- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
- #86.841
aynen oyle gormezddn gelmek lazim haklisin cevap vermeye degmezCanım yapma sende banlanirsin gerek yok arkadaşın niyeti o galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen oyle gormezddn gelmek lazim haklisin cevap vermeye degmezCanım yapma sende banlanirsin gerek yok arkadaşın niyeti o galiba
Kimse beni zan altında bırakamaz ben topiği sevdiğimi söyledim ve bana senin gibi diye Bi ithamda bulundularPolemik yapmayin kalan 3 5 kisiyiz zaten lutfen
Kışkırtıyor arkadaşlar cevap vermeniz için yapmayınKimse beni zan altında bırakamaz ben topiği sevdiğimi söyledim ve bana senin gibi diye Bi ithamda bulundular
Tamam sende benm alakam yok yanlisiniz var de gec uzatmayin lutfen herkes gergin sende aypare de uzatmayinKimse beni zan altında bırakamaz ben topiği sevdiğimi söyledim ve bana senin gibi diye Bi ithamda bulundular
Ama hala suçluyorlar söylememe rağmenTamam sende benm alakam yok yanlisiniz var de gec uzatmayin lutfen herkes gergin sende aypare de uzatmayin
Sana noluyo hayırdır sana bişey diyen oldu muKışkırtıyor arkadaşlar cevap vermeniz için yapmayın
ne diyor? haber varmiKızlar ben bi busrayla görüşüyorum onda da kimlerin numarası var bilmiyorum
Wpden iletişim halindeymis diğer kızlarlane diyor? haber varmi
kizlar nasilmis bişey dedi miWpden iletişim halindeymis diğer kızlarla
Canım sana zahmet olacak ama çok selamımı söyler misin? Çok üzgünüm. Onları çok seviyordum bide arada bize haber getir olur mu. Hepsini çok merak edicem çünküKızlar ben bi busrayla görüşüyorum onda da kimlerin numarası var bilmiyorum
Yaaaa inanmiyorum hayirli olsun rabbim devamini getirsin kiz cok selam soyle benden tebrik ettigimi soyle ❤❤Size süper bir haberim var
K Kendinisevenbirii balım fıstığım bitanem askimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2609964 hamileeeeeeeebebek geliyorrrrrrgozumuz aydın şükürler olsun
Yaaaa ağladım yemin ederimSize süper bir haberim var
K Kendinisevenbirii balım fıstığım bitanem askimmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2609964 hamileeeeeeeebebek geliyorrrrrrgozumuz aydın şükürler olsun
Ay maşallah masallaaah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en güzel bi şekilde darısı sana olsun gülüm benimSize süper bir haberim var
kizlar nasilmis bişey dedi mi
Iyilermis kızlar pasta börek yapıp atiyorlarmis birbirlerineCanım sana zahmet olacak ama çok selamımı söyler misin? Çok üzgünüm. Onları çok seviyordum bide arada bize haber getir olur mu. Hepsini çok merak edicem çünkü
Hep dua ediyordum zaten ikinize de. Allahım sana da nasip etsin inşAllah kuzumSize süper bir haberim var