺
Sağol kuzum. Akşam yolculul var evime dönüyorum daha sık takılırım artıkYaa sen hep gel, biz seni keyiflendiririz. Burası da olmasa nr yapacağız zaten
Geçmez ben kendimi avuttum artık. Kocayı boşayıp kk ile nikahı basacağım artık Hele birde okullar kapansın şu karneleri verelim görün siz beni topik olacak alev alevAllah kavuştursun ne diyelim beybi geçer inşallah.